Şimdi Ara

Metallica'nın Öldüğünü Düşünenler ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bozz

teşekkürler albümü hala satılıyo mu balck sabbath ın?

Grup 1998'den beri resmi albüm çıkarmıyor.Türkiye'de orjinal albümlerini bulacağını pek sanmıyorum.
  • quote:

Bi arkadaş Ozzy Osbourne'un sahnede bateristine oral sex yaptığını ve sahneye fareleri bırakıp hepsinin üzerinden altı çivili ayakkabılarıyla geçtiğini söylemişti
    ben onu marilyn manson yapıyo sanıyodm
  • Valla kimin yaptığı belli değiL . Çeşitli söylentiler var Bu olaylar çok oluyor zaten . Ha durun buna benzer bi muhabbet aklıma geldi . Hazırlıktaydım ... ( Şu an Lise2 ) Elemanlar arasında konuşuyor ...

1. Eleman : ''Oooğlum Eminem 2 tane kaburgasını aldırmış , kendine saxo takılıyormuş''
    2. Eleman : ''Vayy bee ! Iyyyy ! İğrenç ''
    Ben : ''O Eminem değil Marlyn Manson !''
    Elemanların ikisi birden : ''O kim yaaa''

• quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

Valla kimin yaptığı belli değiL . Çeşitli söylentiler var Bu olaylar çok oluyor zaten . Ha durun buna benzer bi muhabbet aklıma geldi . Hazırlıktaydım ... ( Şu an Lise2 ) Elemanlar arasında konuşuyor ...

1. Eleman : ''Oooğlum Eminem 2 tane kaburgasını aldırmış , kendine saxo takılıyormuş''
    2. Eleman : ''Vayy bee ! Iyyyy ! İğrenç ''
    Ben : ''O Eminem değil Marlyn Manson !''
    Elemanların ikisi birden : ''O kim yaaa''

bunu bende duymuştum eminem olarak marlyn ı bilmiyo mu doğal bi şey

• quote:

satılıyo.d&r da çoğu albümü varparanoid albümü ilk doom metal albümüdür ben de çok severim
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

quote:

satılıyo.d&r da çoğu albümü varparanoid albümü ilk doom metal albümüdür ben de çok severim

teşekkr

• Black Sabbath

• mustaa sen de şu arkadaki bıyıklıya bayaa benziyon be
  • Black Sabbath'ın Ozzy Osbourne lu albümleri her metal müzik severin arşivinde olmalı bence.
    Sabbath dinlememişler için bir kaç şarkı tavsiye edeyim.

Black Sabbath,N.I.B.,Paranoid,Planet Caravan,Iron Man,Electric Funeral,Fairies Wear Boots,Sweet Leaf,Orchid,
    Children of the Grave,Into the Void,Lord of this World,Snowblind,,Sabbath Bloody Sabbath,A National Acrobat,
    Sabbra Cadabra,Hole in the Sky,Symptom of the Universe....
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

mustaa sen de şu arkadaki bıyıklıya bayaa benziyon be

karizmayiz tabi olm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Demus

Black Sabbath'ın Ozzy Osbourne lu albümleri her metal müzik severin arşivinde olmalı bence.

Black Sabbath,N.I.B.,Paranoid,Planet Caravan,Iron Man,Electric Funeral,Fairies Wear Boots,Sweet Leaf,Orchid,
    Children of the Grave,Into the Void,Lord of this World,Snowblind,,Sabbath Bloody Sabbath,A National Acrobat,

Mutlaka bulacağım bu şarkıları
  • ben ce de kesinlikle metallica devri kapandı.
    sanki hardcore çalıorlar.
    linkin parktan bir farkları kalmadı, trash i nu-metal a kaydırdılar sanki...
  • Linkin Park mı ?

Saçmalama be kardeş . Dediğinin mantıklı bi açıklaması yok valla . Rep ve Metallica
  • abi yok metallica çok kötü yerlere gidiyor ve ben her geçen gün kill em all ve master of puppets ı daha çok özlüyorum abi işte bu grubun bu hallere düşeceği hiç aklıma gelmezdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Demus

Black Sabbath'ın Ozzy Osbourne lu albümleri her metal müzik severin arşivinde olmalı bence.

doğru valla. Ama benim son dönem albümleri de hoşuma gidiyor. Eternal Idol, Cross Purposes falan...
    Bence Black Sabbath'ın ozzy sonrası albümden güzel şakıları da yazmakta yarar var...
    Nightwing, Born to Lose, Disturbing The Priest, The Hand That Rocks The Cradle, Forbidden, I Won't Cry For You....

Dio zamanını da unutmamak lazım...

• quote:

Orjinalden alıntı: blake

abi yok metallica çok kötü yerlere gidiyor ve ben her geçen gün kill em all ve master of puppets ı daha çok özlüyorum abi işte bu grubun bu hallere düşeceği hiç aklıma gelmezdi

İçin rahat olsun Metallica hala sağlam

Orionturk'ten aldığım istihbarata göre yeni albüm ile thrash günlerine dönecekler. Bassı penasız çalan Rob Trujillo'yu da Cliff'li günlerdeki gibi olmak için almışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerko -- 4 Haziran 2005, 1:42:07 >
  • abi hayırlısı diyelim ama ne bileyim st.anger a da sağlam dönüyouz demişlerdi sonuç rezaletti ama ben de istiyorum düzelsinler ama... bekleyelim
  • kim dio abi metallica oldu die alnini karışlarım onun

METALLİCA ÖLMEZZZ
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.