Şimdi Ara

Metallica'nın Öldüğünü Düşünenler !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rock Am Ring2003 ve Rock In Rio2004 Metallica konserlerini bulun izleyin ! Metallica ölmüş mü , bitmiş mi göreceksiniz neyin ne olduğunu ? Adamlar hala piyasadaki çoğu genç gruptan çok çok daha iyi hala

Şiddetle tavsiye ediyorum . Live performans tek kelimeyle : MÜKEMMEL

• kardeşim doğru söylüyor Master Of Puppets(Live @ Rock In Rio (06-04-04)
    ) mükemmeldi
  • 2003 Rock Am Ring'i izlemen gerek kardeş . Welcome Home , One , Frantic , Harvester Of Sorrow ...

Tek kelimeyle mükemmel çalmışlar hepsini
  • konser performanslarına laf eden yok zaten albüm olaraktan son albümleri eskilerini aratıyo
  • hepsini izledim abim metallica ölmedi oo kalbimizde yaşıyor uygarlık savaşında.................
    quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

2003 Rock Am Ring'i izlemen gerek kardeş . Welcome Home , One , Frantic , Harvester Of Sorrow ...

Tek kelimeyle mükemmel çalmışlar hepsini
  • Abi yine de son albüm çok da kötü değiL be ! System Of A Down'un son albüm beğeniliyor . St.Anger nasıl bu kadar yerden yere vuruluyor anlamıyorum . St.Anger System'in yeni albümünden çok çok daha iyi

Ben St.Anger ve Frantic'i Best Of Metallica'ya aldım bile
  • system of a downun son albümünü çoğu kişi beğenmiyo ama ben dinlemedim.malum olaydan dolayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herifler iğrenç zaten iyiki dinlememişin
    quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

system of a downun son albümünü çoğu kişi beğenmiyo ama ben dinlemedim.malum olaydan dolayı
  • metallica nın öldüğünü düşenenlere gülerim
    var mı yaw bölye öldü diyenler

• quote:

system of a downun son albümünü çoğu kişi beğenmiyo ama ben dinlemedim.malum olaydan dolayı

''Dinlediğimiz kişilerin/grupların dili , dini , ırkı ve siyasi düşünceleri bizleri ilgilendirmemeli . Bizim ilgilenmemiz gereken şeyler bu kişilerin/grupların ürünleri olmalı .

Beni System Of A Down'un dili , dini , ırkı ve siyasi düşünceleri ilgilendirmiyor . Yaptıkları şarkılara bakıyorum : Bence güzel . Eeee ... O zaman dinlememem için bir sebep yok''

Desem ?

• quote:

quote:

''Dinlediğimiz kişilerin/grupların dili , dini , ırkı ve siyasi düşünceleri bizleri ilgilendirmemeli . Bizim ilgilenmemiz gereken şeyler bu kişilerin/grupların ürünleri olmalı .

Beni System Of A Down'un dili , dini , ırkı ve siyasi düşünceleri ilgilendirmiyor . Yaptıkları şarkılara bakıyorum : Bence güzel . Eeee ... O zaman dinlememem için bir sebep yok''

Desem ?

sana karışan yok zaten kardeşben dinlemiyorum bana da karışamaz kimse

• Tamam

System konusu böylelikle kapansın . Topic'te System lafı açmayın bir daha yoksa yine ortalık karışacak
  • quote:

Abi yine de son albüm çok da kötü değiL be ! System Of A Down'un son albüm beğeniliyor . St.Anger nasıl bu kadar yerden yere vuruluyor anlamıyorum . St.Anger System'in yeni albümünden çok çok daha iyi

Ben St.Anger ve Frantic'i Best Of Metallica'ya aldım bile

ya sem metallica'yla soad ı bir mi tutuyoon . onlar daha dünkü çocuk. metallica nın hata yapma lüksü yok. bize öyle alıştırdılar
  • Bir tutmuyorum kardeş . System'in son albümünü beğenen çok var . O albüm beğeniliyorsa St.Anger nasıl acımasızca yerden yere vuruluyor onu hazmedemiyorum ben . Deli olacam yaa ! System'in son albümüne iyi diyen adam St.Anger'ı nasıl kötüler . Kim ne derse desin , St.Anger System'in son albümününden çok çok daha iyi
  • Gene System lafı açıldı
  • şimdi şöyle oluyor.bi grup mükemmel albümler yaparken.orta halli bi albüm yapınca böyle oluyor.çünkü adamlarda en azından kapasite var.yani metallica isterse hala çok iyi bir albüm yapabilir
  • quote:

şimdi şöyle oluyor.bi grup mükemmel albümler yaparken.orta halli bi albüm yapınca böyle oluyor.çünkü adamlarda en azından kapasite var.yani metallica isterse hala çok iyi bir albüm yapabilir

haklı
  • KARDEŞ BOŞ VERİN ŞİMDİ ONLARI NASIL BULUDA İZLERİM BU KONSERLERİ EMULE MEMULE YOK ARES VAR AMA
  • adamların tek live performansı kaldı.........oda gitse metallica biter
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozz

metallica nın öldüğünü düşenenlere gülerim
    var mı yaw bölye öldü diyenler

ben de gülerim hem de katula katula...

metallica bir afsanedir yawrular...
    nasıl ölür bea...
    böyle bir ihitmal yok, olamaz, olmayacak...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.