Şimdi Ara

Metallica ya oy verin :) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
3.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Chuck Schuldiner

quote:

Orjinalden alıntı: Lord Westside

quote:

Orjinalden alıntı: Chuck Schuldiner

quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

Tartışmaya yeni bir boyut kazandıralım...

Kirk Hammet mı ?

Dave Murray'ın yanına bile yaklaşamaz

Buna karşı çıkan olacağını zannetmiyorum

dave murray de adrian smith in yanına bile yaklaşamaz (bence) buyrun burdan yakın.

Aha savaş çıkcak

Attıkları sololar birbirlerine çok benzeseler de , gam anlayışları farklı.

Sıkı bir Iron Maiden dinleyicisi , bir Iron Maiden parçası dinlerken , hangi soloyu kimin attığını farkeder.

Hangisi daha iyi olayına gelince...Bu iki gitaristi karşılaştırmak istemiyorum.Dünyada , hangi gitarist olursa olsun karşılaştırabilirim.Ama bu ikisine duyduğum sonsuz saygıdan , karşılaştırmak istemiyorum...İkisinin de attıkları soloların yeri ayrıdır bende.

Janick Gers'i de unutmamak lazım.O da bu grubun 3.gitaristi.Yalnız Bazı turnelere katılıyor diye biliyorum...

Bu elemanın da sweep tekniği süper...

Teknik olarak bu 3 lüyü kıyaslamak anlamsız olur.Sonuçta bu 3 gitarist , Heavy Metal'in temelini oluşturan şahsiyetler..

• hacı espri anlayışın iyiymiş hele imzana bittim doğrusu
  • O listede Linkin Park varsa diğerlerine bakmaya bile gerek yok
  • para içinmi? yapmayın allah aşkına adamlar bir turneden milyonlarca dolar kaldırıyor zaten bu denli büyük gruplar para için bu kadar düşmez komik iddalar bunlar güler geçerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Winston El Mariac

METALLİCCA Kİm YA LİNKİN PARK!!! 1000 TAKAR

Doğru.Metallicca diye birşey yok.Linkin Park anca olmayan şeye 1000 takar.
    Karantinaya alın...
  • iron maiden mı iron maiden kimmiş ya.babalar gibi metallica dururken piyasa müzik yapan(son albümleri yüzünden eleştirimin düzeyini düşürdüm dua etsinler) iron maiden nın izleyici kitlesi metallicadan azmış
    100 milyon hayranın 75 milyonu fos olan bir gruba nazaran 75milyon saf katıksız hayran kitleli bir grubu tercih ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbüyücü -- 10 Aralık 2008; 22:34:47 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.