Şimdi Ara

Metallica ya oy verin :) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
3.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serdarS1

Siz hala metallica yok son zamanlarda mtv ile takılıyor yok şu yok bu ile uğraşıyorsunuz çok komik :) Ya metallica yukarıda son mesajlarda tartışıladığı gibi kaliteli metal veya rock müzik yapmıyor. Bu yüzden metalciler beğenmiyor. Fakat olaya bir de müziğin ne kadar zevk verdiğinden bakmayı deneyin. Metallicanın belli başlı çok iyi parçaları vardır onlar dışındaki şarkıla çok çok zevk vermez. Fakat judas gibi çok kaliteli bateri ve gitar kullanan sanatçılar birleşip ne kadar da zevksiz müzik yapsa(ki zevksiz demiyorum süper müzik yapıyorlar) beğenilir. Bu böyledir bunu kimse reddedemez. Yani kısacası şöyle diyim en basit haliyle : Judas grubundakiler metallica nın one parçasını çalsalardı (kendi stilleriyle,baştan cover değil) çok çok daha beğenilecekti. Neden ? çünkü gitar ve bateri müthiş kullanılmış olacaktı. Bu birazda şuna benziyor: Çok sanatsal bir şiir vardır, birde insana sadece zevk veren serbest şiir vardır. Serbest şiirler hiçbir zaman çok okumuş kişiler tarafından en iyi şiir olamaz(onları ağlatsa bile). Oysa çoğu sanatı içeren bir şiir her zaman beğeni toplar. Buda yaklaşık tartışılan konuya benziyor. Mertallica sizi ağlatsada, heyecandan kriz geçirmenize sebeb olacak müzikte yapsalar hiçbir zaman judas gibilerin önünde tutmayacaksınız. Bu kadsar basit ve bundan adım gibi eminim.

..

Ayrı kulvarlarda müzik yapan adamları karşılaştırmayın lütfen..Judas istese de one çalamaz ha çalar ama adı "one " olmaz..keza aynı şekilde metallica da bir painkiller çalamaz çalsa da adı "painkiller" olmaz..

quote:

Ya metallica yukarıda son mesajlarda tartışıladığı gibi kaliteli metal veya rock müzik yapmıyor.

Bu ne demek şimdi ?

Judas gibilerin önünde tutan yok herkes az çok biliyor neyin ne olduğunu.. Metallica genel anlamda metal camiasının böyle büyük kitlelere ulaşmasındaki en önemli en öncü grup..Ama beğenmezsin bu ayrı..Oaly bizim koymamız değil o zaten beğensek de beğenmesek de orada..

Son olarak Nostradamus u dinledin mi nasıl bir albüm sence ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi дltuğ -- 4 Ekim 2008; 16:53:44 >

• Tartışmaya yeni bir boyut kazandıralım...

Kirk Hammet mı ?

Dave Murray'ın yanına bile yaklaşamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

Tartışmaya yeni bir boyut kazandıralım...

Kirk Hammet mı ?

Buna karşı çıkan olacağını zannetmiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: yüksel75

Metallica nın her parçasını nothing else metters veya diğer bazı semfonik parçaları kadar zevkle dinlemem fakat adamlar müziği yutmuş, ansiklopedi gibi birkaç tane müzik kitapları dahi varnota ve tabların bulunduğu. bazı parçaların klasik müzik altyapılı introlarına nasıl basit diyebiliriz ki olsa olsa dahice denir. Ruhda var. Zaten onun için unutulmuyorlar.

sen başka zaten hangi şarkısını dinledinki metallicanın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chuck Schuldiner

quote:

Kirk Hammet mı ?

Aynen

• quote:

Orjinalden alıntı: Crabeinmorn

quote:

Metallica nın her parçasını nothing else metters veya diğer bazı semfonik parçaları kadar zevkle dinlemem fakat adamlar müziği yutmuş, ansiklopedi gibi birkaç tane müzik kitapları dahi varnota ve tabların bulunduğu. bazı parçaların klasik müzik altyapılı introlarına nasıl basit diyebiliriz ki olsa olsa dahice denir. Ruhda var. Zaten onun için unutulmuyorlar.

Natingelsmedırsçı.

• quote:

quote:

quote:

Natingelsmedırsçı.

semfonik parça dediğide "Nothing Else Matters (s&m)"

• quote:

quote:

quote:

quote:

Natingelsmedırsçı.

semfonik parça dediğide "Nothing Else Matters (s&m)"

Adamın hayatı operalarda geçtiği için iyi biliyo senfonik şarkı ne , ne değil

• altuğ bir ker eben orda metallişcayı savundum. ikinciside deidğin labümü biliyorum. ve metallicayı judasla karşılatırmıyorum ben olaya genel bakıyorum. öle karşılatırmalar çok yapıldğı için söledim ben o lafı. ve buda nedemek alfı çok doğruydu. metallcia grubundkailer kaliteli müzik yapmıyor bence sadece müzikte zevk vermeye çalışıyorlar. yani bateri ve gitrlarla yapılması zor şeyler yapmıyorlar.....onu kastettim. onlarında kendine göre bir sanatı vardır. diğer üyeler zaten onu tartışmışlar arada ben de böle bişi dedim. ben metallicayı bir numara görmeme rağmen bu gerçeği kabul etmişim.
  • serdarS1

Karşılaştırma kısmında yanlış anlaşılma olmuş anlaşılan..
    Kaliteli müzik karmaşık tepeden tepeye klavyeyi gezen şarkı mıdır sence? Bir şarkı zorlaştıkça daha mı güzelleşir veya daha mı kaliteli olur ? Bence kaliteli değil yerine başka birşey kullanmalısın..Mesela kompleks değildir diyebilirsin..
  • evet aslında doğru.orda kalite yerine başka bir kelime kullanmama lazım. ama gerçekten anlatmak istediğim şu : metalciler gerçekten şarkılarda baişka bir ey arıyorlar. yani bende deidğimi gibi çok metal (ve rock) şarkı dinliyorum ama metallcia bana göre fark atmış fakat tüm şarkılarında dğeil tabi .a am sorsan aban en iyi 110 şarkıyı listele, yüzde 80 i metallciadna olur ama onun dışında liseteyi 100 şarkı yaparsam metallica %10 a düşer. her şarkısı güzel değil fakat güzle olanları da bana göre inanılmaz ötesi şarkılardır. fakat anlayamıyorum metalcilerle bu kadar farklı mı görüşe sahibiz. yoksa şarkıda başka şeyler mi arıyorlar.ki ben farkılı şeyler aradıklarına inanıyorum. bir şakı dinledikleri zman gitar ve baterinin ansıl kullanıldıına yok bilmemnesine bakıyorlar. bence onların hibçir önemi yok. dha doğrusu önemli tai fakat eğer daha zevkli ama basit yazılmış bir şarkı varsa benim için basit olan daha değerlidir. fakat çok sadece metal müizk dinleyeneler farklı düşünüyor. anlatmak istediğim bu....

aspci nin dediği gibi teknik olarak basit ama zevk açısından inanılmaz üstü şarkılar yapıyor metallica! oysa benim için teknik tarafı hiç önemli değil.umrumdada değil ztane ben ölümüne zevk alıosma banane tüm diğer şeylerden. ama zavallaı başkaları işin teklnik kısmındna zevk almaya çalışlıyor.. onlara da ne diyebilirim ki ? saygı duyarım her görüşe....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarS1 -- 5 Ekim 2008; 11:08:17 >

• quote:

quote:

Kirk Hammet mı ?

dave murray de adrian smith in yanına bile yaklaşamaz (bence) buyrun burdan yakın.

• quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

quote:

quote:

Kirk Hammet mı ?

dave murray de adrian smith in yanına bile yaklaşamaz (bence) buyrun burdan yakın.

Aha savaş çıkcak

• valla ben adrian ın imzası olan maiden şarkılarını çok seviyorum...adrian ın sololarıda daha yaratıcı ve duygulu...(bence tabi)
  • METALLİCCA Kİm YA LİNKİN PARK!!! 1000 TAKAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: Winston El Mariac

METALLİCCA Kİm YA LİNKİN PARK!!! 1000 TAKAR

laylaylaylay
  • quote:

METALLİCCA
  • quote:

güzel espriydi harbiden güldüm.
  • quote:

LİNKİNK PARK KİM YAAA AJDAR!!! 1000 TAKAR

• Fatih Ürek Sus şarkısı ile (Soyadını yanlış yazmış olabilirim) Üçüne de 1000 takar.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.