Şimdi Ara

Metal için hangi gitar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 600-800 tl arası elektro gitar önerirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slipknotcıherif123 -- 11 Ocak 2014; 18:06:32 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: slipknotcıherif123

Arkadaşlar 600-800 tl arası elektro gitar önerirmisiniz

Bu fiyata amfi dahil midir?
    Ve sonuçta biraz zevk meselesi özellikle istediğiniz kasa tipi var mıdır?
  • hayır amfi dahil değil ve ibanez tbx15r veya line 6 spider IV 15 düşünüyorum ayrıca ibanez grgr121ex gibi kasalara hayranım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schecter Omen 6 ya bakabilirsin...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • schecter güzele benziyor peki tonları yeterince sert mi yada sert olduğu kadar clean tonları da güzel mi?Ben en çok slipknot çalıcam ama yeri geldiğinde bir nothing else matters da çalabilmeliyim değil mi ? Umarim çok soru sormamışımdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

schecter güzele benziyor peki tonları yeterince sert mi yada sert olduğu kadar clean tonları da güzel mi?Ben en çok slipknot çalıcam ama yeri geldiğinde bir nothing else matters da çalabilmeliyim değil mi ? Umarim çok soru sormamışımdır
    İlk önce hem yumuşak hem metal ton istiyorsan HSH olan gitarlara bakmalıyız. O kasa tipine ve bütçene uygun alınabilecek güzel gitarlar için şunlara bir göz at;
    http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=629&gid=110
    http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=2527&gid=111

• airclimber A kullanıcısına yanıt
    Açıkçası Cort'a hiç sıcak bakmıyorum.Öyle hayatımda birşeyi kullanmadan asla kötülemem.2 sene Cort X2 kullandım ve birazda arkadaşımın Cort X6'sını kullandım ve gerçekten hiç tatmin edici değil.Ibanez GRG170DX'in sesinin ise fazla sert olmadığı söyleniyor onun için Ibanez GRGR121EX düşündüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klasik gitar yardım
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Açıkçası Cort'a hiç sıcak bakmıyorum.Öyle hayatımda birşeyi kullanmadan asla kötülemem.2 sene Cort X2 kullandım ve birazda arkadaşımın Cort X6'sını kullandım ve gerçekten hiç tatmin edici değil.Ibanez GRG170DX'in sesinin ise fazla sert olmadığı söyleniyor onun için Ibanez GRGR121EX düşündüm.
    Haklısınız bendede cort x6 var bir an önce satmak lazım. Amfimi cort x6 yı satıp Ps vitamı satıp üstünede biriktirdiğim parayı koyup yeni bir gitar amfi alacapım
  • quote:

Orijinalden alıntı: airclimber

Haklısınız bendede cort x6 var bir an önce satmak lazım. Amfimi cort x6 yı satıp Ps vitamı satıp üstünede biriktirdiğim parayı koyup yeni bir gitar amfi alacapım

Alıntıları Göster
    çift humbuckerla da clean tonunu gayet güzel alırsınız illa hsh almanıza gerek yok. zaten bunlar kısmen ucuz manyetik kullanan ekonomik diye tabir edebileceğimiz başlangıç gitarları... bazı manyetikler var bu önerdiğimiz gitarlardan pahalı o tip manyetik takılmış profsyonel gitarlarda hsh hh hss farkı çok daha belirgin olur... çalanada bağlı tabi

• Arkadaşlar zaten boss mt-2 pedal alcam ilerde manyetikde değiştiririm tadından yenmez :)

• quote:

Arkadaşlar zaten boss mt-2 pedal alcam ilerde manyetikde değiştiririm tadından yenmez :)

Şimdiden hayırlı olsun. :)
  • Hem metal hem blues icin hss Uygun mu arkadaslar

• odemirbuk kullanıcısına yanıt
    blues uygun olabilir ama sert metal yapamazsın pedala ihtiyacın olur tabi iyi bir de amfiye.

• quote:

blues uygun olabilir ama sert metal yapamazsın pedala ihtiyacın olur tabi iyi bir de amfiye.

Pedal ve saglam amfi ile iyi metal tonu alir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odemirbuk -- 12 Ocak 2014; 12:51:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: odemirbuk

quote:

sen hangi tarzı daha yoğun çalacaksın?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: odemirbuk

quote:

sen hangi tarzı daha yoğun çalacaksın?

Daha çok metal düşünüyorum.Solo atmak istiyorum.Ama clean tone ve blues da iyi olsun istiyorum.

• metal çalacaksan "h" manyetik,blues için "s" manyetik lazım ama metali ağırlıklı tutup blues müzik arada bir calacaksan sana hsh lazım mesela Ibanez GRG170DX'i öneririm klavyesi çok rahattır çok rahat solo atarsin yalnız sakin amfiyi küçük görme amfi çok önemli sakin boston falan alma Ibanez veya Line 6 amfilere bak.

• quote:

metal çalacaksan "h" manyetik,blues için "s" manyetik lazım ama metali ağırlıklı tutup blues müzik arada bir calacaksan sana hsh lazım mesela Ibanez GRG170DX'i öneririm klavyesi çok rahattır çok rahat solo atarsin yalnız sakin amfiyi küçük görme amfi çok önemli sakin boston falan alma Ibanez veya Line 6 amfilere bak.
    bence metal çalıcaksan explorer gayet iyi esp ler de iyi les paullerden de emg 81 85 manyetik alabilirsin biraz pahalı olsa da cok guzel tonu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holmes was here

bence metal çalıcaksan explorer gayet iyi esp ler de iyi les paullerden de emg 81 85 manyetik alabilirsin biraz pahalı olsa da cok guzel tonu var

Adam blues demiş, ben coil tapli 81tw-89 larla bile iyi blues tonu alamıyorum, 81-85le nasıl alacak adam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaG

quote:

Orijinalden alıntı: Holmes was here

Adam blues demiş, ben coil tapli 81tw-89 larla bile iyi blues tonu alamıyorum, 81-85le nasıl alacak adam?

Ben butun mesajlara bakmadim sadece ilk mesajlara baktim metal gordum kusura bakmayin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.