Şimdi Ara

Metin 2 Aninizi yazin(herkes1 ani yazsin) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
26
Favori
24.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Oggiowski

Liderin ismi kankalar tarzı bişey miydi ve server neydi?

Valla hic hatirlamiyorum ya. Ama bu olay galiba 2009 senesiydi. Yaz mevsimi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuya daha önce yazdım mı bilmiyorum ama birkaç anı da ben yazayım.

İlk anım aynı zamanda en ezik anımdır, ne zaman aklıma gelse ezikliğimi hatırlayıp hafiften utanırım.

Oyuna ilk başladığım sıralar birinci köyde ulaşabileceğim maksimum seviyeye ulaşmış ve ilk defa ikinci köye gitmiştim. Yakamoz serverında sarı bayraktım ve nickim pomen000'dı. Neyse ikinci köyde biraz ilerleyince okçular ve yabani uşaklar vardı. Baktım millet kasılıyor, ben de gittim yanlarına, kasılmaya başlayınca küfür edip kovdular. İnat edip gitmeyince de parti attılar gruba aldılar. Ha unutmadan bedensel savaşçıyım.

Neyse hep beraber kasıyoruz, grupta bir tane şaman kız vardı hepimizi kutsuyordu. Ben de dayanamayıp "kutsamayı nasıl yapıyorsun" diye sordum ve F1'e basıyorum gibi efsane bir cevap aldım.

Tabii bunu duyan bir ezik olarak F1'e yüklenmeye başladım ama nafile, hiç unutmuyorum 2 gün boyunca millete, "F1 sende çalışıyor mu?" diye sorarak gezmiştim. Tabii sonunda bi hayırsever açıklamıştı da rahatlamıştım.

İkinci anım ise bir başarı hikayesi aslında, ne zaman aklıma gelse gururlanıp duygulanırım.

Herneyse, yakamoz'daki ilk çarım 42 lvl'ken nedenini hatırlamadığım bir sebepten 2018'e kadar ban yemişti. Daha sonra yeni açılan Kilikya serverına KRAL94 nickiyle başlayıp kısa sürede server birincisi olmuştum, hatta sevgilim bile vardı ama Kilikya maceram da uzun sürmedi ve banlandım, tabii bunlar arada geçenler. Şimdi geldik ikinci anıma ev sahipliği yapan Pitaya'ya.

Artık tecrübeliydim, kısa sürede 44 lvl olmuş bir zihinsel savaşçıydım ve övünmek gibi olmasın ama çok da sağlamdım. Bir gün dalmasınlar diye karakteri ortaya çektim ve tıkınmaya başladım PC başında, tabii tıkınırken de milleti kesiyorum vs atanları falan izliyorum derken gözüme 28-29 lvl eziklerden oluşan 7-8 kişilik bir grup takıldı.

Bunların amacı lonca kurmaktı, paraları vardı ama seviyeleri yetmiyordu tabii. Tıkınmam bittikten sonra yanlarına gittim ve "parayı verin, loncayı ben açıp sizi de alayım" dedim ama inanmadılar tabii, soyguncu sandılar doğal olarak

Neden bilmiyorum ama baya dil döktüm adamlara ve parayı alıp loncayı açarak bu ezikleri loncaya aldım. Şimdi 200k'ya kendin lonca kursaydın niye o kadar dil döktün diyebilirsiniz ama server yeni açılmış falan 200k büyük para.

Ha unutmadan nickim Crazy71'di loncanın adı da DonTcHa Eğer eskiden Pitaya'da oynamış olan varsa muhakkak hatırlayacaklardır.
    Asıl olay ise bu eziklerle çıktığım yolda, loncayı en iyi 5 lonca arasına sokmayı başarmıştım ki sanırım hayatımdaki en büyük başarımdır. Hatta serverın en iyi loncasını yenip ts'de bayram yapmıştık. En iyi loncanın ismini hatırlamıyorum ama lideri Asi Cabbar diye bir ninjaydı Dediğim gibi en büyük başarımdır, çok büyük mutluluklar yaşamıştım

Üçüncü anım ise bir aşk hikayesi ve yine Pitaya'da geçiyor

Aslında biraz flashback yapmış olacağız çünkü bu hikaye loncayı kurmamdan öncesinde başlıyor ve gelişiyor.

Pitaya'da 20-25 lvl falandım, kendi halimde mütevazı şekilde oynarken bir süre sonra sürekli gözüme batan birisi oldu. EP çekip saç stili almış ve millete hava atıp devamlı "ws gel ezik" gibi sinir bozucu laflar söyleyen bu tipe sinir olmuştum, bu herifi aile şerefindeki Oktay gibi biri olarak canlandırıyorum kafamda.

Bir süre sonra ben de bu herife sardım ve sürekli takışmaya başladık, resmen ezeli rakipler olmuştuk. Yanlış hatırlıyor olabilirim ama bu herifin nicki ata1515 gibi bir şeydi ama adının Ata olduğunu hatırlıyorum. Bir süre sonra bu Ata kendisi yetmiyormuş gibi bir de kendisi gibi sinir bozucu bi sevgili yapmıştı. Sürekli beraber geziyorlardı, falan filan hemen geçiyorum buraları.

Bir gün bu Ata denen herif özelden beni baya bi sinir etti ama öyle böyle değil, bu herifi banlatmaya karar verip yeni bi hesap açtım ve bu Ata'ya sevmeye başladım

Bir süre cevap vermedi ama artık o da sinirlenmiş olacak ki çok fena sövdü bana Tabii benim istediğim de buydu büyük bir keyifle ss alıp ticket attım ve 2-3 sonra ban yedi (yaşasın kötülük)

Daha sonra bunun sevgilisi sardı bana, Ata'yı banlattığım için sövüyordu, ben de dalga geçiyordum falan derken bu sövmeler ve dalga geçmeler yerini her gün sohbet etmeye bıraktı

Baya baya kafa dengiydik kızla çok iyi anlaşmaya başladık. Uzun süre flörtleştikten sonra sevgili olduk. Hem Ata denen pisliği banlatmış hem de sevgilisini kapmıştım baya mutluydum Kızın ismi Buse'ydi bu arada, nickini hatırlamıyorum ama

Bir süre de sevgili kaldıktan sonra evlenmeye karar verdik, bu kısım loncayı kurduktan 1-2 ay sonrasına denk geliyor. Evlenicez ama 7-8 m gibi bir para lazım tabii, 7-8m o zamanlar müthiş para. Her neyse o zamanlar loncadaki herkes yardımcı oldu, para topladık ve düğünü yaptık. İlk zamanlar baya iyiydik ama Buse hanım ilk kavgamızda gitti boşandı bana haber vermeden Bu da bu oyunla ilgili en büyük hayal kırıklıklarımdan birisidir. Ben o düğün parasına 2 tane sağlam +9 dolu çekerdim ulan yapılacak iş mi bu?

Buse bunu okuyorsan allah cezanı versin. Ayrıca ulaş bana konuşuruz.

Son olarak, bu Pitaya'daki çarım nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde soyuldu. Bu olaydan sonra artık ben de milleti soymaya başladım.

Hatırlarsınız, başkasına düşen itemi alma hilesi vardı. Bu hileyi speed hack ile kombin edip metin kesenlere düşen itemleri alıp kaçardım

Daha sonra oyun bozdu zaten ben de bir daha elimi sürmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2006dan 2011 e kadar deliksiz oynadim. icimde caresiz bi pismanlik hissi ile karisik tatsiz bi duygu var, hani bi yandan ozluyorum o gunleri bi yandan da gencligimi batiran oyun, srosu da var bunun
  • 10-13 yaslarinda cocuk olmama ragmen 20-25 yaslarindaki adamlari soyuyordum Bir kere de kendi yasitim bir kizi soymustum (kiz cirkindi). Abisinin cariyla oynuyordu. Msn den gm gibi davranip soymustum Bir zamanlar +6 siradan bir dolunay kilicim vardi ama o zamanlar cok degerliydi ve dikkat cekerdi o kilic. Gelen gecen herkes dolunayi gormek istiyordu, sorular falan sorarlardi. Acayip dotum kalkmisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UCAMAYAN SARBİ -- 16 Ekim 2015; 23:17:55 >
  • metin 2 oynayan çocuk öldürülmüştü hatırlayan var mıdır bilemem. o zamanlar bizimkilerde bu oyuna sardığımı biliyor. beni uzaklaştırmaya çalışıyorlar oyundan ama yok. sonra yasakladılar bu oyunu. tam 2. katta örümceklerde çok fena mezarcılığımı uygularken ayak sesleri gelmeye başladı. direk bilgisayarın düğmesine dokundum. çok telaşlandım. panik filan yaptım. peder geldi. beni metin 2 oynuyor değilde "malum şey" izlediğimi sandı ve bıyık altından gülüp "hehehe olm kapıyı kilitlesenee .d.d.d.d" dedi.

edit: ne zaman aklıma gelse çok özlerim. hatta şöyle eskilerden kalanlara bir server açılsa ilk indiren ben olurum heralde. ama o günler geri gelmeyecek malesef :( o zamanlar tek derdim uzman çavuşun kaç dakikada spawn olduğuydu. 2007-08 yıllarında kdp mi çaldırmıştım. gece 3-4 mü ne. ağlıyordum deli gibi. bizimkiler uyandı sakinleştirdi filan ama nafile. biraz uyudum, sabah uyanınca bu istiridyeyi açıyorum. eğer zararımı karşılamazsa oyunu bırakıyorum dedim ve beyaz inci çıktı.... ve oyunu 4 yıl daha oynadım ve grifonda ilk 10lara yükselmiştim.

o zamanlar herkesin ya gm akrabası vardı ya herkes edilee ile aynı mahallede oturuyordu. herkes "benim abim gm." "mahallede edilee var akşam gelsin seni rezil edicem." gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceroo -- 16 Ekim 2015; 23:41:24 >

• emos123 kullanıcısına yanıt
    Azıcık kafası çalışan skillerin üzerini okurdu be abi yapma
  • Kız bir karakter gelip beni loncaya alacağını ama bir şartı olacağını söyledi. Loncaya alacaktı ama her gün oyunu oynadıktan sonra çıkmadan önce gösterdiği yeri açıp ''999999999...'' yazıp okeyleyip öyle çıkacaktım. Ama ben bunun ne olduğunu anlamamıştım, bilmiyordum da. Küçüklük aklıyla karakter kız diye karakter sahibini de kız zannedince iyice libidolarım coştu. Her gün kastığım exlerimi klana bağışladığımı fark edene kadar aradan 1 ay geçmişti. Ve klan sayemde bi dünya lvl atlamıştı. Ben ex paylaşmayı bıraktıktan 2 gün sonra loncadan atıldım.

Bi de unutamadığım başka bişeyi daha yazacam. Yine bir kız karakter geldi. Özelden konuştuk falan, ismini sormuştum cinsiyetini öğrenmek için. Neyse ismine kadar cismine kadar öğrendim, söyledi. (Hala da bilmiyorum gerçekten kız mıydı ? ) Ne derse yapıyordum. Parti açıp kasıyordum falan. Bi kaç kere oyundaki erkek karakterlerin buna asıldığını sandım diye vs atmıştım adamlarla. İyi eğlenmiştir benle muhtemelen. Libidolarım durmuyordu arkadaşlar.

Not: O zamanlar tamamen içgüdülerimle oluyordu bunlar. Ben o zamanlar önümdekiyle sadece işeniyor sanıyordum işlevi hakkında en ufak bir fikrim yoktu. Bayağı küçüktüm ama. İlk okuldaydım sanırım. tahmini 10 yaşlarındayımdır diye düşünüyorum. belki 12 falan.

1 ay kadar önce hasrete daha fazla karşı koyamadım. Tekrar hesap açıp oynamaya başladım. Alışkanlıklarımdan vazgeçemeyip hilenin dibine vurdum tabi. Sancak serverındayım. Serverda en işlek saatlerde bile 1. köy pazar alanında 8-9 pazar oluyor. Neredeyse oyunda benden başka kimse yok. Olanlarda çok küçük muhtemelen. 5 gün önce +7, 7 ortalamalı dolunayımı 10m ye sattım. 1 ortalamalı dolunayı 5m'ye bıraktım. Şuanlık en iyi silahım olan 12 ortalamalı dolunayımı yakınca hafif bir üzülme olmuştu. Pazarlarda falan pek dolandırıcılık olmuyor ama artık. Hatta ucuza bırakıyorum eşyaları hilelere güvenip. Uğraşamam arkadaş. Zaten hasret dindirmek için başladım tamamen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8EF5824CF -- 17 Ekim 2015; 0:09:12 >

• Metin2 ile ilgili anılarım : TR'De dolandırdığım kadar dolandırıldım da...

Geceleri çok uykum olduğundan uyku sersemi dikkatsizlikten çok kazık yediğim oldu. Neredeyse hep geceleri dolandırılırdım uykulu olduğumdan ama bir kişi vardı çok fena kazıklamış. +9 vereceğim ürünü 2.ticareti açtığında +6 koydum o +9 koydu kabul etti sonra fark edince geri ver dedi çocukluk işte vermedik Sonradan çok pişman oldum vicdan azabı çektiğim bile oldu

Onun dışında pvp server anım var. Gece server'ın admını yan çar açmış gm değil. Ortada dolaşıyor öyle gel ws atalım dedik attık bi o yendi bir ben işte sonra ben buranın kurucusuyum dedi. İlk başta inanmadım tabi sonra karakterini getirdi gördük falan. Sonra editsiz server'da bana edit verdi kimseye söyleme bir tek sende olsun dedi.

Editli item bir kasktı ve o kaskın özelliği eğer kask harici itemlerin full savunma ise karabüyü suralar skill vurduklarında "Mis" bile gelmiyordu siz düşünün hiç vuramıyor sadece düz vuruşla canımı götürüyorlardı. Gel zaman git zaman Serverda'ki tüm suraları yenince herkes edit var diye ağlamaya başladı. Gece karakteri kapattım sabah bi girdim şifreniz yanlıştır diyor ( Diğer GM olaydan şüphelenip karakterde ki itemleri incelemiş edit var mı yok mu diye) Bende aynı kaskın editsiz olanlarından 3 tane envanter'de taşıyordum oyundan çıkarken de editliyi onların arasına koyup öyle çıkıyordum. Böyle olaya karşı. Sordum işte edit bulabildin mi felan diye "Yok bulamadım valla" dedi. Sonrasında o item bende kalmış gm de duyuru yapmıştı bu kişide edit yoktur diye öyle oynadım oynadım sonra server kapandı belki tanıyan vardır

• Demirciye oo kaslısın felan yazıyordum. Beyaz Yeminlileri oyuncu sanıp onlarla da konuşmaya çalışıyordum ah ulan
  • Gizli gizli duygu maskesi almıp birini sevgilime vermistim benle ö*üsmesi için.Ama yapmamıştı 1 hafta boyunca ağlamıştım.

• solda görevlerin olduğu yerde ''Biyoloğun Deneyi'' görevini görmekten gına gelmişti akşama kadar full onun görevlerini yapmıştım o kadar birikmiş'ki

onun dışında zaten hep emek harcadığım çar'lar çalındı yada banlandı bende bir gün yeter dedim oynamadım ama insan bir değişik oluyor bırakınca

edit: o değilde demirci şerefsizine az sövmemişimdir az itemi yakmadı bide kendi içimden değil yazarak sövüyodum millette ne yaktı diye soruyordu başaramadın da ki o ses öyle bir ses ki adamı anlık komaya sokuyodu yok başına 3 kere dokununca evet'e bas filan 10 metre geriden bas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordimus -- 17 Ekim 2015; 1:35:24 >

• Güzeel
  • Ticarete en fazla 9.9m konuluyordu.bu arada seni ben dolardırmış olabilirim. Hatta bu yüzden adım çıkmıştı. Ikinci köye girdiğim anda kazıkcı geldi diye sövmeye başlıyordu millet. Cocukluk işte

• sene 2008 muzik hala aklimda. din din diridin diridinn diridinnn diiiinnn din din diiin

• Eskiden şeytan hatırası çok para ederdi.
    Bende sürekli eldiven alıp şeytan hatırası düşürüp satardım. Çok zengindim bütün eşyalarım süperdi ama skillere çok önem vermemiştim.
    Neyse
    Bir gün ws atarken Bi çocuk beni yendi.
    Dedim sat bana kılıcını. Yok falan dedi. Aldığı paranın iki katını verip çocuktan aldım ve ondan aldığım kılıçla intikam deyip çocuğu kestim.
    Sonra farkettim ki dolu yu 3 katı fazla paraya almıştım.
    Ama önemli değildi. O para sadece benim 1 günlük zulamdı.

• mavi bayrakta bilen bilir eu junglar felan var sea yang mı ne vardı ben hep orda kasılırdım bu sea yanglardanda kil yağımı ne düşerdi ben ondan bol bol düşürürdüm bir gün alttan birisi yazdı kil yağı alınır hemen pm attım marketin orda buluştuk adama sattım kil yağını ama konusmaları tam hatırlamıyorum 5 yıl küsür oldu adam bana +9 ejder +9dolu felan ve para felan verdi o kadar sevinmiştim ki cidden tasvir edemiyorum neyse o çarı itemlerin verdiği özgüvenle hızlıca kasmaya başlamıştım ve sonunda 42 level yaptım +9 ejderi taktım kasıla kasıla yürüyodum pazarda gezerken gelen pm şu kardeş sooda ks yaparken videonu almışlar xfireda gir sil siteyi attılar girdim aynı metin2 sitesi gibi id şifre felan yazdım oyuna bir girdim herşeyim gitmiş işte o 1 hafta içimde öyle bir acı vardı ki hatta ilk 2 günmü ne ağladım annem dövücekti oyun için ağlama diye ama yani harika zamanlardı dostluklarda öyle şimdi csgo oynuyoruz 2 maç atıyoruz sıkılıyoruz belkide büyüdüğümüzdendir...

bir arkadaş bulmuştum oyundan kdp düşürmeye mistiklere giderdik beraber ben bir gün vadi girişinde vahşi okçudan dolunay düşürmüştüm ozamanlar bilen bilir 600 k dı +1 dolunaylar felan neyse arkadaşla yine kdp düşürmeye gittik arkadaşa doluyu gösterdim satıcammı ne dedim yanlış olmasın o kısmı tam hatırlamyıorum bu cocuk ben alıyım 600 k ya felan filan dedi tamam dedim koydum oda 600k yı koydu ticarete ben kabule bastım safım abi 4.sınıfa gidiyordum bir baktım 1 yang geldi bana ben yine ağladım biraz bu bana pmden yazıyodu ağlıyonmu la diye cevap vermiyodum sonra insafa geldi en azından 500k vermişti :D

• LiuKang kullanıcısına yanıt
    Sen dandanakan ile sürekli vs atan zihinseldin değil mi :D mavi bayraktı hatta PaTRoNSuRa vardı :D

Edit: hatta o zamanlar dandanakanın saçı siyah kuyruklu senin ki de bandanaydı :D eğer o kişiysen harbiden oturur ağlarım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caballero2123 -- 17 Ekim 2015; 2:44:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarchist.

Yüksek levellı bi abimizden 10k istemiştim 100k atmıştı, insanlık ölmemiş lan eyvallah yazmıştım, lazımsa 1m daha atıyım dedi, ticareti açtı 1m koydu kabule bastı, ben kabul etmedim. O da "harbiden ölmemiş lan insanlık" dedi. Hala gurur duyuyorum

Harbiden oldu mu bu?

• 2.katda kasılırken bir tane adam peşime takıldı bilen bilir herkesin bir odasi vardir kasılır orda neyse ben uğraşmamak için başka boş bir oda ararken adam takip etmeye başladi ama aramızda baya mesafe var bende zevk olsun heycan olsun diye +9 full +4 taşli muharebeyi yere atip aliyordum :D nede olsa aramizda çok mesafe var nasil alacak.1 attim 2 attim 3 attim 4.attim derken bi baktim item gitti bir an şok oldum nasil olur falan derken meğer adam speed hilesi açmiş bende uzaktan görünürken oysaki dibimdeymiş. Adam pm den nasil gülüyor kanser oldum ne yapsam ne yapsam photoshopda hemen sahte bir pm hazirladim bildiğin adamdan kendime küfür ediyormuş havasini verdim.Çocuga banlatcağımı falan oda bunun imkansız olduğunu dile getirdi bir şekilde msn i alip ordan resmi gösterdim.Muharebeyi geri verdi lv olarak yüksekti çocuk.Sonra çok uyuz olduğumdan ticket attim gene resmi. 1 hafta sonra ban yemiş msn den ana bacı sövüyordu :D

• Çok küçükken şamana etek altı yapardım

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.