Şimdi Ara

Metin 2 Aninizi yazin(herkes1 ani yazsin) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
26
Favori
24.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni oynamaya başlamışım ozamanlar dolunun degeri yüksek tabi +9 dolunayım var nickimde lyrion 38 levelmi neyim neyse adamın biride nickini Iyrion yapmış burda büyük ı belli oluyor ama mt2 de tıpatıp aynısı L ile sonra bana pm attı bak dedi nicklerimiz aynı ben gm yim hesabınla ilgili şikayet var itemlerin çalıntıymış falan yazdı bu bende bi korktum tabi abi dedim ne çalması ben bişey çalmadım hepsi kendi emegimle aslında m çekip almıştım itemleri neyse bende dedim gm neden böyle bir yola başvursun ki itemleri istese uzaktanda kontrol eder yada benim hesabıma girip yazdım oda biz onun yardımcısıyız bunun gibi çok bildirim var hepsine asıl GM ler bakamıyor nickim senin aynın görmüyomusun yazdı çokta benziyodu kücügüz tabi anlamadık şerefsiz herif donuma kadar aldı orda depo arkası cagırdı bide üstümdekileri aldı sonra depodakileride ver falan yazdı onlardada ihbar varmış ozamanda madalyon biriktirmiştim atı kasıcam ama madalyon piyasası fena onuda aldı 10 dakak bekle dedi bana sonra naptı yan carınamı verdi bilmiyorum cıktı gitti don dıpzlak kaldım ortada biraz aglamıştım galiba Kücüklük beyler ama hiç unutmaz iyi kazıklamıştı beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Respect Paul -- 1 Temmuz 2015; 14:13:18 >

• YoungScientist kullanıcısına yanıt
    Ortak hesap ya salaklık yapmış gibi gözükmeyim dedim soyulmuş izlenimi verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatax43

quote:

Orijinalden alıntı: TRPhoenixTR

Adamin nickinin aynisini yazip l yerine buyuk ı yapmistim adminim senin afinin aynısını alabiliyorum demistim adami soymustum

soydugun karakter sura mıydı?

fatax43 parçaları birleştiriyordu.
    Yıllardır aradığı ezeli düşmanını bulabilecek miydi?
    İntikamını nasıl alacaktı?
    Film adı: Tek 7 Hack Dedi
    Imdb: 9.3
    Tür: Dram/Gerilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gümüş bilezik yerde nasıl duruyor merak etmiştim +8 bileziği köprüde yere atıp tekrar bulamamıştım

• Alesta oyuncusuydum nickim Cavus35di herkes çavuşum derdi neyse. Bir aralar fiyatlar tavan yapmıştı. Ruh taşı 400m flandı +9 şahin sersemliğe bağışıklı kalkan alman için bu taşlardan yaklaşık 10-12 tane vermen lazımdı. Tam o dönemlerde +37 ort.dolunay gördüm 375m direk aldım. Hemen pazar kurdum direk 700me sattım. Ondan sonra 3-4 gün sonra yine aynı dolunay bu sefer 450me koymuşlardı yine alıp yine 700me satmıştım. Ne sevinmiştim. En zengin olduğum dönemlerdi. Yaklaşık 4-5 sene önceydi ta bunlar

• Nasıl kanıyorsunuz anlamıyorum 11-12 yaslarindayim bi adam geldi askere gidiyorum. Sana vericem itemleri güvenmemek lazim. Doluyu at al. Tabi açmış çekme hilesini. Uzaktan da ölsede alabiliyor. Güvenmiyorum falan niye atayim guvenmiyorsan senle işim yok dedim. Gösterdi +9 itemleri. Napayim falan itemleri çıkardı al kes öldür öyle at diye. Öldürdüm kılıç +0 attım aldı direk git başkasını kandır dedim gittim Sonra vadideyik benden 10-15 lvl yüksek adam zırhını ver kasayim senide vereyim sonra dedi vermedi

Bundan 2-3 sene sonra yine başladım svde 60 lvl falan arkadaş var grifonda. 38 level falan yaptım +9 dolunay falan. SooKovac denilen 55 level sura şekilleri g yanhesabi var. Ver dolunayini kasilayim akşam veririm dedi inandim napcakki doluyu dedim verdim sonra sen bana dolunay vermesin iftira atma falan demezmi :) başka bayrakta satmış öyle dedi herkes..

• Cok dolandırılmıştım. Hesabimi çaldilar itemlerimide çaldilar...
    Ama jübilemi iyi yaptım.. +9 Siyah Çelik +9 Muharrebe bastim. Bıraktım Nakite çevirdim..
  • Anılar anılar...

Tekrar mı başlasak :D

• Ah ah kimbilir kaç senem çöpe gitti bu oyun için.
    Tramolada oynardım. Hile yapanlardan tiksinir aylak vakitlerimde tek tek hile yapanları videoya çeker ticketlardım bütün gün. Hatta bilirsiniz xfire vardı o zamanlar.
    Bi gün hileci gördüm ticket atmadan önce shift+m yapip pm penceresi açip [GM]Scale falan yazardim denk gelirse şikayet ederim kafasıyla. Ve denk getirdimde. Ama heyecandan hileciyi unutup neredesiniz yanınıza gelebilir miyim demiştim o zamanlar gmleri sadece sslerden görmüşlüğüm vardı. Daha cevap beklerken adam şak diye yanıma ışınlandı. Hala o an aklımdadır ya.
    Çok güzel oyundu ama gerçek parayla satilan oyun parası
    Multihackler teleport hackler dupeler bilmemneler oyunun anasını belledi.
    Sonra pvp falan derken soğuyup gerçek hayata döndüm çok şükür
  • up

Anlatın biraz daha da dinleyelim. Güzel oluyor dinlemek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 16 Ekim 2015; 16:44:23 >
  • Dolunay kilicini adama vermistim + basip vercek diye .Adam yandi diyip doluyu caldiydi

• Vadide kasılıyodum yanlış hatırlamıyorsam. Sv malazgirt çok şekil nick im vardı çok severdim PesimistReis diye bir arkadaşla almıştık. Kasılırken öyle biriyle tanıştım arkadaş listesine ekleştik felan. 30 lvl lerdeydik tanıştığımızda. Arkadaşın nicki de 38kysr. On numara adamdır kendisi. Hergün beraber girer çıkar olduk. Beraber kasıldık KS yapana haddini bildirdik. Metin kestik. Baya ilerlettik felan ben 48 lvl e geldim. Mavitaş zırhı çok seviyorum tabi. Buda 50 lvl felandı yatmaz uyumaz metin oynardı. +6 Mavitaş aldıydım +6 da parlıyodu mavitaş bilen bilir. Üstümde gördü felan vay knk yakışmış felan dedi tşk. ettim. Bu da yeni saç stili almış dedi versene bir deniyim. Adamı seviyodum kardeşimde yanımda bi diyo abi boşver ya bişey olur felan. Ben de dedim nolcak alırsa da feda olsun o kadar hukukumuz var yapmaz heralde. Verdim adama giydi felan kalbim küt küt atıyo. O iyiymiş knk diyom üstünde duruyo ver de diyemiyosun. Sonra çıkardı kendi zırhıyla beraber verdi. +9 Ölümcül mü ne vardı yanlış hatırlamıyosam ben de denedim felan verdim geri. Öyle başladı bunla paslaşmalarımız. Aramızda lafı olmuyo artık böyle şeylerin. +9 Kdp bakınıyodum pazarda felan adam yazmış işte +9 kdp ler ort lu felan açtım 2 3 tane kdp var bi tanesi 37 ortlu diğerleri 16 felan. 16 iyidir diyorum onu alırım. 37 bakıp iç geçiriyorum. Sonra aşağı bir bakıyorum paralarını ters koymuş adam. Onu görmemle kdpyi çekmem bir oluyo. O gün sevinçten sabaha kadar metin oynadıydım. 38kysr ile de paslaşıyoz tabi atları felan zırhlamışız. KDP yi ortak kullanıyoruz atın üstünde zindanda topla topla kes bu şekilde baya kasılmışızdır. Sonra bir ara babam interneti kapattı başından kalkmıyoruz diye tabi bizim bunla irtibat koptu internet kafelede açmıyoz çarı kardeşimle sözleşmişiz soyulur felan diye. 2-3 ay geçiyo babamı ikna ediyoz açıyoz interneti gizliden oyunu felan da kuruyoz. Giriyoz bakıyoz bizimki online hemen gidiyoz yanına adam 61 lvl e kasmış. Ejderha zırhıyla felan geziyo. Şaşırdık felan yine devam ediyo hukukumuz. o 72 kadar kasılıyo siyah çelik felan alıyo. Bende 66 lvl felan oluyorum ki katkısı büyüktür. +9 şahin +9 ejderha zırhı felan diziyoz benim çara. arasıra onun itemleri kullanıyorum. Bunu bir ara soyuyolar bütün itemleri veriyorum. Bu gidiyo sabah akşam kasıyo alıyo satıyo iki çar çıkarıyo gene toparlanıyoruz. Büyük bi abi vardı adını hatırlamıyorum o da çok yardımcı olduydu 3lü felan takılıyoduk. Tabi bizim arkadaşlığımız etrafında toplananlar da oluyo. hilmi vardı nicki hlmseda buda baya takılıyo bizle felan. bunun hesap küfürden ban yiyo. Tabi biliyo 38kyr ile aramızdaki hukuku 38kysr arada benim çara da giriyodu ben yokken. Bu da bundan kendine pay alcak benden id şifre felan istiyo baya ısrar ediyo tabi biliyorum niyetini herkes 38kysr gibi olamaz vermiyorum. Ama buna da baya yardımcı oluyoz sonradan banı felan açılıyo. Ama çok geçirdi bu bana en son da çara item alcaktı para eksiği vardı yüklü bir miktar verdiydim buna öyle kaldı. Sonra üniversite sınavı felan öyle koptuk oyundan. Siteden arasıra girip bizimkilerin levellerine bakıyodum. İçimde hep bi oynama isteği vardı. Çar öyle duruyodu arasıra internet kafeden kimsenin haberi olmadan giriodum. 4-5 ay girmeme rağmen itemler duruyodu. Adam o kadar dürüsttü bir kere bile düşünmedi çarı boşaltmayı. Arasıra girip selam veriyodum. Öyle zamanla unuttuk en son kardeşime sordum naptın çarı diye. Bir arkadaşı üst serverlarda hesap arıyomuş dolu oluyodu tabi öyle yeniler giremiyodu üst serverlara bu gitmiş bizim çarı vermiş. Unutmama rağmen okadar sövdüm niye verdin diye yedek çarlardan verseydin bari gerizekalı hala da aklıma geldikçe söylenirim. Arada girer bakardım çünkü öyle bitti işte metin2 anılarımız bayağı uzun sürdü ama zaman kaybı yaşattıysam özür dilerim. İmla kurallarına pek dikkat etmedim metinciler mazur görür oyuna anasını ağlatıyodum imlanın. Neyse kalın sağlıcakla...

• İlk hesabimda oynarken ilk buyuk hayalim at almakti.Cunku deneme amacli oyun bana gecici sureligine at verdiginde bir yerden bir yere gitmenin ne kadar kolaylastigini gormustum.O zamanlar 19 levelim. Bir adam benle konusmaya basladi.İste biz orumcek mizragi +8,bilmem ne bilmem ne dagitiyoruz hayrina,hesabinin id sifresini ver ben ekleyeyim itemleri falan.Tabi ilk basta inanmadim.Ama baya uzun konustuk,oyunu biraktik adam msn sini verdi oradan devam ettik.Ben ne hikmetse bir sekilde inanip hesabi verdim.Tabi korkuyorum bir yandan.En sonu adam tamsm bitti is dedi bir girdim hesaba karakterin bir donu kalmis.Nasil moralim bozulmustu anlatamam.Meger bu serefsizin bir arkadasi varmis.Hesaba girince itemleri yere atmis arkadasi da cekmis.Bu olaydan sonra o hesabi birakip 2 hesap daha actim ama hicbirinde de at alamadim. :D.
    2. hesabimda oynarken botlar sarmisti heryeri bilen bilir.Abi slot ciktigi zaman aninda 50 bot o slota dogru kosuyor.Haliyle at gorevini yapamadik tabi..

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Kız hesap açıp AvataR nickli birine 1 sene boyunca gerçekten kızım diye kendimi kastırdım fake facebook bile açmıştım 2.katta loncası onu kasarken bende kasılıyordum 67 lv olmuştum sonra hesabımı çaldılar zaten.

Oha! Server unicorn veya jade olmasi lazim sene 2010 11 filandi daha eski de olabilir. O adami hatirliyorum bicakci ninjaydi. Cok uyuz biriydi donusum kitabi arardi surekli ninja oldugu icin donusum kasardi. Ben genelde ona satardim ama hep 5 10k icin pazarlik yapardi serefsiz. Hahahahah

Karincayiyen yiyen adam; ben bu konuya seni cagirmak icin tikladim bir de baktim eski konuymus ve senin mesajin en cok begenilenlerde

Buyuksun ustad metin2 singapurda oyunu birakirken itemlerini bana vermistin. Kutsama kagitlari kutsama kureleri falan vermistin hatirliyorum. Hatta sende kung-fu robe vardi ona stone of haste basmak icin ariyordun uzun sure chatten +5 haste aramistin :D hatirladin di mi beni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: İsmail A.

Vadide kasılıyodum yanlış hatırlamıyorsam. Sv malazgirt çok şekil nick im vardı çok severdim PesimistReis diye bir arkadaşla almıştık. Kasılırken öyle biriyle tanıştım arkadaş listesine ekleştik felan. 30 lvl lerdeydik tanıştığımızda. Arkadaşın nicki de 38kysr. On numara adamdır kendisi. Hergün beraber girer çıkar olduk. Beraber kasıldık KS yapana haddini bildirdik. Metin kestik. Baya ilerlettik felan ben 48 lvl e geldim. Mavitaş zırhı çok seviyorum tabi. Buda 50 lvl felandı yatmaz uyumaz metin oynardı. +6 Mavitaş aldıydım +6 da parlıyodu mavitaş bilen bilir. Üstümde gördü felan vay knk yakışmış felan dedi tşk. ettim. Bu da yeni saç stili almış dedi versene bir deniyim. Adamı seviyodum kardeşimde yanımda bi diyo abi boşver ya bişey olur felan. Ben de dedim nolcak alırsa da feda olsun o kadar hukukumuz var yapmaz heralde. Verdim adama giydi felan kalbim küt küt atıyo. O iyiymiş knk diyom üstünde duruyo ver de diyemiyosun. Sonra çıkardı kendi zırhıyla beraber verdi. +9 Ölümcül mü ne vardı yanlış hatırlamıyosam ben de denedim felan verdim geri. Öyle başladı bunla paslaşmalarımız. Aramızda lafı olmuyo artık böyle şeylerin. +9 Kdp bakınıyodum pazarda felan adam yazmış işte +9 kdp ler ort lu felan açtım 2 3 tane kdp var bi tanesi 37 ortlu diğerleri 16 felan. 16 iyidir diyorum onu alırım. 37 bakıp iç geçiriyorum. Sonra aşağı bir bakıyorum paralarını ters koymuş adam. Onu görmemle kdpyi çekmem bir oluyo. O gün sevinçten sabaha kadar metin oynadıydım. 38kysr ile de paslaşıyoz tabi atları felan zırhlamışız. KDP yi ortak kullanıyoruz atın üstünde zindanda topla topla kes bu şekilde baya kasılmışızdır. Sonra bir ara babam interneti kapattı başından kalkmıyoruz diye tabi bizim bunla irtibat koptu internet kafelede açmıyoz çarı kardeşimle sözleşmişiz soyulur felan diye. 2-3 ay geçiyo babamı ikna ediyoz açıyoz interneti gizliden oyunu felan da kuruyoz. Giriyoz bakıyoz bizimki online hemen gidiyoz yanına adam 61 lvl e kasmış. Ejderha zırhıyla felan geziyo. Şaşırdık felan yine devam ediyo hukukumuz. o 72 kadar kasılıyo siyah çelik felan alıyo. Bende 66 lvl felan oluyorum ki katkısı büyüktür. +9 şahin +9 ejderha zırhı felan diziyoz benim çara. arasıra onun itemleri kullanıyorum. Bunu bir ara soyuyolar bütün itemleri veriyorum. Bu gidiyo sabah akşam kasıyo alıyo satıyo iki çar çıkarıyo gene toparlanıyoruz. Büyük bi abi vardı adını hatırlamıyorum o da çok yardımcı olduydu 3lü felan takılıyoduk. Tabi bizim arkadaşlığımız etrafında toplananlar da oluyo. hilmi vardı nicki hlmseda buda baya takılıyo bizle felan. bunun hesap küfürden ban yiyo. Tabi biliyo 38kyr ile aramızdaki hukuku 38kysr arada benim çara da giriyodu ben yokken. Bu da bundan kendine pay alcak benden id şifre felan istiyo baya ısrar ediyo tabi biliyorum niyetini herkes 38kysr gibi olamaz vermiyorum. Ama buna da baya yardımcı oluyoz sonradan banı felan açılıyo. Ama çok geçirdi bu bana en son da çara item alcaktı para eksiği vardı yüklü bir miktar verdiydim buna öyle kaldı. Sonra üniversite sınavı felan öyle koptuk oyundan. Siteden arasıra girip bizimkilerin levellerine bakıyodum. İçimde hep bi oynama isteği vardı. Çar öyle duruyodu arasıra internet kafeden kimsenin haberi olmadan giriodum. 4-5 ay girmeme rağmen itemler duruyodu. Adam o kadar dürüsttü bir kere bile düşünmedi çarı boşaltmayı. Arasıra girip selam veriyodum. Öyle zamanla unuttuk en son kardeşime sordum naptın çarı diye. Bir arkadaşı üst serverlarda hesap arıyomuş dolu oluyodu tabi öyle yeniler giremiyodu üst serverlara bu gitmiş bizim çarı vermiş. Unutmama rağmen okadar sövdüm niye verdin diye yedek çarlardan verseydin bari gerizekalı hala da aklıma geldikçe söylenirim. Arada girer bakardım çünkü öyle bitti işte metin2 anılarımız bayağı uzun sürdü ama zaman kaybı yaşattıysam özür dilerim. İmla kurallarına pek dikkat etmedim metinciler mazur görür oyuna anasını ağlatıyodum imlanın. Neyse kalın sağlıcakla...

Harbiden hiç üşenmeden okudum. Aynı senin 38kysr gibi benimde bir arkadaşım vardı oyunda zamanında, nickide yaşadığı şehrin adıydı hatta. Şimdi şehrin adı aklıma gelmedi ama duysam yine hatırlarım yani.
    Sürekli itemlarımızı paylaşırdık bunla. Bu mesela bir ara güzel bir dolunay almıştı, oyuna giremeyeceği bir gün olursa önceki gün dolunayı bende bırakırdı ki o yokken kullanayım diye. Yada bunun bir işi olursa yanımda afk bırakıp güzel itemlarını bana verirdi o yokken ikimizide kasayım diye, aynı şekilde bende öyle yapardım.

Şimdi oyuna başlasak muhtemelen böyle insanlara denk gelipte aynı ortamı yakalayamayız asla.
    Eskiden de ben bu oyunun kaliteli bir oyun olmadığını biliyordum ama o ortam için oynuyordum oyunu sırf.

Kuzenimle de bayağı lonca anılarımız falan oldu. Onları anlatmıştım önceki sayfalarda o yüzden tekrar yazmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: helena bertinelli

quote:

Kız hesap açıp AvataR nickli birine 1 sene boyunca gerçekten kızım diye kendimi kastırdım fake facebook bile açmıştım 2.katta loncası onu kasarken bende kasılıyordum 67 lv olmuştum sonra hesabımı çaldılar zaten.

Oha! Server unicorn veya jade olmasi lazim sene 2010 11 filandi daha eski de olabilir. O adami hatirliyorum bicakci ninjaydi. Cok uyuz biriydi donusum kitabi arardi surekli ninja oldugu icin donusum kasardi. Ben genelde ona satardim ama hep 5 10k icin pazarlik yapardi serefsiz. Hahahahah

Karincayiyen yiyen adam; ben bu konuya seni cagirmak icin tikladim bir de baktim eski konuymus ve senin mesajin en cok begenilenlerde

Buyuksun ustad metin2 singapurda oyunu birakirken itemlerini bana vermistin. Kutsama kagitlari kutsama kureleri falan vermistin hatirliyorum. Hatta sende kung-fu robe vardi ona stone of haste basmak icin ariyordun uzun sure chatten +5 haste aramistin :D hatirladin di mi beni

Hatırladım.
    Hala oynuyor musun?

• Kafenizdeki bebelerin biraz uzağına masa açıp +6 +7 lerini +9 yapacaz 2 tane yapacaz diye attırıp çalar sonra satardık free money

• quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

quote:

Hatırladım.
    Hala oynuyor musun?

Singapurda charm var hala ama oynamak icimden gelmiyor okul durumlari karisik once onlari halletmem lazim... Zaten nickim falan da yabanci yani turklerle hicbir alakam yok zamaninda basim cok agridi benim yuzumden de basi agriyanlar oldu yapacak bisey yok. Seni goruyorum singapur konusuna falan yaziyorsun ama onlardan bi cacik olmaz. Kimse kalmadi eskilerden...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hatırladım.
    Hala oynuyor musun?

Singapurda charm var hala ama oynamak icimden gelmiyor okul durumlari karisik once onlari halletmem lazim... Zaten nickim falan da yabanci yani turklerle hicbir alakam yok zamaninda basim cok agridi benim yuzumden de basi agriyanlar oldu yapacak bisey yok. Seni goruyorum singapur konusuna falan yaziyorsun ama onlardan bi cacik olmaz. Kimse kalmadi eskilerden...

Bende şimdi Albion Online'a başlayacağım ama 23 Kasım'da başlayacak kapalı betası, 23 Kasım'a kadar zaman öldürmek için bir oyuna başlamayı istiyorum.
    Senin hesabı 1 aylığına kullanabilir miyim? Şifreyi falan ellemeyeceğim zaten, sadece 1 ay girip kasacağım zaman geçsin diye. 1 ay sonra değişirsin şifreyi tekrar yada oyuna 1 aydan önce geri dönersen o zamanda geri alırsın hesabı fark etmez. Maksat zaman harcayacağım bir şey olsun. Item falanda alıp satmam çok büyük bir kar görmedikçe. Benden sonra kalan itemlarda yine senin olur.

EDIT: Birde eskiden ustad falan vardı Singapur'da onlara ne oldu? Hala oynuyorlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 16 Ekim 2015; 17:53:33 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hatırladım.
    Hala oynuyor musun?

Bende şimdi Albion Online'a başlayacağım ama 23 Kasım'da başlayacak kapalı betası, 23 Kasım'a kadar zaman öldürmek için bir oyuna başlamayı istiyorum.
    Senin hesabı 1 aylığına kullanabilir miyim? Şifreyi falan ellemeyeceğim zaten, sadece 1 ay girip kasacağım zaman geçsin diye. 1 ay sonra değişirsin şifreyi tekrar yada oyuna 1 aydan önce geri dönersen o zamanda geri alırsın hesabı fark etmez. Maksat zaman harcayacağım bir şey olsun. Item falanda alıp satmam çok büyük bir kar görmedikçe. Benden sonra kalan itemlarda yine senin olur.

EDIT: Birde eskiden ustad falan vardı Singapur'da onlara ne oldu? Hala oynuyorlar mı?

Chiye ustad falan var hala devam

Benim hesap 75 body ama level atlatmiyorum v3te eventlarda para kasmak icin yaptim. İtemler tamam fakat skiller kotu buffsuz dayanamiyor char atini askerleyip 150 defence binek alirsak anca.

Veririm tabi sen de bana aynisini yapmistin. Detaylari pmden yaziyim

Bu arada bu konuyu gordugum iyi oldu son gunlerde nerdeyse hic gulmemistim eyv sagolun

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.