Şimdi Ara

Metalurji ve Malzeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bölümü okumuş , okuyan , mezun olmuş çalışan arkadaşlardan bir bilgi alabilir miyim rica etsem.Yurt dışı olanakları konusunda ve türkyedeki iş olanakları konusunda çok çekmiserim . Ama bölüm hoşuma gidiyor ve okumak istiyorum.Özellikle yurt dışı iş imkanları benim için çok önemli bir husus.Bilgisi olan arkadaşlar tez elden bilgilendirebilir mi.Şimdiden teşekkürler...

• Türkiyede belli olmaz. Ama yurtdışında geleceğe yön veren bilimlerden biri. Hedef yurtdışı ise altına imzamı atacağım bölümdür.
  • Supersnake95 S kullanıcısına yanıt
    iyi günler, şuanda itü de ingilizce metalurji ve malzeme okuyorum. ileri ingilizcenin yanında bi de orta fransızca biliyorum. ne tür bir yurtdışı önerirsiniz master veya doktora ile mi yoksa direkt iş hayatına atılma şeklinde mi? yurtdışından kastınız amerika, ingiltere mi yoksa batı avrupa ülkeleri veya çin, japonya vs mi? bir de almanca bilmiyor oluşum çok büyük bir eksik mi bu mühendislikte ona göre kursa yazılacağım? şimdiden teşekkürler biraz fazla sormuşum
  • iamthevoice İ kullanıcısına yanıt
    gelişmiş ülkelerin hepsinde master veya doktora yapabilirsin.
  • Supersnake95 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim mesajınızı yeni gördüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan çalıştığım iş yerinde bir kız var istanbul üniversitesi'nde metalurji ve malzeme müh bitirmiş ve garsonluk yapıyor, bil istedim.
  • Bildiğim kadarıyla bu meslek kızlar için son derece dezavantajlı. İşverenler erkeklere öncelik verdiği için arkadaşın zor durumda kalmış olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.