Şimdi Ara

Metallica ya oy verin :) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
3.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aspci

Pardon ama uydurarak konuşma. Yukarıda da dinlediğim albümler var demişim, st. anger vs leri çöpe atarım demişim. iyi oku.
    Geri dönüşe bak, davullar teneke, 15 senede master of puppets deki farkları anlayabiliyorsundur umarım.

Metallica'nın üyeleri ayrıca virtüöz, öyle süper yetenekli elemanlar değil. Metallica ilk zamanlarında grup oluşturabilme psikolojisini oturtmuş, bu da basit rifflerle AJFA gibi klasik albümler yapmasına yol açmıştır.

Dikkat ettiysen de belirli kesimini ele aldık. Bence sen Metallica'yı yeni dinleyip korumaya çalışan çocuk psikolojisinden çık, bir nefes al.

Üyelerin götü kalktıysa da tepkimi koyarım, dinlediğin müzik türünü iyi araştırmanı tavsiye ederim.

Sonunda anladı birisi oh be...

• Yaşasın sidik yarışı Hoooray
  • Klasik Heavy Metal dinleyicileri genel olarak benim gibi , Black albümünden sonrasını sevmediklerini dile getiriyorlar , haklılar da...

Bana göre bu tartışmanın fitilini ateşleyen unsur St.Anger felaketidir...

St.Anger'dan önce Metallica bu kadar tartışılmıyordu.Veya Metallica'yı sevmeyenler bu kadar katı eleştiri yapmıyordu.

Bence Metallica , St.Anger gibi bir felaket albüme imza atarak , sonun başlangıcını başlatmış oldu...

Her ne kadar MTV yıldızları olsalar , popülaritelerini gün geçtikçe arttırsalar da , ''kemik'' dinleyici kitlesi gün geçtikçe eriyor...Gençliğini Metallica ile geçirmiş , çok sıkı bir Metallica dinleyicisi olan dayım bile gittikçe soğuyor bu gruptan.

Onlar bu yolu seçti.Parayı , her zaman popüler olmayı , tarzları için değil piyasanın beklentilerini karşılamak için müzik yapmayı seçtiler...

Seçtikleri yolu her ne kadar tutmasak da saygı duymak gerekir diye düşünüyorum...

• quote:

Pardon ama uydurarak konuşma. Yukarıda da dinlediğim albümler var demişim, st. anger vs leri çöpe atarım demişim. iyi oku.
    Geri dönüşe bak, davullar teneke, 15 senede master of puppets deki farkları anlayabiliyorsundur umarım.

Metallica'nın üyeleri ayrıca virtüöz, öyle süper yetenekli elemanlar değil. Metallica ilk zamanlarında grup oluşturabilme psikolojisini oturtmuş, bu da basit rifflerle AJFA gibi klasik albümler yapmasına yol açmıştır.

Dikkat ettiysen de belirli kesimini ele aldık. Bence sen Metallica'yı yeni dinleyip korumaya çalışan çocuk psikolojisinden çık, bir nefes al.

Üyelerin götü kalktıysa da tepkimi koyarım, dinlediğin müzik türünü iyi araştırmanı tavsiye ederim.

Ey aspci arkadaşım müzikal yetenek ile enstrüman yeteneği aynı mıdır? Basit riffler diyorsunda o riffler o kadar profesyonel işidir ki senfoni orkestrası bile çalınabilir ve uyumludur. Load'ın neresini beğenmediniz? Yahu hala bu tartşımlara oluyor burada ya. Adamlar bu tartışmaları yapalı 10 sene oluyor. İşte çamur atma olayı değil mii? Ovv Metallica'ya çamur attım hell yeah metal müziği biliyorum. Kolpacı Metallica yeah ne güzel değil mi? Şunu bi anlayın saygısızsınız. Çok biliyorsanız St. Anger tarzında bi albüm yapın. Ama moraliniz 0 olsun. Şurada Metallica'ya çamur atanların hiçbirinin St. Anger kalitesinde bir albüm şarkı yapabileceğini zannetmiyorum bile. Kendinize saygınız olsaydı zaten gidipte başka gruplara çamur atmazdınız.

• Eğer grafiğini sürekli aşağı doğru çeken bir grubun ve artist iki tane üyesi varsa, o zaman bu laflara da katlanacak.

Profesyonel işi dediğini versen Taksim barlarındaki müzisyenlere, hepsi birebir çalar. Basit olmasına da ben laf atmadım ayrıca, klasik bir albüm yapmışlar dedim; klasikten de kastım kemik bir albüm. Daha ne kadar açık anlatabilirim bilemiyorum. Tutturmuş Metallica da Metallica.

Ben Metallica'nın yeni düşünce tarzını, müziğini, yeni ailesini eleştiriyorum; buna da hakkım var.
    Load'ın neresini beğeneyim? Hard rock yapalım diyerek yapılan bir albüm. Gerçi oradaki saç mevzusu ayrı, ona girmeyin.

St.Anger kalitesi demeyin, komik oluyorsunuz. Önce bir belgeseli seyredin gelin bakalım St.Anger grup içinde nelere yol açmış;)
  • sidik

• quote:

Eğer grafiğini sürekli aşağı doğru çeken bir grubun ve artist iki tane üyesi varsa, o zaman bu laflara da katlanacak.

Profesyonel işi dediğini versen Taksim barlarındaki müzisyenlere, hepsi birebir çalar. Basit olmasına da ben laf atmadım ayrıca, klasik bir albüm yapmışlar dedim; klasikten de kastım kemik bir albüm. Daha ne kadar açık anlatabilirim bilemiyorum. Tutturmuş Metallica da Metallica.

Ben Metallica'nın yeni düşünce tarzını, müziğini, yeni ailesini eleştiriyorum; buna da hakkım var.
    Load'ın neresini beğeneyim? Hard rock yapalım diyerek yapılan bir albüm. Gerçi oradaki saç mevzusu ayrı, ona girmeyin.

St.Anger kalitesi demeyin, komik oluyorsunuz. Önce bir belgeseli seyredin gelin bakalım St.Anger grup içinde nelere yol açmış;)

Çıktığı gün izledim merak etme. Diyorum ki o kadar sıkıntıya rağmen yine öyle bir albüm yapabilmek aslında albüm yapmak büyük iştir. Eğer müziğe saygımız, saygınız var ise tartışma burada biter.

• Ben çekimser olarak kullandım oyumu hiçbirini dinlemediğim için kurtcepealptemoçin olsaydı Tereddüt etmezdim
  • Bir grubu bu hale getirmek de büyük iştir tabii. Sonra terapist terapist gezer "fak yu" diye bağırırsın.

Metallica ilk zamanlarda oturttuğu o grup psikolojisini bu dönemde yaralamış, yıkmaya yaklaşmıştır. Bu yüzden de yaptığı son 2 çalışma verimli olamamıştır. Burada da hata Metallica'dadır.

İyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspci -- 3 Ekim 2008; 20:21:58 >
  • Ben SOAD' a verdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TroopeR

@chuck

harbi bir demet tiyatrodaki feriştah ablaya döndük lan

@vgroove

gece sessizdi, v yatagında uzanıyordu her zamanki gibi. havada garip bir sogukluk vardı o gece, pencerenin demirlerinden içeri sızıp yüzüne vuran ışık sert hatlarını iyice ortaya cıkarıyordu, en azgın köpeklerin bile korkacagı sertlik vurmuştu yüzüne, bu görüntüyü pekiştiren şey rob tarafından yanagına konulan kırmızı ruj lekesi çıkmayınca kullandıgı kezzapın iziydi. şimsek gecenin sessizligini yararcasına gürledi, dışarda bir gölge görür gibi oldu v. hemen yatagından kalkıp sadece pencereden sızan ışıkla aydınlanan oda da saga sola çarparak cama kadar ilerledi. sonra arada dinlenmek ve düşünmek için oturdugu sandalyenin üstüne çıktı. tüm heybeti ve uzun saçlarıyla dışarda bir adam duruyordu, yüzü seçilmiyordu ama orda biri vardı buna emindi. yabancı yaklaşıyordu, o yaklaştıkça hem heybeti büyüyor hemde çirkin yüzü belirginleşiyordu. v bir süre gözlerine, kalbine, ö görüntüye inanamadı. bu lemmy' idi, buldugu her deligi kapatmakla ünlenen lemmy kanlı canlı karşısındaydı. iyice yakına geldi, ikiside konuşmuyordu. elini cebine attı lemmy, eski püskü bir paltosu vardı üstünde içinden bir küçük bir şişe ile büyük kare seklinde madde cıkardı, madde seffaf bir poset ile sarılıydı. bunları küçük pencerenin parmaklıkları arasında geçirerek v nin yüzünün 5 cm ötesine koydu. "K" dedi ve gitti. v konusamıyordu, bırakın konuşmayı düşenemiyordu olayı anlıyamıyordu bile. madde ile kovanozu içeri aldı. kavonuzun içi seffaf bir sıvı ile doluydu. neydi acaba bu sıvı sadece bir su mu yoksa başka birşey mi bilmiyordu. elindeki şeylerle düşünmeye başladı v ne olabilirdi bunlar ve ona neden verilmişti ? saatler geçiyordu, aylardır hiç geçmeyen saatler şimdi çok hızlı geçiyordu. gardiyanlar arada bir yemek bırakıyordu ama o umursamıyordu bile elindeki şeylerle 2 gün düşündü ve olayı çözdü. çok basitti tabi neden düşünememişti bunu daha önce ? K potasyum demekti, yani alkali metaldi yani su ile kolayca tepkime verip patlayabilirdi. kavonuzu aldı bu su bu büyüklükte bir potasyum için çok azdı. o anda gozune tuvalet ilişti. önündeki bir kaç gün boyunca v çaktırmadan duvarın hemen bitişigindeki tuvaletin deligini büyütme ile geçirdi yeterli büyüklüge ulaştıgında ise potasyumu suya attı. bir an inanılmaz bir gürültü ile tuvalet parçalandı lagım fıskırmaya başlamıştı, v nin her tarafı pislik oldu fakat işte olmuştu. duvar delinmişti, bagırarak duvara dogru koşmaya başladı v aslında duvara degil özgürlügüne dogru kosmaya başlamıştı ve şimdi bir görevi vardı.

evet sıra sizde betimlemelerime bakın be

TroopeR betimlemeler süper de abartılar biraz fazla kaçmış sanırım

2 Leblebi tanesi kadar Potasyum bile , ortalığı cehenneme çevirmeye yeterlidir... 1 kavanoz Sodyum belki bir duvarı yıkmak için idealdir...Ama 1 kavanoz potasyumu suyla tepkimeye soksan , ne hapishane kalır ne VGroove

Bu arada VGroove ne ara ve niye hapse girdi orayı anlamadım

Neyse....

Devam ettirelim mi ?

Peki ettirelim..

1 Sene önce...

Olayların etkisinden kurtulamayan VGroove , sonunda TroopeR'ın izini bulur.İstanbul'da büyük bir stüdyonun sahibi olmuştu TroopeR.Ayrıca , grubunun altın çağını yaşamaktaydı.Elisha Cuthbert ile dünya evine giren TroopeR , mükemmel bir hayat sürmekteydi...VGroove'un tüm bunlardan haberi vardı.Uygun zamanı kolluyordu...

Sonunda ''vakit geldi ! '' dedi ve Stüdyo TroopeR'ı basmaya gitti...Fakat birşeyi hesaba katmamıştı VGroove...TroopeR'ın korumaları 7/24 nöbetteydi.Lakin VGroove'un saldırı girişimini yapmak üzereyken yakalanması zor olmadı.TroopeR'ın koruması tarafından kalçasından vurulan VGroove , önce hastaneye oradan da hapishaneye gönderildi..

1 Sene sonra.... (13 Kasım 2014)

Korkunç bir patlamanın ardından , duvarda kocaman bir delik açılmıştı...Hapisteki diğer mahkumlar ne olduğunu anlayamadılar , mahkumlar ve gardiyanlar şoktaydı.Her taraf toz duman içindeydi...

Bu karambolü fırsat bilen VGroove hiç zaman kaybetmeden oradan uzaklaştı...Daha sonra birden arkasına dönerek , tepesinden dumanlar yükselen , harabeyi andıran hapishaneye baktı.Yüzünde pis bir gülümseme oluştu.
    Evet...Özgürlüğüne kavuşmuştu VGroove.Ama acaba bu özgürük uzun sürecek miydi ? Bunu seçeceği yol belirleyecekti...
    Artık seçmesi gereken 2 seçenekli bir yol vardı...
    1-Ailesinden kalma dağ evine yerleşip , gözden kaybolmak....
    2-Yeniden TroopeR'ın peşine düşüp intikam aramak...

Eğer aklından geçen ilk seçeneği seçse hayatı kurtulacaktı belki....Allahın dağında onu bulmaları çok zordu...Ama bu hayat onun için anlamsız olacaktı.Çünkü hayatını mahveden kişiden henüz intikamını almamıştı ve almadan yaşamasının anlamsız olacağını düşünüyordu...

Peki ya 2.seçenek ?
    Bu yolu seçerse çok zor bir hayat bekleyecekti VGroove'u...Hem kaçacaktı , hem kovalayacaktı...

Aklından bu düşünceler geçerken soluğunu ailesinden kalma dağ evinde buldu.Yıllardır buraya uğramamıştı.Evin içi soğuk ve tozluydu.Bir an gözü duvardaki solmuş Judas Priest posterine ilişti...Kim bilir o posteri hangi duygularla asmıştı , ve şimdi o gruba karşı nasıl duygular besliyordu ?

Posterde Rob'u gören VGroove , duvardaki posteri çekip kopardı , cebinden çıkardığı Zippo ile onu yaktı...
    Daha sonra gözü , masanın yanında duran Fender gitarına ilişti...Bir an eski hatıraları gözünün önünde canlandı.Bir zamanlar ruhuyla bütünleştirdiği o gitara bakarken şimdi hiçbir şey hissetmiyordu...Artık uyumalıydı.Çünkü yarın uzun bir gün olacaktı.

Sabah , savaşı andıran gök gürültüleri ile uyandı.Sanki evin hemen yanında obüs topları patlıyordu..Yataktan doğruldu ve ağzından şu kelimeler döküldü ; ''Ölmek için güzel bir gün..''

İlk iş olarak uzun saçlarını kendi el makinasıyla sıfıra vurdu.Kafasına bir kep geçirip şehire indi...

10 yıl önce , okul harçlıklarından arttırdıkları ile aldığı deri ceketini sattı.Bol dökümlü , rapcileri anıdran kıyafetler satın aldı.
    Artık bu haliyle VGroove'u kimse tanıyamazdı....Tanıyacak da kimse yoktu zaten çevresinde.O hapishaneye girdiğinde , ailesi onu evlatlıktan reddetmiş , sevgilisi zengin bir iş adamı ile evlenmiş , kardeşi devleti dolandırıp yurtdışına kaçmıştı.Artık yalnızdı VGroove...

Kıyafetleri aldığı dükkanda TV açıktı.CNN , son dakika haberi olarak VGroove'un kaçısını geçiyordu.FBI , MIT ve özel birimler peşine düşmüştü VGroove'un...

13 Kasım 2014 (Yer İstanbul - Stüdyo TroopeR) Saat 19.45

TroopeR'ın stüdyodaki işleri bitmişti.Bugün cumartesiydi...Eve gitmek için sabırsızlanıyordu TroopeR.Eşine güzel bir akşam yemeği sözü vermişti TroopeR.Ve yarın öğlene kadar uyuyacaktı...

Artık eve gitme vakti gelmişti.Tam TV'yi kapatmak üzere kumandayı elinde aldığında olduğu yerde donakaldı.Ekranda gördüğü kişi , uzun saçları ve deri ceketiyle VGroove'du...Hapishaneden kaçmıştı...artık peşindeydi !

Ekranda VGroove'u gördükten sonra kanı donan TroopeR , tekrar koltuğuna oturdu ve bir sigara yaktı...Artık bu beladan kurtulmalıydı.Yoksa bu adam , mükemmel hayatını mahvedecekti...

Aklından bu düşünceler geçerken birden gözü masasının altında duran para kasasına ilişti.VGroove belasından kurtulsa kurtulsa ancak bu para ile kurtulabilirdi.Ama bildiği bir gerçek vardı ki , Bir Heavy Metalciyi para ile asla satın alamazdı...

En iyisi bu parayı başka şekilde kullanıp VGroove'un artık biletini kesmeliydi...Derhal Range Rover'ına atladı ve Sabiha Gökçen hava alanına doğru yola koyuldu.Elisha'yı ve akşam yemeğini unutmuştu çoktan...

Hava alanına ulaşan TroopeR , ilk Rusya uçağına atladı ve soluğu Moskova'da aldı.En güçlü Rus mafyası Yakuza ile görüşmeye gitti...

Yakuza'nın lideri Rodrisky , TroopeR ile görüşmeyi kabul etti...

Fakat beklenmedik bir durum oldu.Bir Heavy Metal dinleyicisi olan Rodrisky , aynı zamanda katıksız bir Rus milliyetçisiydi...Trooper parçası yüzünden Iron Maiden'dan nefret etmekteydi..

Trooper adlı birini karşısında görünce küplere bindi.''Defol git İngilizlerden yardım iste laaann !! '' diye onu yanından kovdu...

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

İnanın çok kısa yazıcaktım.Olaya dalınca gerisi geldi

Devamı sizden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VGroove -- 3 Ekim 2008; 23:34:06 >

• @@@aspci

madem mahalle ağzını tercih etmekte ısrar ediyorsun bende sana uymaya karar verdim...

ulan sen kaç senedir metal müzik dinliyorsunda bana ahkam kesiyorsun..sen kimsinki metallicayı eleştiriyorsun...müzik otoritesimisin, eleştirmenmisin, müzisyenmisin söylesene bana...

lafa bak hizaya gel

quote:

Bence sen Metallica'yı yeni dinleyip korumaya çalışan çocuk psikolojisinden çık

sana biyerlerimle gülerim ben ya laflara bak...ben korusam nolur metallica yı sene bok atsan nolur herşey ortada...adı üstünde metallica...satışlar ortada, ödüller ortada, kariyer ortada, yapılanlar ortada...şuanki duruma bakıp koskaoca bir efsaneye bilgiden yoksun çamur atıcak kadar sığ değilim...sen anca 12 yaşındaki kız çocuğuna karizma yaparsın bu laflarınla...(bknz:metallicaya bok atarak karizma yapanlar) topic açıldığından beri kıçını yırtıyorsun noldu ne geçti eline satış rakamlarınımı düşürdün yoksa 5 tane fanının aklınımı çeldin...rezil olduğunla kaldın....ben sana nolucağını söliyimmi...yarın metallica ali samiyene gelse gene 50.000 kişiye çalar...sende oturur methiye düzersin gene...kıskançlık bu olsa gerek...

gelelim asıl bombana...

quote:

bu lafını gördükten sonra senle otomatikman muhattabı kesiyorum...virtüöz değil dediğin adam james hetfield dünya üstünde kabul edilen scott ian dan sonra en iyi ritim atan rif basan ritim gitaristidir...google cı bebeler bunları bilmezler...AJFA dediğin albüm gelmiş geçmiş en iyi thrash albümü olarak kabul edilir...sen bunları bilemezsin marstan yeni geldiğin için...

ya varya sana parmaklarımı yorduğuma değmez yemin ederim...algında sorun var çünkü...sabit fikirlisin...noldu metallica konserinde sahne önündeydinde penamı alamadın onamı kızdın...la havle...

• Niye kızayım pena alamadım diye, sen saçmalama asıl.
    Virtüöz diyorsan Dream Theater'in her bir üyesi onlardan daha iyidir, ama Metallica coveri yaparlar; çünkü Metallica grup psikolojisini oturtmuştur ilk zamanlarında, yukarıda açık şekilde anlattım; anlamak istemiyorsun sanırım.

Kaç senedir dinlediğimi açıkladım ama okumamışsın, kan beynine sıçradı herhalde o ara.

Evet Metallica geldiğinde o kadar kişiye çalar ama yarısı Nothing Else Matters, Mama Said harici bilmez. Uuu James der, iki küfreder çeker gider. One ne anlatır diye sorsan bilemez. Benim demek istediğim bu. Böyle dinleyiciye melodi yaparlarsa, ben zaten dinlemem (son albümlerini de dinlemiyorum.)
    Saf saf konuşma istersen, AJFA klasik bir albüm değil midir? Klasikten kastımı da yukarıda açıkladım ama hala sırf yırtınmak için yazıyorsun.

Yine söylüyorum, yazdığım herşeyi de açıkladım ama sırf saldırmak için yazmışsın. Sen bir su iç, rahatla, sonra tekrar bir oku.

Karizma yapılacak bir konu değil Metallica, ama sen sanırım zamanında yapmaya çalışmışsın ki hemen sözlükçü olarak bakınızlar vermişsin.
    İyi forumlar.

Hikaye süper olmuş

• @ Lord

Bu yeni kuşak böyle.. gerçi sen benden daha büyüksün ama 90 ların ortalarına kadar olan o güzel günleri hatırlarım..

Ben yazmıcaktım bişey ama ciddi bir saygısızlık söz konusu..yok birinin dayısının bile gözünden düşmüş metallica kimse artık dayısı biri çok şişiriyorlar metallicayı diyor..hayır şimdi bi karizmasıda kalmadı deşifre oldu antimetallicadan prim yapmaca olayı..kimisi maiden la karşılaştırmış orası bomba.. yapmayın artık şu çamur atma olayını o adamlar bu müziğin en önemli kilometre taşı (taşlarından biridir demiyorum ) bunu inkar etmek kendine , dinlediğin müziğe saygısızlıktır..herkesin hatası olur bu adamların da oldu hatasız insan ancak dogma kitaplarda peygamber figürlerinde olur..

• Sakin ol Lord !

Biz burda geyiğe sardık konuyu...sen hala ciddi ciddi tartışıyorsun

• quote:

orjinalden alıntı: aspci

Dediğin gibi bu kadar kolay yani Eleştirirsin eyvallah derim ama eleştiriden çok çamur atma ve aşağılama var bence iletinin bu bölümünde.

Belki en yetenekli değiiler ama 80'li yıllardaki şarkılarına ve sololarına bakarsan en kaliteli albümleri yapmıştır.

quote:

grup oluşturabilme psikolojisini oturtmuş, bu da basit rifflerle AJFA gibi klasik albümler yapmasına yol

Demekle geçiştirilemez. Bu kadar "basit değil".

• Basit riff ile klasik albüm lafına mı takıldınız? Tekrar açıklayayım;
    Klasikten kastım neredeyse herkes için "klasik" bir albüm olup ilk sıralarda yer almasıdır (AJFA ve RTL albümlerini çok severim.).

Evet bu kadar basit, markayı oluşturmuşlar mı oluşturmuşlar; adamlar çok sağlam, amatör ruhlu bir grup oluşturdular, basit riffler ile güzel çalışmalar yapmışlar mı yapmışlar. Ee daha ne? Yazdıklarımı nasıl okuyorsunuz da nasıl anlıyorsunuz bilemiyorum.

Kalitesiz demedik ki ilk zamanlarında, aksine basit rifflerle klasik albümler yaptı dedik.

Birçok müzisyen Metallica'yı birebir çalar ama örneğin Dream Theater'i o kadar kolay çalamaz (Misal Metallica'yı 1 ayda çalıyorda DT'yi 3 ayda çalar, gibi...). Basitlikten kastım bu. Bunu da açıkladım kaç kere.

Ben daha çok son dönemlerdeki hallerinden dem vurdum ama yok siz Metallica'ya çamur atıyorsun falan dediniz, süreci ikiye böldük ve son dönemlerindeki sorunlardan bahsettik.

Bence bir kere daha okuyun ve anlamaya çalışın, içinde farklı birşey mi var, yoksa uleeeen Metallica'ya bok atmış saldırın diyerek saldırmayın.

Ekleme: Tekrar belirtiyorum; ben Metallica'nın ilk dönemlerindeki melodisinin basit olmasına karşı değilim ki, çok güzel çalışmalar yaptılar. Son döneminden bahsediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aspci -- 4 Ekim 2008; 0:06:10 >

• Ne okuduğumu gayet iyi anlıyorum. Metallica formulü bu mu yani?

quote:

O şarkılar teknik olarak kolay çalınıyor diye basit anlamına mı geliyor? Senin kalite anlyaşında illa zor mu çalınıyor olması gerek? MOP'un ilk solosunda tüylerim diken diken oluyor, Creeping Death ile sesi sona dayıyorum, To live is to die'da baştan sona böyle güzel enstrumantal şarkı nasıl yapmışlar diye düşünüyorum. (örnekler çoğalır) Dediğin şekilde basit olsaydı Metallica'nın 80 li yıllardaki albümlerinin değeri, kalitesi anlaşılmazdı.

• çevir kazı yanmasın moduna geçiş var...bırakın kendi haline...

tepem attı hikayeleri okuyamadım onlara bi göz atayım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

çevir kazı yanmasın moduna geçiş var...bırakın kendi haline...

tepem attı hikayeleri okuyamadım onlara bi göz atayım...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.