Şimdi Ara

Metin 2 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
88.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O gorevde asagıda hgaritana gore bakarsan bolgeler farklı oldgundan baska yerde olablirde fisherman ler var onlara gidip 5k dana alabilrsin yada onun yaptıgı bir kampanya var ayrıyetten questte veriyor.Kampanyada ~3.8k olta yem filanda veriyor.Fakat balıkları koymadık diyolardı bi bug dan dolayıu duzelmisse iyi olur hem tuatrsın hem quest yaparsın...
  • ben de oynuyorum Full str Glavie warrior

+3 Armor felan+5 Silah valla cakiyom etrafa

ekleyin

Kırmızı bayrak

Sabronn
  • bende indiriyorum %25 ve oynamak için sabırsızlanıyorum diyebilirim
  • arkadaşlar Upgrade olayiyla yani

itemlerini + basma olayıya harbiden epey gücleniyorsunuz..

silah

24~42 vuruyorsa +1 oldugunda

33~58 oluyor yani epey katlıyor vurmayi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SabroN

arkadaşlar Upgrade olayiyla yani

silah

oyun ne zamana kadar cb kalacak ?
  • indirdim oyunu gerçekten hoş ama bu shuo mudur nedir onu açtım pek beğendim diyemem başka bir char deniyecem bakalm
  • peki sizce en iyi karakter hangisi ben oyuna yeni başlıycam neyi tavsiye edersiniz?
  • bence warrior amma Belki bir tane eliyle büyücü olan diğer eliyle kılıccı olanda güzel zaten serverda bir tek onlar var diğer charlar azınlıkta
  • quote:

arkadaşlar Upgrade olayiyla yani

silah

Bu oyundaki upgrade sistemi gerçekten harika
  • OYUN ACAİP GUZELE BENZIYOR

GORUCES
  • quote:

bence warrior amma Belki bir tane eliyle büyücü olan diğer eliyle kılıccı olanda güzel zaten serverda bir tek onlar var diğer charlar azınlıkta

sana uyuyorum ve warrior açıyorum
  • agalar 27 lwlim we at alicam kendime dün alicaktim abilerimle görewe gidiyoduk ama oyundan atti 30dk da savege kesilcek ama zaman bitti 1 saatte almadi oyuna 250.000 yang gitttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    ühü ühü ühü ühü ühü

Metin 2

• quote:

pet sanırım var şehir içinde elemanın arından kosturan bi maymun gördüm

bir taş var bu taş seni istediğin hayvana çevirebiliyor

lvl 22 Mental Warrior
    Arkadaş Listenize ekleyin Ben Erman
  • arkadaslar ben bu oyunu bi suredir oynuyorum lwl 41 body force warrior jinno kingdom danim yani nam-i diger mavi ulke:D isim AzaZiL isteyen friende eklesn hepinize yardim edebilrm :)
  • http://www.metin2.us/metin2.htm

oyunun US beta testingleri başladı. yukarıdaki adresten beta key alıp oyunu ingilizce oynayabilirsiniz
  • UK server lari zaten ingilizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrzySailor -- 3 Temmuz 2007; 16:16:22 >
  • bende oyunu indiriyorum şuan arkadaşlar %60 oldu..büyük olasılıkla mage olucağım alan büyüleri var o yüzden mobları rahat indirir bence
  • wariorunda alan buyusu var mesela body force warriorun sword spin buyusu var ama suranın da alan buyusu iyi eer sura olcaksaniz dark magic olun weapon pek ii diil bence wariordada tank gibi olmak istersenz mental saldırı amaclı bi karakter istersenz body force acın sahsen ben body force um ve az once 42 lwl oldum:)
  • arkadaslar bende oyunu yuledim ama oyuna girmiyo ismimi ve sifremi yaziyom olmuyo uyelikte aldim ama olmuyo:( yardım pls...

msn adresim asikavalye_@hotmail.com acaba yardim edebilirmisiniz...
  • ya metin 2yi indirdim oyunuda yükledim ama adreslerimi onaylıyamıorum neden bilen varmı?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.