Şimdi Ara

Metallica'nın Öldüğünü Düşünenler ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kötü demiorm ama sence cliff le bir tutulabilirmi?
  • Metal Müzik Webzinewww.livemetal.net Sitesine Moderator Ve editör alımı yapılacaktır.
    İletişim için Mail adresi masimaropen@gmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: bL4m3

sende yanlış yazmışsın ondan kızıyon demi
    quote:

Orjinalden alıntı: LIZARD

kim dio abi metallica oldu die alnini karışlarım onun

METALLİCA ÖLMEZZZ

ya olm ne diiim size ya ne onemi var ha metallica ha metallıca cok mu farketti anlamıomusun orda ne denmek istendiini

• Metallica
  • bu anca son albümde belli olur
    quote:

Orjinalden alıntı: Lacrimarum

kötü demiorm ama sence cliff le bir tutulabilirmi?
  • Cliif elbette daha iyiydi ama Robert Trujillo da kötü değiL
  • Cliff Burton elbette Robert Trujillo'dan daha iyidir Ama Robert da kötü değiL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRab Faik -- 7 Haziran 2005, 16:21:02 >
  • Metallica sevenler genelde 20 li yaşlardaki müzik zevki oturmuş insanlardır.

METALLICA gibi bir grup bizim ömrümüz dahilinde bence bir daha gelmez, sevmeyen sevmez, sevenler tadını çıkarsın: Ben Hayranıyım.

Ölüm göreceli değildir, ama Metallica'yı ölmüş görenlerde insan dimi!

Favori şarkım:
    WHERE THE WILD THINGS ARE

Saygılar.
  • 20 yaşı 17 ye düşürürsek hepsi doğru
    quote:

Orjinalden alıntı: corsan

Metallica sevenler genelde 20 li yaşlardaki müzik zevki oturmuş insanlardır.

METALLICA gibi bir grup bizim ömrümüz dahilinde bence bir daha gelmez, sevmeyen sevmez, sevenler tadını çıkarsın: Ben Hayranıyım.

Ölüm göreceli değildir, ama Metallica'yı ölmüş görenlerde insan dimi!

Favori şarkım:
    WHERE THE WILD THINGS ARE

Saygılar.
  • metallica benim için çok şey ifade ediyor arkadaşlar.bunda en büyük pay clifford lee burton a aitdir.gelmiş geçmiş en büyük bass gitaristdir kendisi.

birçok kişi metallica yı ticari kaygı güderek albüm yapmakla suçlamaktadır.birincisi bunun ben herhangi bir yanlış tarafını göremiyorum.ikincisi bu adamlar eğer gerçekten paraya tapsalardı ilk albümlerini o kaygı ile yaparlardı.ama hepiniz biliyorsunuz ki metallica nın en muhteşem albümü ilk üç albümüdür.metal tarihine adlarını bu albümlerin temelinde kazıdılar.ama daha sonra cliff hayata gözlerini yumdu ve grubun frontman liğini lars,james ile paylaşmaya başladı ve grubun daha çok tanınmasını sağlayacak işler yaptılar.

çoğu kişi değişimi one klibi ile başlatır ama asıl ticari kaygının load albümü ile(1996 6. stüdyo albümü) başladığını ileri sürer.daha sorna re-load ile devam ettiğini belirtir.st.anger ile de artık metallica nın öldüğünü ilan eder.metallica nın en beğenilen albümlerinden biride 5. stüdyo albümü olan black albümdür.albüm sadece amerika da 28 milyon adet satmışdır.ve bu adamlar bu albümden sonra odalar dolusu para kazanmışlarıdr.şimdi sorarım size ''metallica load ,re-load,st.anger albümleriin para kaygısı güderek mi yapmışdır?yoksa onlar metallica nın sürekli içinde bulunduğu ve bugün çoğu kişi tarafından hala bir numara olmasında en büyük pay olan değişimin ve kendini yenilemenin bir ürünümüdür?''

ayrıca ben load ve reload albümlerinin oldukca sıkı ve kalbur üstü albümler olduğunu iddia ediyorum.gösterin bana bugün; outlaw torn,until it sleeps,bleeding me,hero of the day,the memory remians,devils dance,unforgiven 2 vs. kalitesinde şarkıların olduğu bir albüm. ben sırf bu albümler yüzünden metallica ya b.k atanların(daha doğrusu atmaya çalışanların) bunu yapmasına oldukca seviniyorum.çünkü bu albümler muhteşem albümlerdir ve metallica dışında başka bir grup tarafından icra edilseydi o grup ilah ilan edilirdi.ama söz konusu metallica ya,çok beğenilene laf atmak bazı akıl fukaralarına karizma katar ya!o yüzden metallica ya laf atmadan edemezler.ama sorsanız en çok dinledikleri grup ya korndur ya da limp bizkitdir. aralarına manga serpiştirenlerde azımsanmayacak derecededir.

st.anger ın metallica nın yaptığı ve yapabileceği en kötü albüm olduğunda sanırım hemfikiriz.ama neden bu albüm bu kadar kötü oldu biliyor musunuz?hanginiz some kind of monster belgeselini izledi?(metallicaya b.k atmaya çalışanlara soruyorum) orda yaşananları hanginiz anladı? arkadaşlar ilk defa farklı bir şekilde stüdyo ya girdiler,james alkol tedavisi gördü,jason gruptan ayrılmış ve yeni bass gitarist dahil olmamışdı,bass gitarları bob rock yazdı.robert trujillo albüm bittikden sorna gruba dahil oldu.albümün yapım aşamasında yapımcı şirket değişti ve kaytların üzerinde oynandı.o berbat bateri sesi nerden geliyor zannediyorsunuz.ayrıca en önemlisi lars ve bob rock solo olmasını istemedi.bütün bunlara rağmen bence hardrock dalında oldukca sağlam bir albüm ortaya çıktı.frantic i dinleyipde çoşamayan bir tane metallica hayranı görmedim ben daha.the unnamed feeling in yeri zaten çok ayrıdır.bu adamların yapabileceği en kötü albüm grammy almışdır ve çok ciddi satış rakamlarına ulaşmışdır.

sorarım size metallica ile birlikte metal müziğin efsaneleri kimlerdir? judas priest,black sabbath,iron maiden,slayer vs... peki bu adamlar hiç ticari kaygı gütmeden mi albüm yapmışlardır,hiç klip çekmemişler midir,albümlerinde hiç yenilik yapmamışlar mıdır da sürekli metallica ya b.k atma sevdası bazı dengesizlerde vuku bulmuşdur.cevabı çok basit,saydığım gruplar arasında en çok dinlenen ve popüler olan metallica dır.ve bizde popüler olan kötü olmalıdır önyargısı olduğu için kimi oksijenin gitmediği beyinlerden ortaya böyle amonyak kokulu sonuçlar çıkar.

metallica yeni albüm için kolları sıvamışdır.muhteşem bir albüm olacakdır kimsenin şüphesi olamsın yeni albüm hakkında bilgilerin olduğu bir başlık açtım.

büyük ihtimalle bu sene türkiye ye gelmeyecekler.çünkü yazın çıkacakları turne programı belli oldu.ama biz yeni albüm dahilinde çıkacakları turnenin avrupa ayağında türkiye ye de uğrayacaklarına inanıyoruz.bu kuvvetli bir ihtimal.ama bu en erken 2007 yazında olabilir.

• Valla metallica öldümü tartışılır ama bir ride the lightning master of puppets and justice for all albümlerindeki gibi şarkılarını özledim be 15 milyon satsada black albüm metallicanın sonunu hazırladı bana göre o albümden beri bekliyorum bir creping death fade to black gibi parçalar gerçi şu yeni şarkıları biraz ümit verdi ama albüm çıkınca bakacağız artık

ayrıca metallicanın o muhteşem konserleride jamesin vokali düştükçe o da kötüleşiyor bir 91 moskowdaki creeping death şarkısını dinleyin birde 2006 blackened performansını jason bu günlerde olsaydı en azından vokale yardım ederdi

Ne olursa olsun metallica benim için her zaman 1 numaradır ve böyle bir grup bi daha bu yeryüzüne gelmez
  • asıl rock am rıng 2006 yı izleyin de METALLİCA yı görün!!!
    abi bahsettiğimiz metallica...
    adamlar 1 numara....
    böle bişiy düşünülemez!!!
  • Dragladius aynen katılıyomrum sanan ama black albümüde okadar kötü değil di yani Enter Sandman yeter o albüme ama metallica hiç bişey olmaz bence akıllara kazında o gurup bikere kolay kolay da unutulmaz
  • Ah bide konserlerde james kendi çalsa. Neysee
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cherokee

Ah bide konserlerde james kendi çalsa. Neysee

bence bu asılsız iddiadan vazgeçin artık james dediğimiz adam şuan gitar vokal olarak en iyilerden biri hatta dave mustaine dünyada james ve kendisinden başka daha iyi bir vokal-gitarist olarak daha iyisinin bulunmadığını söylemiştir ve şarkıları dikkatle takip ederseniz orjinalinden farklı çalınan ve jamesin devrede olduğu yerleri tespit edebilirsiniz
  • Genemi james calmıyor , sahnenin arkasındaki bir calıyor geyigimi ...

Bu arada herkes black sabbath deginmiş ama bu muzigi güzelliştiren ve iron maiden ' ın sahneye cıkmasını saglayan judas priest ' te , saxon fln hiç deginilmemiş...

Metallica olmedi ama eskisi kadar iyi müzik yaptıklarını soyleyemeyecegim . St.anger albumunde bir tek st.anger sarkısı elle tutulur bir sarkı digerlerinde pek iş yok . Ama bir de black albumune baktıgımızda . the unforgiven , whener ı may roam , nothing else matters , sad but true ....

Aradaki fark bu işte... Live larının hala cok iyi olmasınn nedeni eski sarkıları

Bu arada metallica iyi cover yapar fln ama sabbra cadabra sarkısını bu kadar ruhsuz ve rezil calamazlardı herhalde . Bir ozzy abinin vokaline ve melodiye bakıyoruz , bir de metallica ' dakine arada daglar kadar fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TroopeR -- 28 Nisan 2007; 18:47:08 >

• Yahu kim james e kötü gitarist dedi. Kişiden kişiye değişir. Bir cümle yazıyorum nerenizden anlıyosanız ona göre yorumluyosunuz neyse. James in tüm konser boyunca kendi çaldığını idda edenler. Alooooooooooooo. Size diyorum. En bariz örnek/kanıt gösteriyorum size. Cunning Stunts konserini açıyosunuz. Direk fade to black e sarıyosunuz. James i parçanın başından sonuna dikkali izliyosunuz. Eğer göremiyosanız hemen bir göz doktoruna gidiyosunuz Hadi bakim new school metalci gençlik

• quote:

Yahu kim james e kötü gitarist dedi. Kişiden kişiye değişir. Bir cümle yazıyorum nerenizden anlıyosanız ona göre yorumluyosunuz neyse. James in tüm konser boyunca kendi çaldığını idda edenler. Alooooooooooooo. Size diyorum. En bariz örnek/kanıt gösteriyorum size. Cunning Stunts konserini açıyosunuz. Direk fade to black e sarıyosunuz. James i parçanın başından sonuna dikkali izliyosunuz. Eğer göremiyosanız hemen bir göz doktoruna gidiyosunuz Hadi bakim new school metalci gençlik

Arkadaslar birazdan arkadasa hep beraber güleriz , ama şimdilik south park sessizligi...

Yumurcak ben sana james iyi gitarist soyle adam boyle adam mı dedim ? Hayır sadece gene mi o sacma geyik dedim . new scholl abimiz !!!

Bende sana bir kanıt sunmam gerekirse en basitinden git some kind of monsters'ı izle yada youtube a git metallica ' nın live larını izle james'in hala gitar calmadıgını dusunuyorsan ben seni direk check-up a davet ediyorum . Yazık goz beyin fonk. dan baska bozuk olan yerlerinde vardır ...

Fade to black ' i benim gibi acemi bir gitarist bile rahatca calabiliyorsa james gibi kac senedir bu işin içinde olan bir adam calamıyacak mı ?

Evet arkadas south park sessizligi bitmiştir , şimdi kendini bir halt sanan bu arkadasa jenga ustaları gibi gülebiliriz.

• quote:

Orjinalden alıntı: cbr_quen

quote:

Yahu kim james e kötü gitarist dedi. Kişiden kişiye değişir. Bir cümle yazıyorum nerenizden anlıyosanız ona göre yorumluyosunuz neyse. James in tüm konser boyunca kendi çaldığını idda edenler. Alooooooooooooo. Size diyorum. En bariz örnek/kanıt gösteriyorum size. Cunning Stunts konserini açıyosunuz. Direk fade to black e sarıyosunuz. James i parçanın başından sonuna dikkali izliyosunuz. Eğer göremiyosanız hemen bir göz doktoruna gidiyosunuz Hadi bakim new school metalci gençlik

Arkadaslar birazdan arkadasa hep beraber güleriz , ama şimdilik south park sessizligi...

Yumurcak ben sana james iyi gitarist soyle adam boyle adam mı dedim ? Hayır sadece gene mi o sacma geyik dedim . new scholl abimiz !!!

Bende sana bir kanıt sunmam gerekirse en basitinden git some kind of monsters'ı izle yada youtube a git metallica ' nın live larını izle james'in hala gitar calmadıgını dusunuyorsan ben seni direk check-up a davet ediyorum . Yazık goz beyin fonk. dan baska bozuk olan yerlerinde vardır ...

Fade to black ' i benim gibi acemi bir gitarist bile rahatca calabiliyorsa james gibi kac senedir bu işin içinde olan bir adam calamıyacak mı ?

Evet arkadas south park sessizligi bitmiştir , şimdi kendini bir halt sanan bu arkadasa jenga ustaları gibi gülebiliriz.

Al işte bi tane daha anlama öz..... Neyse sanada açıklayayım. Sonra doğru türkçe kursunaaaaa....Parasını ben vericem he
    Ben sana yazmadım james kötü gitarist iyi gitaris diye neden üstüne alındın anlamadım. Neyse okumayıda öğrenicen. Herşey sırayla dimi
    Ben james fade to black çalamıyomu dedim??? Sadece konserdede kendi çalsa dedim. En bariz belli olan parça fade to black olduğundan onu örnek göstrdim. Yahu kime mesaj yazıyorum Allahımmmm. Kimlerle muhattab ediyosun bu sevgili kulunu...
    Sen dediğim konserdeki fade to black i izle. Kirk solo atıyo james eller havada ama arkafa riff sesi var. Kim çalıyo ordaki riff i? Senmi
    Neyse zaten acemi gitaristmişsin şöyle bend leri falan geç vibrato yapmayı öğren ne bilim gamları öğren(bkz. Lydian, phrygian, mixolydian vs...) ondan sonra gel bana yaz tamammı. Senin gibileri muhattab almazdım ama kıymetini bil. Bi genci daha kazanalım diye yazıyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.