Şimdi Ara

Metin 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
88.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Metin 2 DE

Arkadaşlar yaza doru US. serveri açılacak yeni bir oyun Adı "Metin 2"

Şu an Almanya serveri açık isteyen deneyebilir ben eğer bi aksilik olmassa yarın indirp deneyecem amerikan serverinde trailer var oldukça hoş oyun eski çinde geçiyor ve bi aksilik olmassa oyun "İtem Mall" sistemli olacak yani "free o play"

oyunun almanya clienti 351 mb

Almanya Clienti Linki: Buyrun Sayfa İçin Tıklayın

Metin 2

Metin 2

Metin 2

• Oyun güzele benzitoru youtube da videolarına baktım.
    Fakat clientin az olması düşündürdü grafikler nasıl acaba?
    Yarın akşama deniyebilirim deniyen olursa grafikler ve oyun hakkında kısa bir bilgi verirse sevinirim...
  • grafikler ve oyun hakkında kısa bir bilgi verirsen sevinirim...

katılıyorum
  • oyunu şuan indiriyorum ...
  • açıkçası grafiklerden pek umutlu değilim bu arada oyun oyunu indiren akadaş indirdiğin oyun almanca ona göre
  • indirdim almanca olması sorun degıl de yukledim de oyuna gırdım karakterımı actım 3 ulke var bunlar sanırım ırk oluyor kırmızı ulkeyi sectim assasin oldum oyuna gırıcem tam loading te kalıyor ve (Ertahrung %0.00 ) diye bir yazı var onun dolmasını beklıcez anlamadım ama yarım saattir bekliyorum dolmasını bi faliyet yok ama ekran goruntusunde konusuyorlar ben gorebılıyorum ama yazamıyorum pff dellenicem ya giremiyorum oyun hatalımıdır nedir zaten uyelıkte cok basit id pw yazıyorsun e mail ondan sonrası yok ne gızlı soru nede yanıt burdan belli idi zaten pktan oldugu

youtube de izledim guzel grafik vsvs hızlı hareketler action var yani sabaha kadar boyle kalsın gırmesse silicem

• metin 2 oyunun ana teması : metin metin olmayı öğreniyor
    biraz soğuk bi espri oldu idare edin artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 3 4 5 Sayılarıyla 28'i Bul
    19 yıl önce açıldı
    EYÜP B İLK 1000 PLAYLİST
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya oyuna giriş ekranında kalıyor.
    oyuncuların yazdıkları görülüyor hatta 66yozgat66 nickli
    birinin yazdığını gördüm türk olmalı
    ama almanyada yaşıyor da olabilir.
    her neyse girebilen varsa nasıl girildiğini anlatabilir mi?
  • aynen bende öle kaldım milletin yazdıklarını görüyorum ama giremiyorum
  • PLAY OFF OFF PLAY OFF
  • ya saçma gelecek ama sanırım oyun türk iplerine kapalı yani aklım başka bişi gelmiyor kaç tane adam indirmiş sorun ortak çok ilginç
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ares

ya saçma gelecek ama sanırım oyun türk iplerine kapalı yani aklım başka bişi gelmiyor kaç tane adam indirmiş sorun ortak çok ilginç

almanlardan beklerim doğrusu harbi sizin ne işiniz var alman oyununda kore japon amerikan ingiliz oyunlarının suyumu çıktı
  • oyun almanca deil server almanca neyse ya yakında us serveri gelecek ozmana kadar bekleriz
  • http://www.metin-2.com/?kid=1-02007-00107-0705-10113158

UK server up

400 küsür client ve gercekten oynanabilecek bi oyun denemenizi tavsiye ederim güzel olmuş iş dönüşü ss ve orta derce açıklama gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 14 Mayıs 2007; 10:43:23 >
  • Goruntuler ve mekan bakımından guzel ama cogunlukla aynı tip mob var yani 1 kurt var lvl 15 e kadar isminin onune takı(blue,alpha,grey gibi) alarak gucleniyor.Buda biraz kendini tekrarlamasını saglamıs.Ama diger haritalarda baska cesit olabilirde sanmıyorum.Birde moblar 3lu gruplar halinde duruyor ve birine daldıgınızda 3 unu birden kesiyorsunuz bu zorlamıyor ona gore hazırlanmıs gibi bisey zaten butun vuruslar alan etkili yani normal vuruslar ve skill vuruslarının cogu alan etkili bir grupla savasırken baska bi gruba dogru giderseniz yanlıslıkla diger gruba vurdugunuzda birden 6 tane mob oluyor etrafınızda ama bu pek sorun olmuyor cunku normal vuruslar savastıgınız yondeki yani damage alan mobaları geri itip dusmesini saglıyor ve boylece fazla damage almadan yenebiliyorsunuz.

Skiller lvl 5 te acılıyor ve 4 puan veriyor size boylece lvl 1 den itaberen puan toplamıs gibi oluyorsunuz bu puanlarına skillerinizi almak icn kullanıyorsunuz.2 skill bolumu var ve lvl 5 te bunlardan 1 ini secip o yonde gitmek zorundasınız.HEr skill bolumunde en fazla 6 skill filan var ve bunları ilk lvlden bile acabiliyorsunuz ve (17-20)puan verdiginizde master olup aynı skillin bi sonraki daha guclu skillini acıyorsunuz.Skill efektleri guzel ama az oldugundan biraz sıkıcı oluyor.2 skill bolumunude kullandırsalar daha guzel olurdu.Daha bir suru sey var ama benden bukadar @Ares gelince daha genis bir bilgi verebilir ve resim ekliyebilir ben ugrasamadım.Bu genel bir acıklama oldu skill bolumu oyunun kendi sitesine bile koymamıslar bir onbilgi olsun diye o yuzden bende koymuyacagım beyenenler girip istedigi classı deneyip skillerle ilgili bilgi edinebilirler.Bu arada oyun 4-5 gundur acık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunterx -- 14 Mayıs 2007; 13:46:29 >

• hunter x bu isi biliyor +1 yup katılıyorum saolasin kardes

• oyun hakında biraz daha bilgi verebilirmisniz
  • oyun acıldımı yani bilgiler ıcın tşkr hunter hemen oyuna gırıcegım sılmemısım iyiki clienti
  • Biraz daha bilgiyi @Ares oynayıp kavrıyınca verir.Sonucta onun konusu ben pek paylasımda bulunmayı istemiyorum.BEn burada cogu seyi acıkalasam bir suru gelip okumadan (uzun olucagından) gereken onemi vermeden icnden sorular sorucak acıklanmıs oldugundanda ben cok sinir olucagımdan fazla acıklama yapmayı dusmuyorum.BAslamak isteyenler baslar oynamak isteyenler gerekli arastırmaları yapıp cozerler.Ama ben burada herkesin hazıra konmasını yani armut piş agıma dus olayının olmasını istemedigimden daha fazla acıklama yapmıyorum.Siz denemeden benim buraya butun skillerin ozellikleriyle yazmam kimseye bisey katmaz az emek gosterip kendiniz cozerseniz daha cok zevk alırsınız ve sizi uzun sure idare eden bir oyun olur.Ben acıldıgı zamanda bildirebilirdim ama okadar oyun paylastım millet gelip tekrardan oyun istiyorum ,makinama gore oyun yoqmu blaa... blaa... diye topic actıklarından dolayı haberdar etmiyorum.Sagolsun @Ares kacıranlara yardımcı olup paylasımını yapıyor bende ufaktan destek olsun diye oyunun yapısıyla ilgili ufak bir bilgi verdim.DAha fazlasını Ares isterse verir ama bence beklemeden girip kendiniz cozun yada kendi forumlarından azıcık arastırın...

• walla anlatılacak bişi kalmamış ama akşamki ufak oyunamamdan sonra diyebilirimki

hunter dediği gibi yaratıklar alpha beta gama diye dupelenmiş şekilde geliyor ve en onemlisi grup olarak geliyorlar yani birine daldım derken aniden 3 tanesinin içinde kalıyorsunuz bu nedemek alan büyülerinde dikkatli olmazssanız yatarsınız

oyunda gökten event yağıyor (mecazi değil ) şehre karışık olarak metin göktaşları düşüyor (oyun adını burdan almış) bu göktaşlarını kırınxca içinden eşya ve altın düşüyor ancak aniden spawn olan yaratıklar bu kayaları koruyorlar. Oyundaki quest sistemi basit şukadar ayı kes bu kadar kurt kes aynı zamanda oyunla bağlantılı giden ve gemelde vendorların istediklerini yaptığınız ana questlerde mevcut

oyunda

warlock
    warrior
    büyücü ve
    suikastçi bulunmakta

bu claslar kendi içlerinde 2 ayrı kola ayrılıyor mesela asass için isterseniz okçu isterseniz bıçakçı gdiyorsunuz ancak hunt ın dediği gibi sadece 1 yolu secebiliyorssunuz

büyüler ilerledikçe 3 kademeli artıyor son kademede o büyünün masterı oluyorsunuz

25 lvl de ata binmeniz mümkün

pet sanırım var şehir içinde elemanın arından kosturan bi maymun gördüm

oyun oynanır clientin boyuna bakıp aldanmayın grafikler hiçte kötü değil devasa alanlar koştur babam koştur gayet iyi

ha unutmadan oyunda fishing sistemide mevcut

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.