bu da bir gelişmedir... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Sadece bir bilmeyenin kendi olduğunu bilen <b>keloğlan</b>a "bu da bir gelişmedir..." deyip bunu bir gelişme olduğunu dile getirenin bunu bilmesinin onun adına <b>keloğlan</b>ın bir gelişme kaydetmesini biliyor olmasıdır.
bu da bir gelişmedir... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> Sadece bir bilmeyenin kendi olduğunu bilen <b>keloğlan</b>a "bu da bir gelişmedir..." deyip bunu bir gelişme olduğunu dile getirenin bunu bilmesinin onun adına <b>keloğlan</b>ın bir gelişme kaydetmesini biliyor olmasıdır. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Ben bir bilenin ben olmadığımı biliyorum ama bakalım bir bilen kendisinin bir bilen olduğunu biliyor mu?
kelime oyunlarına mı başladık...
bir bilenin kendi olamadığını bilen ama bilenin de kendisinin bilip bilmediğinden şüphelenen <b>keloğlan</b>ve bilenin bildiğinden kuşkulanıp kendisinin ne kdr [arindr] olduğu bilmeyip bilen tarafından bilgilenilen <b>ducati</b>, bilenin "kelime oyunlarına mı başladık..."yorumuyla bilenin kendisinin bilip bilmediğini merakı konusunda bilgilendirilmelidir?
bilenin kendisini bildiği kesin ama kendisinin ne kadar geyik olduğunu bilenin yorumlarından sonra bilen ducati bilmelidir ki bilen bilmektedir....
Keloğlanın yardımına yunus emre gelir:
"beni bende demen bende değilim bir ben vardır bende benden içeru"
imagine76 bunun neresi müjdeli haber? başımıza taş yağacak... yağan yağar kalan sağlar bizimdir
"Bilmeyen, ve bilmedigini de bilmeyen bir aptaldir. Ondn sakinin. Bilmeyen, ve bilmedigini bilen bir ögrencidir. Ona ögretin. Bilen, ve bildigini bilmeyen, uykudadir. Onu uyandirin. Bilen, ve bildigini de bilen, akillidir. O'nu izleyin."
bunu birine <b>laf atmak amacıyla yazmadım</b> sadece paylaşıyım dedim konu çok bilmekle alakalı olunca :)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by On7_li</i> <br />imagine76 bunun neresi müjdeli haber? başımıza taş yağacak... yağan yağar kalan sağlar bizimdir <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Çanakkaleli- 17 li, Oldu mu ya şimdi... Bir semt-i meçhule doğru usulca akmaya başlamıştık ki, bir çuval meteoru taş ettiğin yetmezmiş gibi bir de yüreğimizi dehşete verdin, taşlar başa diyerekten...
umarım bir tanesi başına düşmez, düşmeden bu haldesin düşerse ne olur bilinmez:))
WHAT THE HELL IS GOING ON HERE?????
there is nothing to worry...except for the psychological position of on7_li