Şimdi Ara

Metin 2 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
88.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nickim Gökhan mavi flamadayım server ikideyim hep ya ben partiden nasıl çıkıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Alchemist -- 18 Mayıs 2007; 2:14:53 >
  • resim
    +5 spider speari +6 ya artırdım en fazla ne kadar artırabiliyoruz.
  • oyun cbsi ne azamana kadar oyananabilicek bilen varmI _
  • us server ı da açıldı 1. serverdayım güneydeki memleketteyim ama oyunun amacını anlamadım :D
  • arkadaşım us serveri kapalı
  • yedek silahınız yoksa benim gibi silahınızın vuruşunu artırmayın +6 lık spider spearı black smith yaktı.
  • amacı metin lerle ugrasmak sanırım gök taşları bi dene buldum kesemedım
  • ben kestim hamde kaç defaama moblar harbi zorluyor insanı
  • 3 tane bırden gelıyorlar ayrı yetten 1 tanesınede attack yparsan bir 2 daha eklenıor 6 degısık bi system yapmışlar guzel olmus ... göktaşını kesmıssın peki bişi cıkmıyormu ıcınden
  • Statslar Sro daki gibi sadece int ve str degil sanırsam arada dex gectigine gore?
    Diablo 2 deki gibi mi str int vit ve dex mi var bu oyunda?
  • evet aynen öle göktaşlarından bana bişi gelmedi valla kapıolar hemen
  • hep aynı yerde mi çıkıyo yoksa farklı farklı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dipcihino

hep aynı yerde mi çıkıyo yoksa farklı farklı mı?

farklı farklı
  • yaw oundaki en ii char bi eli kırmızı olan dieriyle kılıç tutan abiler mi şimdi?nereye baksam onlardan war
    spearman actım,baydı.asas actım bıraktım healer actım kasması zor geldi.okcu actım hata yaptıımı annadımsmdi bu yarı ucube charlardan mı açim?açarsam buyu mu silah mı kullaniim statları napim?
  • dostlar oyunu indirdim ilk başta upload yapıyor galiba iki tane cun-buk var onların dolmasını bekliyorum lakin 2.cubuğa basladığı zaman olduğu yerde kalıyor bunu nasıl düzeltebilirim
  • yahuu arkadaslar bu update sorununu nasıl halletdiniz yokmu kimse oynayan yada oynamış olan
  • tek bi post at alt alta atma arkadasım orda degiştir butonu var biraz dikkat .
  • şimdi indiriyorum %5 te şimdi girişte nereye kaydoluyım biraz anladım mavi bayrağa kaydolcam galiba birde adım SaGoPa olucak...
  • arkadaşlar oyunu oynayamıyorum simgeye bsıyorum update yapıyo siyah bi ekran çıkıyo monitör tik tak etmeye başlıyo resmen sonra birden masa üstüne dönüyor lütfen yardım edin...
  • arkadaşlar lvl 7 de benden balık olyası istedi ama ben onu bulamıyorum nerden düştüğünü bielniniz varmı
    ha bide şunu diyeyeyim kigermidir nedir işte onu açtım adam cok hoş lvl 8 im maşşalh lvl 10 12 hatta o ayılarıda kesiyorum arasıra onlarında lvlleri 14 galiba
    bide burda demişki arkadaşlar her 2 skill bolümünden yanlız birini secin yav bahsettiğiniz o charecter kısmındaki skill bolumuyse ben orda her iki taraftaki skileride kulanabiliyorum şuan kullandığım 6 skilim var 3 bi tarafta 3 dier tarafta
    şu gorev konusnda yardımlarınızı bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.