Şimdi Ara

Metal Gear Solid Fan Clup || 4. oyun hikayesi ve başka bir sürü yazı eklendi ! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
655
Cevap
19
Favori
63.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

quote:

Orjinalden alıntı: xavi06

bu oyun benı o kadar cok etkıledı kı mgs 4 bıtırdıkten sonra hayatımın hatalarından bırı olan dıger bolumlerı oynamama cahıllıgıme bır son vermek ıstedım ve mgs 3 sneak eater ı aldım...oyunu oynamaya basladım henuz basındayım ocelot ve 8 askerını paket etme durumuyla karsı karsıyayım...arkadaslar gercekten ınanılmaz bır oyunmus bu dıyecek bırsey bulamıyorum o ustun grafıklı oyunadan sonra grafık olarak gerısınde kalan serının 3 uncu oyununu aynayarak bu kadar zevk alacagımı dusunememıstım..oynamaya devam ettıkce duygularımı belırtmeye devam edecegım...

tek sıkıntı kamera acılarına bır turlu alısamamam..

kamera acılarından sıkıntı yasıyorsan mgs3 subsistence' ı oynayabilirsin kamera acılarını mgs4 gibi serbest yada mgs3 snake eater gibi ayarlayabilme imkanın var

dostum aldık ounu bır kere yapacak bırse yok..bılmıordum bu sekılde oldugunu ama yınede cok zevklı..

• quote:

Orjinalden alıntı: clemenza123

bende ninja gaiden sigmayı bitiriyim başlıcam mgs4 e kuzu kuzu duruyo kutusunda ama ninja gaiden biraz gck edebilio bazen 12 chapter dayım.benim sorunumda daha önce mgs nin hiçbi oyununu oynamamış olmam okuym araştrym diyorum ama okadar uzunki seri gözüm korkuyo

Demek ki var bu NG SİGMA da MGS sevenleri çeken bişeyler, bende 8.caphter dayım geliyorum sana yetişecem Allah dan X360 da geçmiştim 12 bölümde tecrübeliyim oraya kadar fazla zorlanmam, ama 12. bölümde bi samuray gelicek walla düşmanımın başına deli etmişti beni benden söylemesi

Zor felan ama kesinlikle oyun tarihinde 4 oyun var bu kadar uzun süredir takip ettiğim

1-MGS serisi
    2-Gran Turismo Serisi
    3-PES Serisi
    4-Ninja Gaiden serisi ( Atari salonlarında ne oyunardım 2 ninja vardı biri kırmızı biri mavi)

Serinin uzun olması gözünü korkutmasın bence MGS 3 ile başla konuyu tam anlamak için, MGS 1 ile devam et, MGS 2 ve son olarak da MGS 4 sıralmaya göre gidersen daha iyi olur konuyu tam anlaman açısından...

• fun clup'a beni de eklermisiniz
    teşekküre ederim
  • arkadaşlar mgs4 için extra bölümünde yeni ek birşeyler gelmiş ben indirdim fakat daha bakamadım anladığım kadarıyla ipot için müzikler,kamuflajlar ve anlamadım ama bölümlerden bahseden birşeyler var ingilizcesi iyi olanlar baksın buraya yazın arkadaşlar ,
  • arkadaşlar yardım bu kuklacıyı nasıl öldürecemğim bazı arkadaslar önce yanındaki kuklaları vur dedi bende öyle yaptım ama yanındaki kuklalar düşüyor sonra yine canlanıyor sinir oldum anlıyacağınız yardım ederseniz çok sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: birol özsoy

arkadaşlar mgs4 için extra bölümünde yeni ek birşeyler gelmiş ben indirdim fakat daha bakamadım anladığım kadarıyla ipot için müzikler,kamuflajlar ve anlamadım ama bölümlerden bahseden birşeyler var ingilizcesi iyi olanlar baksın buraya yazın arkadaşlar ,

kimse oynamıyormu mgs bakın şu eklere nedir
  • quote:

Orjinalden alıntı: pgss

arkadaşlar yardım bu kuklacıyı nasıl öldürecemğim bazı arkadaslar önce yanındaki kuklaları vur dedi bende öyle yaptım ama yanındaki kuklalar düşüyor sonra yine canlanıyor sinir oldum anlıyacağınız yardım ederseniz çok sevinirim

o kuklaları vur sırasıyla sonra yerden al. aldıktan sonrada o kuklaları menuden seç ona karşı kullan öyle öldürülüyor.
  • quote:

quote:

arkadaşlar mgs4 için extra bölümünde yeni ek birşeyler gelmiş ben indirdim fakat daha bakamadım anladığım kadarıyla ipot için müzikler,kamuflajlar ve anlamadım ama bölümlerden bahseden birşeyler var ingilizcesi iyi olanlar baksın buraya yazın arkadaşlar ,

kimse oynamıyormu mgs bakın şu eklere nedir

ben şimdi bakıcam pek kimsenin umrunda değil millet takmış kuklacıya
  • Arkadaşlar ilk sayfadaki hikayenin hepsini yazıcıdan çıkardım. 4. oyuna tekrar başlamadan önce tüm konuya hakim olmak istiyorum. Sorum şu ki, ilk sayfadaki her şeyi okumak mı lazım konuyu anlamak için. 38 tane a4 kağıt tuttu da
  • Uyutucu silahla vurduğum adamlar öldürdüm sayılmıyor sanıyordum, sayılıyormuş

Daha act 1'den 28 kişi öldürmüşüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Max_Kolesne

Arkadaşlar ilk sayfadaki hikayenin hepsini yazıcıdan çıkardım. 4. oyuna tekrar başlamadan önce tüm konuya hakim olmak istiyorum. Sorum şu ki, ilk sayfadaki her şeyi okumak mı lazım konuyu anlamak için. 38 tane a4 kağıt tuttu da

platamaxin kopyaladıklarını okuma , benim mesajımda yazan ne varsa oku .
    solid snake'i unutmuşum onu da yazayım birazdan
  • Arkadaşlar bende MGS Online giremiyorum download süresi çıkıyor %1 bile olmuyor 30dk bekledim neden acaba farklı bi yöntemimi var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoSt3am

quote:

Arkadaşlar ilk sayfadaki hikayenin hepsini yazıcıdan çıkardım. 4. oyuna tekrar başlamadan önce tüm konuya hakim olmak istiyorum. Sorum şu ki, ilk sayfadaki her şeyi okumak mı lazım konuyu anlamak için. 38 tane a4 kağıt tuttu da

platamaxin kopyaladıklarını okuma , benim mesajımda yazan ne varsa oku .
    solid snake'i unutmuşum onu da yazayım birazdan

Peki bir şey merak ediyorum, Ocelot bizim düşmanımızdayken 4. oyunda nasıl bizim yanımızda oluyor, ne oluyor da oluyor? Tüm yazıyı okudum sizin yazdığınız, elinize sağlık :)

• Orjinalden alıntı: Max_Kolesne

Uyutucu silahla vurduğum adamlar öldürdüm sayılmıyor sanıyordum, sayılıyormuş

Daha act 1'den 28 kişi öldürmüşüm
    [/quote olmdikten sonra kac kisiyi bayiltirsan bayilt,onemli olan hic bir sebeple olmeyecek,sen uyusturmamissin oldurmussundur bir yerlerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ike

Arkadaşlar bende MGS Online giremiyorum download süresi çıkıyor %1 bile olmuyor 30dk bekledim neden acaba farklı bi yöntemimi var?
    ilk kez giriyorsan uzun surer geceden ac sabaha kadar dolar
  • Yok hocam eminim uyuttuğumdan. Hatta kafalarından zzz.. işaretleri çıkıyordu. Şeydekiler sayılmış olabilir mi, hani bu Meryl ile karşılaştığımız yerde gelen düşmanlarla savaşıyoruz, orada öldürdüklerimi saymış olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max_Kolesne -- 10 Mayıs 2009; 19:32:31 >
  • quote:

Yok hocam eminim uyuttuğumdan. Hatta kafalarından zzz.. işaretleri çıkıyordu. Şeydekiler sayılmış olabilir mi, hani bu Meryl ile karşılaştığımız yerde gelen düşmanlarla savaşıyoruz, orada öldürdüklerimi saymış olabilir mi?

evet ordada öldürdüysen ve adamlar tavana ve balkona falan tutunuyorlar o zaman bayılttıysan yere düşüp ölüyorlar o zamanda ölü sayılıp senin rankına yansıyor,adamlar yüksekteykende bayıltma
  • quote:

quote:

Yok hocam eminim uyuttuğumdan. Hatta kafalarından zzz.. işaretleri çıkıyordu. Şeydekiler sayılmış olabilir mi, hani bu Meryl ile karşılaştığımız yerde gelen düşmanlarla savaşıyoruz, orada öldürdüklerimi saymış olabilir mi?

evet ordada öldürdüysen ve adamlar tavana ve balkona falan tutunuyorlar o zaman bayılttıysan yere düşüp ölüyorlar o zamanda ölü sayılıp senin rankına yansıyor,adamlar yüksekteykende bayıltma

Biraz saçma olmuş o bölümdekilerin sayılması. Sonuçta resmen öldürelim diye bölüm koymuşlar.

• konuyla ilgisiz kaldım haftasonu raiden ve solid yazılarıyla dönüyorum . listeyi güncelliyorum ve herkesin sorduğu vamp'le sorrow'un öldürme yolunu 1. sayfaya ekliyorum . daha bir isteğiniz varsa yazın pm'den ya da buradan (:
  • quote:

quote:

quote:

Biraz saçma olmuş o bölümdekilerin sayılması. Sonuçta resmen öldürelim diye bölüm koymuşlar.

illa öldürmek gerekmez ,bayılt ama sadece ayakları yere basanları, sadece tavada olsa bile bayılıp düşseler ölüyorlar,unutmadan act2 de de naomi le karşılaştıktan sonrada orda aynı bu askerlerden gelecek orda bayıltacaksın onları sonra bölümün bosu gelecek o seni izleyen bombalar fırlatacak o bombalar bayılan askerlerin yanında patlamamalı,şimdiden orayı da söleyeyim dedim

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.