Rock Am Ring2003 ve Rock In Rio2004 Metallica konserlerini bulun izleyin ! Metallica ölmüş mü , bitmiş mi göreceksiniz neyin ne olduğunu ? Adamlar hala piyasadaki çoğu genç gruptan çok çok daha iyi hala
Şiddetle tavsiye ediyorum . Live performans tek kelimeyle : MÜKEMMEL
kardeşim doğru söylüyor Master Of Puppets(Live @ Rock In Rio (06-04-04) ) mükemmeldi
2003 Rock Am Ring'i izlemen gerek kardeş . Welcome Home , One , Frantic , Harvester Of Sorrow ...
Tek kelimeyle mükemmel çalmışlar hepsini
konser performanslarına laf eden yok zaten albüm olaraktan son albümleri eskilerini aratıyo
2003 Rock Am Ring'i izlemen gerek kardeş . Welcome Home , One , Frantic , Harvester Of Sorrow ...
Tek kelimeyle mükemmel çalmışlar hepsini
Abi yine de son albüm çok da kötü değiL be ! System Of A Down'un son albüm beğeniliyor . St.Anger nasıl bu kadar yerden yere vuruluyor anlamıyorum . St.Anger System'in yeni albümünden çok çok daha iyi
Ben St.Anger ve Frantic'i Best Of Metallica'ya aldım bile
system of a downun son albümünü çoğu kişi beğenmiyo ama ben dinlemedim.malum olaydan dolayı
system of a downun son albümünü çoğu kişi beğenmiyo ama ben dinlemedim.malum olaydan dolayı
metallica nın öldüğünü düşenenlere gülerim var mı yaw bölye öldü diyenler
quote:
Orjinalden alıntı: pandacuum
''Dinlediğimiz kişilerin/grupların dili , dini , ırkı ve siyasi düşünceleri bizleri ilgilendirmemeli . Bizim ilgilenmemiz gereken şeyler bu kişilerin/grupların ürünleri olmalı .
Beni System Of A Down'un dili , dini , ırkı ve siyasi düşünceleri ilgilendirmiyor . Yaptıkları şarkılara bakıyorum : Bence güzel . Eeee ... O zaman dinlememem için bir sebep yok''
Desem ?
quote:
Orjinalden alıntı: Gerko
quote:
''Dinlediğimiz kişilerin/grupların dili , dini , ırkı ve siyasi düşünceleri bizleri ilgilendirmemeli . Bizim ilgilenmemiz gereken şeyler bu kişilerin/grupların ürünleri olmalı .
Beni System Of A Down'un dili , dini , ırkı ve siyasi düşünceleri ilgilendirmiyor . Yaptıkları şarkılara bakıyorum : Bence güzel . Eeee ... O zaman dinlememem için bir sebep yok''
Desem ?
sana karışan yok zaten kardeşben dinlemiyorum bana da karışamaz kimse
Tamam
System konusu böylelikle kapansın . Topic'te System lafı açmayın bir daha yoksa yine ortalık karışacak
quote:
Orjinalden alıntı: Gerko
Abi yine de son albüm çok da kötü değiL be ! System Of A Down'un son albüm beğeniliyor . St.Anger nasıl bu kadar yerden yere vuruluyor anlamıyorum . St.Anger System'in yeni albümünden çok çok daha iyi
Ben St.Anger ve Frantic'i Best Of Metallica'ya aldım bile
ya sem metallica'yla soad ı bir mi tutuyoon . onlar daha dünkü çocuk. metallica nın hata yapma lüksü yok. bize öyle alıştırdılar
Bir tutmuyorum kardeş . System'in son albümünü beğenen çok var . O albüm beğeniliyorsa St.Anger nasıl acımasızca yerden yere vuruluyor onu hazmedemiyorum ben . Deli olacam yaa ! System'in son albümüne iyi diyen adam St.Anger'ı nasıl kötüler . Kim ne derse desin , St.Anger System'in son albümününden çok çok daha iyi
Gene System lafı açıldı
şimdi şöyle oluyor.bi grup mükemmel albümler yaparken.orta halli bi albüm yapınca böyle oluyor.çünkü adamlarda en azından kapasite var.yani metallica isterse hala çok iyi bir albüm yapabilir
quote:
şimdi şöyle oluyor.bi grup mükemmel albümler yaparken.orta halli bi albüm yapınca böyle oluyor.çünkü adamlarda en azından kapasite var.yani metallica isterse hala çok iyi bir albüm yapabilir
haklı
KARDEŞ BOŞ VERİN ŞİMDİ ONLARI NASIL BULUDA İZLERİM BU KONSERLERİ EMULE MEMULE YOK ARES VAR AMA
adamların tek live performansı kaldı.........oda gitse metallica biter
quote:
Orjinalden alıntı: bozz
metallica nın öldüğünü düşenenlere gülerim var mı yaw bölye öldü diyenler
ben de gülerim hem de katula katula...
metallica bir afsanedir yawrular... nasıl ölür bea... böyle bir ihitmal yok, olamaz, olmayacak...