Şimdi Ara

Meteor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Peki arkadaşlar mage ler için özel bi konu bende içersinde yim tabikii.. ewet arkadaşlar meteor la ilgili bişeler belin yada meteor gören varmı söylesin banaaaa.....

• meteor lightining magenin 70 skili yaf maynak bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sc00T

meteor lightining magenin 70 skili yaf maynak bişey

lightining mi
    flame in olum
  • xegenonda BlackB3an dan yedim pek bişi olmadı.Nick işallah dogrudur 650-750 civari bişi vurmuştu birazda fr ile alakalı 220 fr var
  • gormedim valla hiç
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_BLADE

quote:

Orjinalden alıntı: Sc00T

meteor lightining magenin 70 skili yaf maynak bişey

lightining mi
    flame in olum

yav karıştırdık alla alla iyi flame olsun ne baarıyon

• arkadaşlar ben flame biliyorum gecenlerde Cz de arkadaşınkafasına yemiş garibim ben adını biliyorum ama hiç görmedim cd de kadfa hiçdenk gelmedi valla gelmesinde inşallah geren resmini çeksin lutfen...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende xigenonda _oMeGa_ dan yemiştim 800 damage civarı vuruyor, pek iyi birşey değil pot basınca etksiz gibi birşey.
  • senin kafana düşen başka bişe pilar bile normal magelerde 1200 vurur... diyee
  • nova bana 600 vuruyordu karakterimi sattım lvl61 assassindi
    Birtek army_ adında bir mage 1200 vuruyordu lvl ının 70 olduğunu öğrendim, oda 51,54 yada 57 skill görünümündeydi mage skillerinden çakmam, bunun dışında 1000 üstü kimse vuramadı, sen o damage i worm e vuruyor olmayasın, cz de hiç PK yaptın mı ?
    quote:

Orjinalden alıntı: ReaL_kilic

senin kafana düşen başka bişe pilar bile normal magelerde 1200 vurur... diyee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armand -- 20 Kasım 2005, 21:40:43 >

• pillar 1200 cz de kime vurdun yazsana bilip bilmeden yazma en düşük defasnlara bile 750 vurur lütfen atma

bende xgenonda yedim meteor yedim 1250 vurdu bana yalan yok ama bilmem skill bug da olabilir

master yapıp şifresini biliosa yaparlar yaneee
  • Arkadaşlar yanlış olmasın bensizlere cz de 1200 felan vurdum diye yazmadım meteor daha fazla vurması nı tahmın ettiğim için öyle dedim...
  • meteor 70 skili fakat flame ndir
    bu arada holli imzan manyak güzelmiş
  • yaw bu meteor novaya benziomu???
  • quote:

Orjinalden alıntı: onurdag89

yaw bu meteor novaya benziomu???

atesinki iki tane fire nowa seklinde dusuor ben yedim ve gozlerimle gordum 1500 vurdu digelerini gormedi
  • Bu meteoru sadece baskaları atarken gorebiliriz walla normal yollardan 70 olunmaz
  • Normal nova 750 civarı vururken meteor 900 civarı vurdu bana.
  • sağlam paper mageden yemeyin siz o meteor'u meteor and nova yediğinizmi boom
  • karıştırıyosunuz magelerin yanlış hatırlamıyosam 9 tane 70 skilli war flamede 2 lightning we glacierde ise 3 tane 70 skilli 1 tanede master war tabi.. we hepsinde biri meteor shower yani 3ününde meteoru war
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.