Şimdi Ara

Metin 2 Aninizi yazin(herkes1 ani yazsin) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
26
Favori
24.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halilibrahim44

Markete tüm potları 1 yang a koymuştum sonra ortalardakinden birini 10m yapmıştım yanlıslıkla almışlardı

o sen mıydın lan :((
  • +9 kaplan almak için sabah akşam maymun zındanında at madalyonu kasıyordum +9 kaplanı aldım sonra bı gazla +9 ölümcül bastım nasıl oldu hala anlamış değilim arka arkaya tak tak geçti daha 35-36 levelım.

neyse kaplan plakayı da kardeşime verdım..

böyle yeşil yeşil parlıyor elde de +9 geniş kılıç.. şeytan aklıma girdi satmaya karar verdım bunu, adamın bırıne satmaya karar verdım 10m + bikaç item olarak anlaştık.. adama tıcaret açtım koydum ölümcül plakayı adamda 3-4 dandık bk bi kaç madalyon falan koydu, para kısmında da 1000000 yazıyor. la matematıgım de kotu sayıyorum sayıyorum bir mılyon mu 10 mılyon mu anlayamıyorum. adam da bı taraftan baskı yapıyo bak vazgeçıcem koydum 10m işte hadı kabul et falan dıye..

la baya çaba harcadım ama en sonunda baktım anlayamıyom, kabule bastım envanterı bı açtım.... 1 m para var :D

o gün öğrendim ticareten en fazla 9.9m para koyulduğunu..

bi keresinde de +6 doluya basmaya karar verdım, kardeşime yalan attım doluyu yaktım bi kaç kutsama ver de ıtem alayım elıme dıye. bu da verdı bi kaç tane kutsama. bastım kutsama ıle yandı dolunay gene +6 oldu, elde var 0 yani. bende gaza geldım normal düz demırcı de bastım +8 e geçerken yanmıştı :DD

• quote:

Orijinalden alıntı: Can Verip Nam Alırız

quote:

Orijinalden alıntı: halilibrahim44

Markete tüm potları 1 yang a koymuştum sonra ortalardakinden birini 10m yapmıştım yanlıslıkla almışlardı

o sen mıydın lan :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007-2008 senesinde başlamıstim. Ama turkce serverinda degil. Metin2.us da yani her milletten insan vardi ortak dil ingilizceydi. Amcam ve kuzenimle baslamistik. O zamanlar kimse bilmiyodu oyunu. Yas ortalamasi eminim ki 25-30 falandi. 1-1.5 yilda ben 77level,amcam 80,kuzende 75 olmustu. Ortam felaket guzeldi. Bu servere gelen turklerin lideriydik yeni baslayan turklere yardim ederdik. unutamadigim tek anım: orumceklerin orda bi partye girmistim biride sayginligi - lerdeydi yani dalip kessem itemini dusurebilirdim ama ugrasmadim. Bu salak 3-4grup orumvegi topladi baktim cani gidiyo olcek,yardim falan etmedim öldü. Yere ne dustu dersiniz? Falcon shield yani sahin kalkani +9 ve sersemlige karsi bagisikligi var,aldim partyden ciktik oyunu kapattim 30dk falan kendime gelemedim. Sonra oyuna girdim. bir suru pm geliyodu geri ver geri ver diye. Baktilar benden ses seda yok onlarda birakti pesimi. Cok guzel bir aniydi benim icin.

Daha sonra oyun paraya dondu,bu serveri turkler kesfetmeye basladi ve buraya yavastan tasinmaya basladilar butun pisliklerde onlar yuzunden geldi bi servera. En son "kostoman" diye bi herif vardi.tanistim 30yasinda bi abimizmis kastamonulu falanmis. Adami gordugumde 20leveldi. 1 ay sonra gordugumde 75 level olmustu uzerindeki her sey parliyodu. Duello yaptigimizda adamaa nerdeyse zarar veremiyodum. Ve dusunmeye basladim benim 1 yilda alnimin teriyle yaptigim charin. 10katini adam 1 ayda parasiyla yapmisti. Bu para olayina erken uyandim ve jeton dustu. Oyunu aninda biraktim kendi hayatima daha fazla zarar vermeden. Amcam 85de kuzende 81 de birakti oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nnight -- 27 Haziran 2015; 18:56:22 >

• Bu, oyundaki +9 ne oluyor neden +10 degil.ben oynamiyorum da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRPhoenixTR

Adamin nickinin aynisini yazip l yerine buyuk ı yapmistim adminim senin afinin aynısını alabiliyorum demistim adami soymustum

Adamın biride arkadaşın nickini bole kopyalamış.Benden doluyu istetedi ve hemen ticaret attı bana, adamın çarı görmedim arkadaş da yanımdaydı. ole gitti işte dolu. Sonra biride soybete yazarken cümlenin başına [GM] yazıp mesaj atıyodu gerçek gm sandım.Dile benden ne dilersen deyip benden çarın ıd şifre istedi bu sefer biraz akıllanmışım ki yan çarın şifresini verdim.
  • +8 Zehir Kılıcını Yakmıştı Demirci :D O günden beri Şansıma Hiç Güvenemedim.
  • LiuKang kullanıcısına yanıt
    bende o zamanlar lise okuyordum hocam d.bakirdayim bende :) internet cafe vardi medet abinin sonra bu dediğin hikayelerin hepsi doğru :) adamin ismini hatirlayamadim ama ikiside o zamanlar istanbula gitmişti cafeyi felan devretmişti ben kendi sw de takilirdim ama sabah bu oyun yüzünden o cafeyi açtiğim cok oldu :) medet abi oyunun bağimlisiydi acikcasi öylede gitti sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZemberekKuşu -- 28 Haziran 2015; 3:51:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZemberekKuşu

bende o zamanlar lise okuyordum hocam d.bakirdayim bende :) internet cafe vardi medet abinin sonra bu dediğin hikayelerin hepsi doğru :) adamin ismini hatirlayamadim ama ikiside o zamanlar istanbula gitmişti cafeyi felan devretmişti ben kendi sw de takilirdim ama sabah bu oyun yüzünden o cafeyi açtiğim cok oldu :) medet abi oyunun bağimlisiydi acikcasi öylede gitti sanirim

Aynen dostum KONLIVE idi varlıklı abımızın adı bu medet abi ve amcamın arkadasları ıle amcamın sırkette bulusmustuk.Lonca bulusması Hatta ben odaya gırerken hepsı ayaga kalkmıstı ooo birinci geliyor falan şakasını yapmıslardı

• 12-13 lvl de ban yiyip oyunu bırakmıştım :D adamın biriyle tartışıyordum meğer adam gm imiş :D
  • bir gece metin2 oynamıştık.

benim anım böyle.
  • 105 lvl köyde dolaşıyorum. 1 t ye +9 grena 2000 hp 10 yarı 10 delici bilezik çektim en iyi anım budur. :D
  • Metin2 nedir ya? bizim zamanımızda millet Knight oynardı. metin2 oynuyanlara tam ezik gözüyle bakılırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sekoleyt

Yıllar yıllar önceydi. Gene kafede oturmuş azrail kesmeye çıkcaktım. Etrafıma birkaç kişi toplanmıştı her zamanki gibi. + basma sırasında gene bana ' hadi bas bas bas ' diye değerli itemleri basmam için beni gaza getirdikten sonra yakınca ' zaaaaa ' diye sevinmesinler diye yanımdakiler kovmuştum. Bastığım item gene yanmıştı. Neyse sonra devam ettim üst katlara falan kestim azo yu gittim şehre. Genelde sandıkları biriktirip açardım fakat sinirlenmiştim gene itemin yanmasına falan. Mavi bayraktaydım, urielin oralardayken lan dedim dur şu sandıkları açayım bari (hep oyunda şu bitmeyen başımızı yakan umut) önce şeytan kral sandığını açmıştım ve 65 lik bi bıçak çıkmıştı. Sonra sinirlenip içine böyle şansın deyip hemen birkaç saniye sonrasında azrail sandığına tıklamıştım ve daha öncesinde onlarca sandığı biriktirip de toplu olarak açtığımda en iyi yarı insan kılıcı çıkmışken bir de ne göreyim 'Kin Kılıcı' yazısını görünce yanımdan kovduklarımın yanına koşup laaaaan kin çıktı tek sandıktaaan diye heyecanlı heyecanlı bağırmıştım. Bu olaydan birkaç hafta sonra çarım oyulmuştu oarası da ayrı tabi :D Ama o gün bugündür nazara inanırım yani, o gözler yok mu gözler insana fena engel olur ha

hiç sorma, o gözler varya. birinin gözü kaldı mı gidiyor yeminlen.
    bak ben knight oynuyordum 3 ay önce. upgrade yapıp para kazanıyordum. oda arkadaşım olayı öğrendi başladı oynamaya
    ben daha tecrübeliyim hani daha iyi biliyorum yine taktikleri falan her şeyi söylüyorum.
    ben basıyorum çocuk yakıyor. en son +8 mirage dagger basmıştım falan anında satıldı tabi daha serverın başları 120tl para
    350m para üstümde duruyor falan. çocuk parayı gördü, ondan sonra para kül oldu gitti. %100 dönecek itemler almıştım.
    hani o kadar upgrade yapıyorum +6 yapıp satıcaktım hiç bir item geçmemişti. o günden sonra.
    kazandığım 1 krş' u bile göstermiyorum çocuğa. yoksa kül oluyor. dahası tek çocuğa değil kimseye. göstermiyorum.
    ne kadar "gözüm yok, Allah daha fazla versin" denilsede. gözü kalıyor ve verilende gidiyor, o yüzden sakla kardeş.
    yapmışsan sakla itemini paranı. sadece başarını paylaş ama başarını gösterme.

• arkadaşımla oynuyoz laptopunu bize getirdi bende de masaüstü sonra yörükte arki at görevi yapacakken adamın biri geldi yan çarıda yanımızdaymış ona verecekken arkadaşa tic. açtı sonra 60 küsür satılabilen kat bileti şahin klkan sersemli +9 zehirlemeli demir kask +8 bide +8 61 savaşçı zırhı 1.5k hp 5 efsun du galiba son olarak 9m para yazdı anında kabule bastı arkide kabule bastı sonra sattık kendimize item yaptık ahhh
  • Dolunay vardı elimde gayet güzel bir şeydi değerleri falan adam geldi dedi " Bakim bi şuna nasılmış askere gidecem zaten alıp napim" falan bende sazan gibi düştüm attım yere aldı bu, o hesapta arkadaşla ortak hesaptı sazanlık yaptığım anlaşılmasın diye tüm itemları yere atmıştım üstümdeki bankadaki falan sonra yarın açtık net cafede "aaa çalınmış olm her şey" diye rol kesmiştim birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Dolunay vardı elimde gayet güzel bir şeydi değerleri falan adam geldi dedi " Bakim bi şuna nasılmış askere gidecem zaten alıp napim" falan bende sazan gibi düştüm attım yere aldı bu, o hesapta arkadaşla ortak hesaptı sazanlık yaptığım anlaşılmasın diye tüm itemları yere atmıştım üstümdeki bankadaki falan sonra yarın açtık net cafede "aaa çalınmış olm her şey" diye rol kesmiştim birde

Ne güzel sıvamışsınız

• 28 level a kadar 1. köyde kasmışdım
  • Birşey daha aklıma geldi maymun zindanından düşen 1,5k hpli zırhı demircide +1'e basarken yakmıştım.Yüreğim yandıydı ulan.
  • [GM] yazarak az sifre id alip car soymadim abartmiyorum 25-30 tane caru salaklamisimdir ondan sonra arkadas bi hile bulmustu adama yang hilesi diye atiyordu adam istedigi yang miktarini sifre id yaziyordu aninda bilgiler e mail adresine gidiyordu o da itemlere konuyordu benim kotu anim ise ilk basladigimda gumus bilezik gorevini yapmistim bilmiyoruz tabi oyunu adam bana sat dedi 10 k ya satmistim sonra bi ogrendimki 1 m falan ediyodu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.