Şimdi Ara

Metallica'nın Öldüğünü Düşünenler ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu da laf mı be adamlar hala piyasadaki bütün grupları cebinden çıkarır . Rock In Rİo'yu izlemedim ama Rock Am Ring 2003 gerçekten mükemmel bir konser olmuş .

Metallica @ Rock am Ring2003
  • Kim ne derse desin St.Anger albümü bence çok güzeldi . Frantic ve St.Anger gayet güzel şarkılar St.Anger şarkısındaki Lars Ulrich'in davul performansı da çok iyiydi
  • en azından donanim da metallica öldü gibi salak laflar eden eleman sayısı az
    quote:

Orjinalden alıntı: Sp@sTik ShoW

Metallica öldü

Bu da laf mı be adamlar hala piyasadaki bütün grupları cebinden çıkarır . Rock In Rİo'yu izlemedim ama Rock Am Ring 2003 gerçekten mükemmel bir konser olmuş .

Metallica @ Rock am Ring2003

• evet ya bateri sesi azcık tuhaf adam aşmış olabilirmi?
    quote:

Orjinalden alıntı: aRab Faik

Kim ne derse desin St.Anger albümü bence çok güzeldi . Frantic ve St.Anger gayet güzel şarkılar St.Anger şarkısındaki Lars Ulrich'in davul performansı da çok iyiydi
  • METALLİCA ÖLMEZ
    VATAN BÖLÜNMEZ
  • METALLICA METALLiCA DEG1L
    quote:

Orjinalden alıntı: kkslyyldz

METALLİCA ÖLMEZ
    VATAN BÖLÜNMEZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: bL4m3

METALLICA METALLiCA DEG1L
    quote:

Orjinalden alıntı: kkslyyldz

METALLİCA ÖLMEZ
    VATAN BÖLÜNMEZ

hersyle illa alay etceksin dimi
  • sende yanlış yazmışsın ondan kızıyon demi
    quote:

Orjinalden alıntı: LIZARD

kim dio abi metallica oldu die alnini karışlarım onun

METALLİCA ÖLMEZZZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: bL4m3

evet ya bateri sesi azcık tuhaf adam aşmış olabilirmi?
    quote:

Orjinalden alıntı: aRab Faik

Kim ne derse desin St.Anger albümü bence çok güzeldi . Frantic ve St.Anger gayet güzel şarkılar St.Anger şarkısındaki Lars Ulrich'in davul performansı da çok iyiydi

harbi süper ya o ses leri nasıl cıkartıyo süper ya

• metallica ölmedi ama can çekişiyor
    bakın arkadaşlar,st.anger albümü güzel olabilir.bende dinliyorum ve gercekten iyi şarkılar var.
    ama bu albümde yapılmak istenen tek şey sertlik.adamlar yumuşama suçlamalarına karşılık böyle zorlama bi albüm çıkardılar.
    anlamsız ritimler,anlamsız bateri perkusyonları ve bi o kadar da anlamsız vokaller.
    siz nasıl oluyorda metallica nın böyle bir albüm cıkarmasına tepki göstermiyorsunuz ya?
    adamlar bir zamanlar thrash in en mükemmel gurubuydu.ama şimdi bırakın thrash i resmen nu metal denilen zımbırtıya benzer şeyler yapıyorlar.
    kusura bakmayın ama metallica nın şu halini beğeniyorsanız bana göre metal müzikten anlamıyorsunuz.
    eğer mesele konserlerin güzelliği ise metallica nın yıllardır yaptığı ve bozmadıkları tek güzel şey zaten konserleridir.
    elimde bir klip var,fade to black.2004 tarihli.herşey güzel hoş da o james in vokali nasıl bişeydir yaa.hayatımda dinlediğim en berbat fade to black yorumu.
    bir grup bu kadar mı değişir,insaf.insan fanlarını düşünür biraz

• quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

metallica ölmedi ama can çekişiyor
    bakın arkadaşlar,st.anger albümü güzel olabilir.bende dinliyorum ve gercekten iyi şarkılar var.
    ama bu albümde yapılmak istenen tek şey sertlik.adamlar yumuşama suçlamalarına karşılık böyle zorlama bi albüm çıkardılar.
    anlamsız ritimler,anlamsız bateri perkusyonları ve bi o kadar da anlamsız vokaller.
    siz nasıl oluyorda metallica nın böyle bir albüm cıkarmasına tepki göstermiyorsunuz ya?
    adamlar bir zamanlar thrash in en mükemmel gurubuydu.ama şimdi bırakın thrash i resmen nu metal denilen zımbırtıya benzer şeyler yapıyorlar.
    kusura bakmayın ama metallica nın şu halini beğeniyorsanız bana göre metal müzikten anlamıyorsunuz.
    eğer mesele konserlerin güzelliği ise metallica nın yıllardır yaptığı ve bozmadıkları tek güzel şey zaten konserleridir.
    elimde bir klip var,fade to black.2004 tarihli.herşey güzel hoş da o james in vokali nasıl bişeydir yaa.hayatımda dinlediğim en berbat fade to black yorumu.
    bir grup bu kadar mı değişir,insaf.insan fanlarını düşünür biraz

bu albümü beğenen müzikten anlamıyordur lafı dışında haklı sayılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandacuum -- 4 Haziran 2005, 21:41:44 >

• haklısın,biraz saçma bi cümle oldu gerçekten.herkesten özür dilerim.
    ama metallica niye değişti,kabullenemiyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

haklısın,biraz saçma bi cümle oldu gerçekten.herkesten özür dilerim.
    ama metallica niye değişti,kabullenemiyorum

ağlama yavrum ağlama olur böle şeyler.başka grup mu yok

• abi ben bu metallica ya karşı söylenen laflardan dolayı bu konuyla ilgili birşey yazmamaya karar vermiştim ama bu kadarı da fazla ulan asıl st anger a nu metal diyen adam metalden gram anlamıyor demektir. abi abi o albüm çıkaRKEn adamları hali gerçekten çok kötüydü yaa abi gidin paraya kıyın some kind of monster dvd sini alın izleyin sonra yorum yapın size daha ne diyeyim
  • gun gecmezki metallica hakkinda bir topic acilmasin.
  • Git mahkemeye ver
  • he
    quote:

Orjinalden alıntı: Gerko

Git mahkemeye ver
    vercem hemde insan haklari mahkemesine
  • +
    quote:

Orjinalden alıntı: jaymz

abi ben bu metallica ya karşı söylenen laflardan dolayı bu konuyla ilgili birşey yazmamaya karar vermiştim ama bu kadarı da fazla ulan asıl st anger a nu metal diyen adam metalden gram anlamıyor demektir. abi abi o albüm çıkaRKEn adamları hali gerçekten çok kötüydü yaa abi gidin paraya kıyın some kind of monster dvd sini alın izleyin sonra yorum yapın size daha ne diyeyim
  • some kind of monsters dvdsini seyrettim yalnız , bass giutar adaylarını begenemedim. a perfect circle(laf etmiorm) ın eski bass çısını bile seçmelere sokuyorlarsa metallica harbiden kötü günler geçirior bence. artık cliff burton gibisini bulamazlar bence.( o 1 numaraydı.) bu demektir ki metallica dolaylı yoldan bitmiştir.
  • sen rob'a kötümü diyon simdi?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.