senin içine girdiğim zaman dışımda kalıyorsun. senin dışından sana bakınca içime sığmıyorsun.
Özdemir Asaf
İstiyorum
Rüzgar mı dedim... İsterim ki saçların dağılsın. Gece mi dedim.. Hemen düşüncelere dalmalısın. Aşk der demez Kalbin hızlı çarpmalı. Sabah, dememe kalmadan Uyanmalısın.
Özdemir Asaf
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mewluth</i> <br />WHAT THE HELL IS GOING ON HERE????? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> way mewluth'umun karizma cümlesi :P
Ne zaman bir yerde "içinde/dışında" ya ratlasam aklıma Tanpınar gelir:
Ne içindeyim zamanın Ne de büsbütün dışında; Yekpare geniş bir anın Parçalanmış akışında ...... A.H.Tanpınar "Ne içindeyim Zamanın" şiirinden alıntı
BİR YAPRAK GÖNDER
Bir yaprak gönder bana, bir koruluktan koparılmış olsun, hiç değilse evinden yarım saat öteden. Sen oraya dek yürür güçlenirsin, bense kalkar teşekkür ederim sana o güzel yaprak için.
BERTOLT BRECHT
AN
Gülüş bir yanaşımdır bir öbür kişiye; Birden iki kişiyi döndürür bir kişiye.. Anılarından kale yapıp sığınsa bile, Yetmez yalnız başına bir ömür bir kişiye.
ÖZDEMİR ASAF
yağmurda ıslanmak isteyenleri göremiyorum...
baydı
yeni bir topic açın,
yağmurda ıslanacaklar buraya felan
veya mailleşiverin
veya birbirinize kitap hediye ediverin
ne meteormuş bea
ben şiirden pek anlamam da, buradakiler hoşuma gitti, ama baydı, zorlamayın artık
SAÇLARIN ÖRÜLMÜŞ OLMALI . Seni birden hatırlarım akşamlar içinde Fevkalade tatlı bir sesin söylediği Şöyle kolay dokunaklı aydınlık ve temiz Gittikçe yakınlaşan bir melodi gibi Kalbim artık ürperen bir mandoline benzer Ne güzel şeydir seni hatırlamak . Saçların örülmüş örülmüş olsun Ve beyaz ellerin geceye karşı çıplak Porselen tabakta yıkanmış kayısılar Yere düşmüş bir kitap bir şiir kitabı İçinde hürriyetten bahseden mısralar . İnsan bir düşünse ne çok şey bulabilir Hatırlamak gülmek ve ağlamak için Arzularımız nereye sürüklüyor bizi Neredeydik hangi rüzgara karıştık Ve şimdi ne tür manzaralar çekiyor Karanlık içinde açılmış gözlerimizi Saçların mutlaka örülmüş olmalı . Mektepli bir kıza benzemelisin Aklında kimbilir kimden bir mısra Gözlerin nur gibi parlasın saadetten .
Atilla İLHAN
MEVSİMLİK ŞARKI
Kanıyor takvimden gamsız ağaçsız evlatlarını döver gibi seven bir sonbahar güvertesinde adresini şaşırmış kayıp bir nisan yağmuru
ömrümün sol anahtarısın hazan makamının kapısını açan ne nisanlar gördüm ben ilkbahardan kaçarken bir mızrapa tutunan
ne bileyim ben böyle bir şeydir herhalde bir mevsimin şarkısı ya da mevsimlik bir vivaldi sancısı...
ekim kasım işlerini öğrenirken bir keman ağlamayı bir de, şarkıya söz yürür, yeşile aldanır suyun kudreti ve sen hiçbir zaman sol anahtarı yaptıracak bir çilingir bulamazsın bana kalırsa sen, ömrümün sonuna kadar, o şarkının kapısında kalacaksın!
YILMAZ ERDOĞAN
noluyor burda ya? [afro]
Dur olm bi de sen sorma ben sordum az daa topic birbirine giriyordu. [evlol] Zor attım kendimi dışarı
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mewluth</i> <br />Dur olm bi de sen sorma ben sordum az daa topic birbirine giriyordu. [evlol] Zor attım kendimi dışarı <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Amma da tabansızmışınız! Korkmayın burada adam yemiyoruz. Sadece yağmur altında şemsiyesiz dolaşıyoruz Her daim İliklerimize kadar su kesmecesine.
+1
Sevdaya Mı Tutuldum?
Benim de mi düşüncelerim olacaktı, Ben de mi böyle uykusuz kalacaktım. Sessiz, sedasız mı olacaktım böyle? Çok sevdiğim salatayı bile Aramaz mı olacaktım? Ben böyle mi olacaktım?