ya cevap artık lütfennn biri şunda quest rehberi yapabilir mi
quote:
Orjinalden alıntı: hako15
yedek silahınız yoksa benim gibi silahınızın vuruşunu artırmayın +6 lık spider spearı black smith yaktı.
elindeki yada üzerindeki +0 lık itemleri nasıl +1,+2,+3... vs. yapılıyor biri bana anlata bilirmi oyunla ilgili çoğu şeyi biliyorum ama bu bilmediklerim arasında.
oyun çok sinir ya görewimi saymıyo kapıyıp açıyorum yine saymıyo
mesela wolf görevi çıktı 20 tane wolf kesecen ama öte yandan şehirdeki adamlardan birinden görev aldın wolf lerden çıkan birşeyi bulup getirmeni istedi ozaman ilk önce wolfler den çıkan şeyi bulup görevi adama onaylatcan ondan sonra 20 wolf görevini sayar. bunu birörnek olarak verdim sadece. bu arada mesela+0 lık bir kılıcı nasıl+1,+2,+3... vs. yapmayı bilen varmı.
işte aynı oldu ama içinden çıkan şeylerden bikaçtani çıktı son 1 kala çıkmıyo artık
görevin metnine iyi bak mesela beardan çıkacak birşey istiyordur bunu görev metnine iyice dikkatlice bakarsan görürüsün.
ya yazıyo hungry alpa wolf diyo kesiyom çıkmıyo bizde metni okumasını biliyorz
arkadasalr bnde 3gun once ogrendım bu oyunu valla kodan daha zevklı geldı turk serverdayım 16lvl savascım var oynayanlar varsa beraber party yaparız guıld kurarız herkese ıı oyunlar
bende indiriyorum türk serverında oynuyacam oyun türkçemi?
oyun ekran kartını kaç mb istiyor
quote:
Orjinalden alıntı: enfocer
bende indiriyorum türk serverında oynuyacam oyun türkçemi?
evet türkçe
quote:
Orjinalden alıntı: enfocer
oyun ekran kartını kaç mb istiyor
Minimal Maximum CPU 600 MHz 1.5 GHz RAM 128 MB 512 MB Graphics Card ATI Radeon 7000 NVidia RIVA TNT2 ATI Radeon 8500 NVidia Geforce3
512 ekran katı istiyor benimkine uymuyor
512 ekran kartı değil ram istiyor
bugun bende indiriyorum.. güzel bi oyuna benizyo. Türkçe olması onemli umarım sorunsuz oynanır