Şimdi Ara

Metal Gear Solid Fan Clup || 4. oyun hikayesi ve başka bir sürü yazı eklendi ! (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
655
Cevap
19
Favori
63.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer Vamp 'ı kastediyorsan ateş ettikten sonra enerjisi bitince kısa bir süre baygın kalıyor, o esnada arkasına geçip R1 e basıp sonra şırıngayı enjekte edeceksin bu şekilde ölüyor.
  • teşekkürler bu şekilde yapıcam
  • çok güzel bir yazı olmuş ellerinize sağlık oyunu zevkle oynuyorum
  • Oynarken ağlamıştım, okurkende gözlerim doldu.
    Teşekkürler
  • Şu anda MGS4 ile seriyi bitirmek üzereyim bu yüzden 4 ile ilgili kısımları pek okumak istemiyorum, bende burada olduğumu belirtmek istiyorum. Emeği geçen herkeze çok teşekkürler.
  • Şu oyundaki laughing octopus ile olan savaş inanılmaz sanatsal yapılmış ya.Hep ilk aklıma gelen savaş o olur.Kadının snake diye bağırması bile ayrı bi güzel
  • herkese slmlar bende eski mgs cilerdenim elimde tüm hepsi orjinal olarak eksiksiz mevcut (şükürler olsun) benide eklerseniz sevinirim
  • Bu gün itibariyle MGS4 bitmiş bulunmaktadır. Tabiki her seviyede bitirip öyle rafa kaldıracağım oyun bitmiş sayılmaz yani daha yeni başlıyor. Oyun gerçekten mükemmel bu kadarını açıkçası beklemiyordum.
  • Oyunu yeni oynama fırsatımız olacak bu oyun için ingilizce ne derecede önemli. Az çok kelimelerden çakıyoz ama cümlelerden anlamıyoz bişe , sipariş etmeden önce bi sorayım dedim.. Konuyuda hortlattık..

Bu oyun için arkadaştan da ps 3 ü istedik daha öncede ps3 sahibi değildik. Çok Zorlancaksak hiç bedavaya sipariş etmeyelim paramız yanmasın. Hayatımız da ilk defa orjinal oyun alacaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmitcarsi

Oyunu yeni oynama fırsatımız olacak bu oyun için ingilizce ne derecede önemli. Az çok kelimelerden çakıyoz ama cümlelerden anlamıyoz bişe , sipariş etmeden önce bi sorayım dedim.. Konuyuda hortlattık..

Bu oyun için arkadaştan da ps 3 ü istedik daha öncede ps3 sahibi değildik. Çok Zorlancaksak hiç bedavaya sipariş etmeyelim paramız yanmasın. Hayatımız da ilk defa orjinal oyun alacaz..

az ingilizcem var diye alınmıyacak bir oyundeğil videolaryetiyor zaten herşeyi anlamana .paranız kesinlikle boşa gitmez.pişman olmazsınız.şu an zaten 40tl ye çok raha bulursunz oyunu ve online oynayacaksanızda dahada memmun kalırsnız.alllllllllllllllllll
  • @NoSt3am yahu bu vamp nasıl öldürülüyor ? ...

şakaydı dostum , öncelikle bu kadar iyi bir fan clup açıkcası her oyuna nasip olmaz . Bu klubü görüp Dh forumuna katıldım . Ben ilk oyundan beri liquid fan ı bi adam olarak bu kadar hikaye etrafında dönüpte liquide değinilmemesini biraz üzücü buluyorum .

bazı filmler vardır , gişeye oynar konusu yoktur , oldu bitti tarzındadır ; Bazı filmler vardır sanat filmidir , herkes bilemez , anlayamaz ama gerçekten sanattır . mgs de böyle birşey ...
  • Bugünden itibaren MGS oynamaya başladım ve hayran kaldım resmen oyuna. Hele müzikleri yokmu oha yaa
  • Oyun gerçekten harika olmuş. Resmen bi film. Birazda ingilizcem olsaydı tadından yenmezdi heralde.
  • arkadaşlar herkeze merhaba bende bir "metal gear solid 4 guns of the patriots" oynayıcısıyım.

arkadaşlar oyunun bir bölümünü hala geçemedim, orda takıldım kaldım.

bir labaratuarda naomi ile karşilaşıyorsunuz ve siz onla konuşurken gülen ahtapot diye birisi geliyor naomiyi kaçırıyor ve siz onunla savaşıyorsunuz daha sonra gülen ahtapot gülen güzele dönüşüyor. bu arada savaşmadan öncede naomi kaçırılmıştır ve naomiyi bulmaya çalışıyoruz.

işte arkadaşlar ben oyunun bu kısmında takıldım kaldım. harita da heryeri açtım askerleri öldürdüm hatta bazı askerler öldürüldüğünde kuma dönüşendi ama bir türlü o bölümü geçemedim.

arkadaşlar lütfen o bölümü geçen birisi yardım etsin, haritanın o kısmında salak gibi dolaşıyorum.

şimdiden teşekkürler...

• ........tın ağzıma MGS 4, niye PS3 aldığımda ilk seni oynadım ki? şimdi hiçbir oyundan zevk alamıyorum aq..:-(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saitemre -- 8 Ekim 2009; 11:49:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saitemre

........tın ağzıma MGS 4, niye PS3 aldığımda ilk seni oynadım ki? şimdi hiçbir oyundan zevk alamıyorum aq..:-(

Aynen! Ps3 slim aldıktan sonra satın aldığım ilk oyun normal olarak mgs4 oldu ama sana katılıyorum. Oyunu biraz önce bitirdim. Kelimelerle anlatılamiicak kadar güzel. Gow3 ten önce hiçbiri kesmez heralde artık beni :)

Bi soru, oyunu bitirdikten sonra bütün oyun içi videoları izleyebileceğim bi seçenek bulamadım. Mission Brieffing leri izleyebiliyorum ana ekrandan ama ben ara videoların hepsini böle bi film gibi izlemek istiyorum. Bi bilen varsa lütfen yardım etsin.
  • arkadaşlar benim soruma cevap verecek kimse yok mu??
  • youtuba ahtapotun adını yaz, orada bossların nasıl geçileceği tek tek anlatılıyor.
  • Ya bu Naomi ne iş arkadaşlar biri bana anlatsın ya.. Bu kız bi bize geliyo bi ötekine gidio.. Sorada ölürken artık tam olarak öldümü bilmiyorum ama bizim gözlük de ona ağlıyo :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: khalistrom

arkadaşlar herkeze merhaba bende bir "metal gear solid 4 guns of the patriots" oynayıcısıyım.

arkadaşlar oyunun bir bölümünü hala geçemedim, orda takıldım kaldım.

bir labaratuarda naomi ile karşilaşıyorsunuz ve siz onla konuşurken gülen ahtapot diye birisi geliyor naomiyi kaçırıyor ve siz onunla savaşıyorsunuz daha sonra gülen ahtapot gülen güzele dönüşüyor. bu arada savaşmadan öncede naomi kaçırılmıştır ve naomiyi bulmaya çalışıyoruz.

işte arkadaşlar ben oyunun bu kısmında takıldım kaldım. harita da heryeri açtım askerleri öldürdüm hatta bazı askerler öldürüldüğünde kuma dönüşendi ama bir türlü o bölümü geçemedim.

arkadaşlar lütfen o bölümü geçen birisi yardım etsin, haritanın o kısmında salak gibi dolaşıyorum.

şimdiden teşekkürler...

ahtapotu ropot halindeyken yeneceksin sonra bir kız olacak öylede yeneceksin ondan sonra otomatik olarak bölüm bir arazide başlayacak burda en ilerlerde bir mağara girişi var ordan girilecek oraya ulaşmak için termali kullna naominin ayak izlerini göreceksin yerde onu takip et ulaşırsın you tubeye giremiyorsan ve video izleyemiyorsan bana pm at sana yolunu öğretirim

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.