Şimdi Ara

Metaphor: ReFantazio Türkçe Yama [DeepL] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
5
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orjinal sürüme sahip olup 3. mod seçeneğini aktif edemeyenler.Bu adımları uygulasın.Manage Mods kısmına girip Metaphor Türkçe Yama Orjinal Sürüme tıkladıktan sonra alt tarafta - işaretini + yaparak aktif hale getirin.Bu şekilde olması gerektiği gibi 3 mod görünecektir.

Metaphor: ReFantazio Türkçe Yama [DeepL]
  • blendw kullanıcısına yanıt

Rica ederim.Herşeyin türkçe olması gerek bu arada.Çünkü tüm dokular çevrildi bahsettiğim yerler hariç onlarda mekan ve bölge isimleri savaş sınıfları ve lakapları.İngilizce görürseniz ekran görüntüsü atın kontrol ederim.

• Story Master kullanıcısına yanıt

Dokuları normal yapınca herşey türkçe oldu, kurulumdaki bu maddeyi atlamışım, teşekkürler.

• blendw kullanıcısına yanıt

Keyifli oyunlar.

• Emekleriniz için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alponsoo A kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim ilk ve son atlus çevirim zaten o yüzden özenebileceğim kadar özenicem yamaya Metaphor: ReFantazio Türkçe Yama [DeepL] 

• Emeğinize sağlık.

• oyunu biraz oynuyorum ve aniden oyundan atıyor problem oyundamı pcdemi diye orjinalde açıyorum problem yok yamalı oynarken oluyor sebebi nedir nasıl düzelticez oyundan soğuttu

• fabrikatörhulusibeycim F kullanıcısına yanıt

Oyunu sürekli test eden birisi var ve böyle bir problem yaşamadı kurulum adımlarını tekrar dene, onun dışında yardımcı olabileceğimi sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Story Master -- 26 Mart 2025; 23:20:46 >
  • ozanaksu O kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• Selamün aleyküm, öncelikle yama çok iyi , şahane olmuş emeğinize sağlık yalnız gauntlet runner da sürekli atıyor korsan sürümde.Ona bı bakma şansımız var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12. günden 13. güne geçerken hangi görevi yaptığının bir önemi yok, gün değiştiğinde oyun seni atıyor. Bunun bir çözümünü bilen var mı?

• steam için kurulum yaptım çok güzel çalışıyor. eline emeğinize sağlık.

• CoronaHere kullanıcısına yanıt

Test edilicek müsait zamanda.

• Elinize sağlık. Bilgilendirme amaçlı, 15.günden 16.güne geçerken de atıyor. Aynı şekilde büyük katedralin karşısındaki tüccarlardan biriyle konuştuğumuzda da

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • clionxy C kullanıcısına yanıt

Not edildiler.Sanırım "Herb-Seller" dan bahsediyorsunuz.Bir arkadaş bildirdi çözmeye çalışıcam.

• 20 den 21 güne geçerken ve katedraldaki büyücüyü öldürdükten sonraki insan bossu savaşından sonra da atıyor hocam.Orjinale geçince sıkıntı yok ama

• Ayrıca gemide içeri girdiğin zaman da gün ne olursa olsun atıyor malesef güverte de falan sorun yok ama içinde atıyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.