Şimdi Ara

Metin 2 Aninizi yazin(herkes1 ani yazsin) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
518
Cevap
26
Favori
24.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bir serverda dolunay dusurmustum sevincten cildiyordum ortalamasina bakinca iyice sok olmustum dolunun ort 46ydi trnin en yuksek ortlarindan biriydi tabi ozamanlar hem tecrubesizlik hemde cocukluk +3e kadar basmistim deli cesaretiyle 15me 75 lvl adama satmistim svnin en yuksek seviyelerindendi 15mde iyi paraydi sonra kdp almistim 15 beceri 8me sonra onu +6 basarken yaktim 1 2 hafta oynamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: helena bertinelli

quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Kız hesap açıp AvataR nickli birine 1 sene boyunca gerçekten kızım diye kendimi kastırdım fake facebook bile açmıştım 2.katta loncası onu kasarken bende kasılıyordum 67 lv olmuştum sonra hesabımı çaldılar zaten.

Oha! Server unicorn veya jade olmasi lazim sene 2010 11 filandi daha eski de olabilir. O adami hatirliyorum bicakci ninjaydi. Cok uyuz biriydi donusum kitabi arardi surekli ninja oldugu icin donusum kasardi. Ben genelde ona satardim ama hep 5 10k icin pazarlik yapardi serefsiz. Hahahahah

Karincayiyen yiyen adam; ben bu konuya seni cagirmak icin tikladim bir de baktim eski konuymus ve senin mesajin en cok begenilenlerde

Buyuksun ustad metin2 singapurda oyunu birakirken itemlerini bana vermistin. Kutsama kagitlari kutsama kureleri falan vermistin hatirliyorum. Hatta sende kung-fu robe vardi ona stone of haste basmak icin ariyordun uzun sure chatten +5 haste aramistin :D hatirladin di mi beni

Hatırladım.
    Hala oynuyor musun?

Singapurda charm var hala ama oynamak icimden gelmiyor okul durumlari karisik once onlari halletmem lazim... Zaten nickim falan da yabanci yani turklerle hicbir alakam yok zamaninda basim cok agridi benim yuzumden de basi agriyanlar oldu yapacak bisey yok. Seni goruyorum singapur konusuna falan yaziyorsun ama onlardan bi cacik olmaz. Kimse kalmadi eskilerden...

Bende şimdi Albion Online'a başlayacağım ama 23 Kasım'da başlayacak kapalı betası, 23 Kasım'a kadar zaman öldürmek için bir oyuna başlamayı istiyorum.
    Senin hesabı 1 aylığına kullanabilir miyim? Şifreyi falan ellemeyeceğim zaten, sadece 1 ay girip kasacağım zaman geçsin diye. 1 ay sonra değişirsin şifreyi tekrar yada oyuna 1 aydan önce geri dönersen o zamanda geri alırsın hesabı fark etmez. Maksat zaman harcayacağım bir şey olsun. Item falanda alıp satmam çok büyük bir kar görmedikçe. Benden sonra kalan itemlarda yine senin olur.

EDIT: Birde eskiden ustad falan vardı Singapur'da onlara ne oldu? Hala oynuyorlar mı?

Chiye ustad falan var hala devam

Benim hesap 75 body ama level atlatmiyorum v3te eventlarda para kasmak icin yaptim. İtemler tamam fakat skiller kotu buffsuz dayanamiyor char atini askerleyip 150 defence binek alirsak anca.

Veririm tabi sen de bana aynisini yapmistin. Detaylari pmden yaziyim

Bu arada bu konuyu gordugum iyi oldu son gunlerde nerdeyse hic gulmemistim eyv sagolun

Teşekkürler.

Sen bana charla ne yapıp ne yapmayacağımı söylersin o zaman PM'den. Sen hangi düzenle gidiyorsan bende o düzenle devam ederim sen chara geri dönene kadar, merak etme.

• Halikarnasın olduğu zamanlardı Soo diye bir yer vardı vadide 46 level ninjam vardı. Oralar hep bot dolmuştu yeter artık deyip oyunu bir çırpıda sildim ama 1 ay önce tekrar başladım botlar gitmiş ama hep hack yapanlar var
  • Ulan o zamanlarda master acan olmuyordu skilleri hep rasgele veriyorduk

• 65 level bedenseldim +9 ejderha plaka alıcaktım full +4 taşlı falan sonra bitane adam genelden yazdı neyse anlaştık adamla 2T ye alıcaktım zırhı pazara en fazla 1T den 1 eksik yani 999.999 gibi biseye konuyordu adam dedi k gel biraz uzaklaşalım şehirden tamam dedim uzaklaştık dedi ki ilk bi pazar kuracam 1 t çekiceksin sonra 1 pazar daha kuracam 1tye zırhı çekiceksin 2 t olcak tamam dedim çünkü başka yöntem yok neyse adam kurdu ilk pazarı 200k sonra bi kurdu 200k pot falan ben de çekiyom dedim neden 1 anda 1t koymuyon part part uğraştırıyon dedi sen bi dur neyse 1 2 3 derken 1 t oldu benden kopardığı dedin artık zırhı yok yok dedi adam 200k daha çekicen dedim valla para yok yok çekicen falan ama 800k kalıcak geri dedim tamam zırhı 800kya koyacam dedi tamam dedim 200k daha verdim adama ama nasıl terliyorum ayaklarımdan can kesildi başımdan aşağı kaynar sular döküldü sonra adam dedi ki tamam zırhı koyacam 800e oke dedim sırada yanımıza bir sürü çakal doluştu dedim ki adama gel başka bi yere gidelim bunlar benden önce 1tye zırhı çeker ön ödemesini ben yaptım dedim adam dedi ki yok ben anlmam ya şimdi ya da ben gidiyorum dedi ben yine şoklardayım neyse adam zırhı bi koydu 1t !! Bende var 800k sonra çakalın biri benden önce çekmesin mi sonra anladım ki bunlar dolandırıcı çeteymiş pazar hilesi falan da varmış 2t dolandırılıp metin 2 yi bırakma anımdır . Hakkım haram zıkkım olsun

• Yaşlanmışız lan, biz KO'cu tayfaydık. Hadi zorlasan Silk Road.
  • Zar zor kardesimle +9 dolunay basmistik,tabi o zamanlarda dolunay +9 500m Filan

Neyse ben altchat kismina +9 Doku satilir dedim 300m+guzel item dedim,,3-4 Kisi pm atti

Sonra bunlar sordu bana nasil ticaret yapicaz diye beende dedim ,ilk ben pazara Pot koyucam sonra 300m Lik alicaksin sonra ticarette sen bana itemi bende sana vericem,,gerisi

• Metin2 oynayanlara bebe gozuyle bakan kisimla buyuk biz sorry knight yazin kapisalim

• quote:

Orijinalden alıntı: Redshift

65 level bedenseldim +9 ejderha plaka alıcaktım full +4 taşlı falan sonra bitane adam genelden yazdı neyse anlaştık adamla 2T ye alıcaktım zırhı pazara en fazla 1T den 1 eksik yani 999.999 gibi biseye konuyordu adam dedi k gel biraz uzaklaşalım şehirden tamam dedim uzaklaştık dedi ki ilk bi pazar kuracam 1 t çekiceksin sonra 1 pazar daha kuracam 1tye zırhı çekiceksin 2 t olcak tamam dedim çünkü başka yöntem yok neyse adam kurdu ilk pazarı 200k sonra bi kurdu 200k pot falan ben de çekiyom dedim neden 1 anda 1t koymuyon part part uğraştırıyon dedi sen bi dur neyse 1 2 3 derken 1 t oldu benden kopardığı dedin artık zırhı yok yok dedi adam 200k daha çekicen dedim valla para yok yok çekicen falan ama 800k kalıcak geri dedim tamam zırhı 800kya koyacam dedi tamam dedim 200k daha verdim adama ama nasıl terliyorum ayaklarımdan can kesildi başımdan aşağı kaynar sular döküldü sonra adam dedi ki tamam zırhı koyacam 800e oke dedim sırada yanımıza bir sürü çakal doluştu dedim ki adama gel başka bi yere gidelim bunlar benden önce 1tye zırhı çeker ön ödemesini ben yaptım dedim adam dedi ki yok ben anlmam ya şimdi ya da ben gidiyorum dedi ben yine şoklardayım neyse adam zırhı bi koydu 1t !! Bende var 800k sonra çakalın biri benden önce çekmesin mi sonra anladım ki bunlar dolandırıcı çeteymiş pazar hilesi falan da varmış 2t dolandırılıp metin 2 yi bırakma anımdır . Hakkım haram zıkkım olsun

Hocam Adam pazardan kendi Cekti ,cunki adamin pazarindan 1.2 t cektiniz,en fazla 1.999.999 para olabiliyor bu yuzden 1t den kimse alamaz pazardan :))ama kisi kendi pazarindan cekebilir

• O dönemler 28-29 lwl felanım bi dolunay düşürdüm +0 duruyo öyle dedim 30 olunca kullanırım yada satarım vs
    Sonra bi kız buldum 37 lwl evlencektik karar verdik söz kestik
    Sonra tabi evlenmek için gereken şeyler var bilirsiniz onlar için ben bu düşürdüğüm dolunayı sattım gerekli şeyleri aldım hop kız kaçtı gitti evlenmekten vazgeçti acayip içime oturmuştu

• 2008 2009 tam hatırlamıyorum köpek gibi metin 2 oynadığımız zamanlar 3 kişi ortaktık yaşımız 10 11 internet kafede mutlu mutlu oynuyoruz sürekli m çekerdik çar çok sağlamdı bi gün 3 çocuk geldi kafede bizi tehdit ediyorlar falan çarı verin diye o sırada süre bitti net 2 katlı biz alt kattayız bodrum herneyse dedik bekleyin direk üst kata çıkıp koşa koşa kaçtık öbürsü gün bunlar mahalle mahallen bizi arıyorlar arkadaşlar diyor sizi arıyorlar kapının önündeyiz bunlar belirdi ödümüz bokumuza kaçtı 😀 Bir hafta zehir gibi geçti sürekli gelip durdu oçlar ağlıyoruz vermemek için o zaman bide puma ayakkabı aldım bu pezevenk ayakkabıyada göz dikti neyse çarı verdik ağlaya ağlaya oç öbürsü gün gelip ayakkabıyı çaldı o günden beri görmedim onları 😂😂

• Cok anim var anlatmakla bitmez ama en guzeli buydu benim icin;

Ben surekli +8e getirip 9da yakardim dolunaylari. Bir gun bende +6 var ama artik sinirden basmiyorum onla takiliyorum. Surekli metin filan kesiyorum biriktiriyorum para. Kara buyu oldugum icin kendimden yuksek levelleri rahat aliyordum zaten ama dolunay+9 takintiydi iste

Sonra bir gun vadiden birinci koye gecerken yasli adamdan sehre kadar yol var mavi bayrakta oynayanlar anladi beni :D orda metin gordum benim level 30 32 filandi metin 20ydi hirs metni. Onu keserken ileride savas metni vardi. Zevk degilmi onu da kestim anasini satayim item atmayacagibi bildigim halde. Onu kestim ata bindim bir iki adim gittim biraz bekledim metin kaybolana kadar belki lag mag vardir item yeni duser diye :D metin kayboldu ama ilerde yukari dogru lonca demircilerinin orda bi tane daha hirs metni gordum onu da kestim bk dustu hava kilici. Dedim bu bi isaret mi tam da lonca demircisine getirdi bu metinler beni

Kendime guvenemedim kiz kardesimi cagirdim yasi 5 filan o zamanlar hatta okuma yazmayi ben ogretiyordum ona. Dedim abicim su dolunayi +9 yap :D biraz anlattim zaten ara sira ata binip gezmek istiyordu. Sohan dagina falan gidiyordum ona veriyordum etrafa tikliyo istedigi yere gidiyodu :D dolunayi demircinin ustune koyup tamama basip son onay ekraninda ona diyordum evete bas diye. 7 ve 8 e gayet sakin bastik sonra dedim ki bas abicim yakarsan da canin sagolsun +9 yapti dolunayi :D

Bagirma bolumunden yaziyordum "LANNNNNNNNNNNNNN DOLUNAYYYYYY+9 " falan diye bi suru pm geliyordu abi ort kac falan diyolardi halbuki benim yasim da 13 14 :D

Edit: isin garip tarafi o donemler herkes karabuyu kasmasi zor diye oynamazdi gider savasci acar yerlerde surunurdu. Ben o 12 becerili kardesimin bastigi dolunaya +2 savasci ve ninja taslari eklemistim sonradan ve %99 ben kazaniyodum vsleri. Eski zamanlar acayip guzeldi oyun simdi kesinlikle o zevk yok cunku herkes oyunu en ince ayrintisina kadar ogrendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helena bertinelli -- 16 Ekim 2015; 20:16:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: erenimo96

quote:

Orijinalden alıntı: Redshift

65 level bedenseldim +9 ejderha plaka alıcaktım full +4 taşlı falan sonra bitane adam genelden yazdı neyse anlaştık adamla 2T ye alıcaktım zırhı pazara en fazla 1T den 1 eksik yani 999.999 gibi biseye konuyordu adam dedi k gel biraz uzaklaşalım şehirden tamam dedim uzaklaştık dedi ki ilk bi pazar kuracam 1 t çekiceksin sonra 1 pazar daha kuracam 1tye zırhı çekiceksin 2 t olcak tamam dedim çünkü başka yöntem yok neyse adam kurdu ilk pazarı 200k sonra bi kurdu 200k pot falan ben de çekiyom dedim neden 1 anda 1t koymuyon part part uğraştırıyon dedi sen bi dur neyse 1 2 3 derken 1 t oldu benden kopardığı dedin artık zırhı yok yok dedi adam 200k daha çekicen dedim valla para yok yok çekicen falan ama 800k kalıcak geri dedim tamam zırhı 800kya koyacam dedi tamam dedim 200k daha verdim adama ama nasıl terliyorum ayaklarımdan can kesildi başımdan aşağı kaynar sular döküldü sonra adam dedi ki tamam zırhı koyacam 800e oke dedim sırada yanımıza bir sürü çakal doluştu dedim ki adama gel başka bi yere gidelim bunlar benden önce 1tye zırhı çeker ön ödemesini ben yaptım dedim adam dedi ki yok ben anlmam ya şimdi ya da ben gidiyorum dedi ben yine şoklardayım neyse adam zırhı bi koydu 1t !! Bende var 800k sonra çakalın biri benden önce çekmesin mi sonra anladım ki bunlar dolandırıcı çeteymiş pazar hilesi falan da varmış 2t dolandırılıp metin 2 yi bırakma anımdır . Hakkım haram zıkkım olsun

Hocam Adam pazardan kendi Cekti ,cunki adamin pazarindan 1.2 t cektiniz,en fazla 1.999.999 para olabiliyor bu yuzden 1t den kimse alamaz pazardan :))ama kisi kendi pazarindan cekebilir

Vay arkadaş gerçekten yıllar sonra ayıktım olayı 6 yıllık bir sırrı araladınız hocam , ama çok büyük şerefsizlik yapmış resmen

• O kadar çok anım var ki hangisini yazayım. En unutmadığım olay;
    Önceden GM görmek aşırı derecede insanı heycanlandıran bir şeydi. GM bir yerde olduğu zaman 3 şehir birden toplanırdı, mesela mavi şehirde GM var, 3 şehirde birden alt tarafta "MAVİ 2. KÖYDE GM VAR KOŞUUN" delerdi.. birden tüm server yığılırdı.
    O zamanlarda bende vadide kadın bir karakterle kasıyordum tabii ki multihack ile Saatte gecenin 4'ü falan. Birden oyun yüklenme ekranına geçti, beni bir yere ışınladı. İlk başta ne olduğunu anlamadım, sonra lan acaba ban mı yedim diye düşündüm. Sonra arkamda 2 tane GM gördüm, bir tanesi kadın bir tanesi erkek. Aha mıçtık dedim içimden.. Sonra GM'lerden erkek olan; "Merhaba xx, oyun içinde yaptığınız kural dışı davranışlar nedeniyle 48 saat boyunca burada bulunmak zorundasınız dedi.. Önümde bir tane yol vardı. O yolada kırmızı ejderha koydu ardından; "eğer hareket edip kaçmaya çalışırsanız bu ejderha sizi öldürecek ve itemlerinizi alacak" dedi.. Bende ne yaptım falan filan diye sorduktan sonra bunlar kayboldu. 2-3 dakika bekledim, tekrar geldiler. Erkek GM; ":)" yaptı.. "Korktun mu?" dedi.. Evet baya korktum tarzı bir şeyler dedim. Gece gece böyle bir şaka yapalım dedik dedi.. Öyle bi anımdı o da. Çok gururlanmıştım herkese anlatmıştım GM ler bana şaka yaptı diye.

Sonra hatırladığım bir şey daha var, oyunda ışınlanma yerinden geçip görevi açtığın zaman 10-20 k para veriyordu. Herkes biliyordu ama kimse uğraşmıyordu 10-20 k için. Bende bu fırsat kaçar mı dedim tam 2 gün boyuca bilgisayar başından kalkmadan uyumadan orda 100m'den fazla para yapmıştım. Sonra şans ertesi gün 29 ekim mi neydi bi bayram günüydü. Gül lolipop falan çıkıyordu. Pazarda ne kadar gül lolipop varsa toplamıştım 100m'in hepsine. Kutsama çıkartmıştım. 100m'i 3 e katlamıştım. Oyunun zenginleri arasına girmiştim öyle

• vay be hile falan kullandığımız dönem acayip at madalyonu düşürür ve en çok at madalyonu düşürdüğümde sevinirdim, manas'ın gm'i bizim karşı aptdeydi veya öyle kandırıyodu bizi. vay be ömrümüz gitti oyunda, 2008de falan oynuyodum, çarı kapatmamıştım herhalde dandik bi çarım vardı ama depoya atmıştım birçok şeyi çara ulaşabilir miyim beyler??

bi de bu demirci hilesi yoktu herhalde bizim arkadaş paso aga demirci hilesi buldum falan derdi bi türlü tutmazdı. geceleri girerdik ki metin taşlarını kapmasınlar falan acayip günlerdi, yılbaşları fırsatlar olurdu özledim o günleri.

• Yeni dolunay felan almıştım çok Mutluydum.adamın teki +9 itemler gösterdi "GM attı, istersen e postasını vereyim sana da atsın" dedi bende tamam dedim. Verdi yazıştık felan ID ve şifremi aldı 30 dakika sonra gir itemler hazır olur dedi. 1 saat geçti girdim bir baktım item kalmamış. KDP, Dolunay, Kaplan Plaka (hepsi +9'du) ve kitaplar gitmiş. Çok üzülmüştüm babama gidip derdini anlattım vardır bundada bir hayır demişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Kuzenim başlamıştı.Bende hesap açtım.Kuzenim zihinsel savaşçı idi, beni de ninja yaptı anasını satim :(
    Sonra başladık.O benden öndeydi.İşte aç yabancı köpek filan kesiyoruz. Görev yapıyoruz.Ordan oraya getir götür işleri yapıyoruz.
    Ileride
    Balık avlamaya başladım.

Sonda grup kurut kasılırdık.25 level birine para ile kastırılırdık. Para önce yarısı, level altayınca diğer yarısı.
    Bi gün başka ni grupta zalim varmış, bende zalim olmuştum.Çaresini çok geç bulmuştum.Gelen geçen saldırıyordu.

--
    Org kesilen yerde, önce grupta orglara ok atıp, savaşçılar keserdi. Win-Win yani, exp alırdık aynı grupta.Sonra orglar beni kovalarken yatıyordum diye, başka ninja aldılar.Bende artık hep o anıtın arkasına saklanıp, sürekli para toplama tuşuna basardım.Bakkala giderken mesela, klavyeye kalem+su bardağı+ kalem kutusu filan bi düzenek kurmuştum.Sürekli para toplamaya ilgili.
    Hatta sonradan otomatik " tuşuna otomatik basma programı buldum sonradan.Para toplardım. Sonradan adamlar afk görünüp para topladığımı fark etmiş biraz ileride kesiyorlardı,

--
    Mercedes: karizma, ihtişam
    BMW: yakışıklı, sportif

Suralar BMW gibi çok yakışıklı idi.Savaşçılar karizmatik.

--
    Maymunlar cehenneminden hep korkardım.Kendimi oyunda hissettiğimden olsa gerek.
    --
    41 level iken, kendi loncamı kurdum.Bizzat bana bağlı adamlarım vardı. 43, 47, 26,32,35 gibi levellerde çoğunluğu 40 level altı ama, 3-4 tane de 40 level üstü adamlarım vardı.

Biz mavi 1. Köydük. Kırmızılardan hep nefret ederdik.4-5 adamımı aldım. Org keserken edindiğim büyük levelli Abi'lere de söyledim. Köy çıkışı, Kırmızılara saldıracaz diye, benden büyük levellerde, kapıdan 2-3 adam daha toplayıp maviden kırmızıya gittik.Barbarlar gibi, zenci gangster çeteleri gibi önümüze geleni kesiyorduk.Bir süre sonra, potlar azalıyordu.Kavgayı gören kırmızılılar pazar merkezinin içerisindeki kapıya Akın ediyor.Adamlarımı kesiyorlardı.Pot yükleniyoruz işe yaramıyor. 61 levellik altın zırhlı adamlar mı dersin, gm gibi zırhlı adamlar mı dersin.Amacımız barbarlıktı aslında, bizim dilden anlayan biri, buraya neden saldırmaya geldiniz dedi.Biz "Biz ticarete geldik, bumu sizin tüccarlara saygınız, böyle ekonominiz gelişmez.Satmaya getirdiğimiz potları içirdiniz bize.Ama bizden çok kan aktı, sizdende dökeceğiz, köyden 2 lonca, kervan buraya gelmek üzere yola çıktı" filan diyorum korkutmaya.Adamlarım doğduğu gibi, dönmeli kılıçla skill yiyor.En son adamlara dedim, ch değiştirin pazarda buluşalım.Kaybolun izinizi kaybettirin, bunlar bizi yaşatmaz."
    --
    41 level bir ninja iken, itemlerim az, para sınırlı, ve savaşçı gibi saygın değil bir ninja iken Yanıma çektiğim güçlü level abiler sayesinde, ortalamanın üstü bir lonca kurmuştum.
    Bu başarımdan etkilenip, Siyasi Parti kurmayı veya Şirket kurmayı düşünürdüm çocukken :((

Çok cüzeldi yaw :((

Hahahahahah hocam cok guzel anlatmissin ya

"bizzat kendime bagli adamlarim vardi" ahahhshs aklima ilk girdigim lonca geldi.

Bi tane 40lv adam(bana gore 40lv hayaldi adam saygiyi hak ediyordu) lonca kuracakmis bana pm atti gel lonca kuralim seni de alalim. Ama adamda para yok. Ben de o zamanlar ninja oynuyordum ne alakaysa. Ninjadan da nefrer ederim

Boyle birkac tane loncasiz adam toplandik azmettik loncamizi kurucaz. Ben gittim ikinci koy basina actim hileyi. Hilede oto cekme hilesi hizli kosma hilesi filan var her yere aninda variyorum :D iki saate yakin kastim orda 100k topladim itemleri alan herseyi satarak. Adama verdim digerleriyle beraber 200kyi tamamladik. Adam kurdu loncayi ama ismi 55KaNkALaR55 sonra aldi bizi ama benim rutbemi asker yapmisti levelim dusuk diye. Digerlerine general falan yaziyordu

Arkadasima msn den yazmistim lannn loncaya girdim olm diye :D ama adam ertesi gun beni loncadan atti... Yav loncanin %50sini ben kurmusum neden attin battim mi sana? Neyse..

55kankalar55 lideri bu yaziyi okuyosan hakkim helal olsun la

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Kuzenim başlamıştı.Bende hesap açtım.Kuzenim zihinsel savaşçı idi, beni de ninja yaptı anasını satim :(
    Sonra başladık.O benden öndeydi.İşte aç yabancı köpek filan kesiyoruz. Görev yapıyoruz.Ordan oraya getir götür işleri yapıyoruz.
    Ileride
    Balık avlamaya başladım.

Sonda grup kurut kasılırdık.25 level birine para ile kastırılırdık. Para önce yarısı, level altayınca diğer yarısı.
    Bi gün başka ni grupta zalim varmış, bende zalim olmuştum.Çaresini çok geç bulmuştum.Gelen geçen saldırıyordu.

--
    Org kesilen yerde, önce grupta orglara ok atıp, savaşçılar keserdi. Win-Win yani, exp alırdık aynı grupta.Sonra orglar beni kovalarken yatıyordum diye, başka ninja aldılar.Bende artık hep o anıtın arkasına saklanıp, sürekli para toplama tuşuna basardım.Bakkala giderken mesela, klavyeye kalem+su bardağı+ kalem kutusu filan bi düzenek kurmuştum.Sürekli para toplamaya ilgili.
    Hatta sonradan otomatik " tuşuna otomatik basma programı buldum sonradan.Para toplardım. Sonradan adamlar afk görünüp para topladığımı fark etmiş biraz ileride kesiyorlardı,

--
    Mercedes: karizma, ihtişam
    BMW: yakışıklı, sportif

Suralar BMW gibi çok yakışıklı idi.Savaşçılar karizmatik.

--
    Maymunlar cehenneminden hep korkardım.Kendimi oyunda hissettiğimden olsa gerek.
    --
    41 level iken, kendi loncamı kurdum.Bizzat bana bağlı adamlarım vardı. 43, 47, 26,32,35 gibi levellerde çoğunluğu 40 level altı ama, 3-4 tane de 40 level üstü adamlarım vardı.

Biz mavi 1. Köydük. Kırmızılardan hep nefret ederdik.4-5 adamımı aldım. Org keserken edindiğim büyük levelli Abi'lere de söyledim. Köy çıkışı, Kırmızılara saldıracaz diye, benden büyük levellerde, kapıdan 2-3 adam daha toplayıp maviden kırmızıya gittik.Barbarlar gibi, zenci gangster çeteleri gibi önümüze geleni kesiyorduk.Bir süre sonra, potlar azalıyordu.Kavgayı gören kırmızılılar pazar merkezinin içerisindeki kapıya Akın ediyor.Adamlarımı kesiyorlardı.Pot yükleniyoruz işe yaramıyor. 61 levellik altın zırhlı adamlar mı dersin, gm gibi zırhlı adamlar mı dersin.Amacımız barbarlıktı aslında, bizim dilden anlayan biri, buraya neden saldırmaya geldiniz dedi.Biz "Biz ticarete geldik, bumu sizin tüccarlara saygınız, böyle ekonominiz gelişmez.Satmaya getirdiğimiz potları içirdiniz bize.Ama bizden çok kan aktı, sizdende dökeceğiz, köyden 2 lonca, kervan buraya gelmek üzere yola çıktı" filan diyorum korkutmaya.Adamlarım doğduğu gibi, dönmeli kılıçla skill yiyor.En son adamlara dedim, ch değiştirin pazarda buluşalım.Kaybolun izinizi kaybettirin, bunlar bizi yaşatmaz."
    --
    41 level bir ninja iken, itemlerim az, para sınırlı, ve savaşçı gibi saygın değil bir ninja iken Yanıma çektiğim güçlü level abiler sayesinde, ortalamanın üstü bir lonca kurmuştum.
    Bu başarımdan etkilenip, Siyasi Parti kurmayı veya Şirket kurmayı düşünürdüm çocukken :((

Çok cüzeldi yaw :((

Hahahahahah hocam cok guzel anlatmissin ya

"bizzat kendime bagli adamlarim vardi" ahahhshs aklima ilk girdigim lonca geldi.

Bi tane 40lv adam(bana gore 40lv hayaldi adam saygiyi hak ediyordu) lonca kuracakmis bana pm atti gel lonca kuralim seni de alalim. Ama adamda para yok. Ben de o zamanlar ninja oynuyordum ne alakaysa. Ninjadan da nefrer ederim

Boyle birkac tane loncasiz adam toplandik azmettik loncamizi kurucaz. Ben gittim ikinci koy basina actim hileyi. Hilede oto cekme hilesi hizli kosma hilesi filan var her yere aninda variyorum :D iki saate yakin kastim orda 100k topladim itemleri alan herseyi satarak. Adama verdim digerleriyle beraber 200kyi tamamladik. Adam kurdu loncayi ama ismi 55KaNkALaR55 sonra aldi bizi ama benim rutbemi asker yapmisti levelim dusuk diye. Digerlerine general falan yaziyordu

Arkadasima msn den yazmistim lannn loncaya girdim olm diye :D ama adam ertesi gun beni loncadan atti... Yav loncanin %50sini ben kurmusum neden attin battim mi sana? Neyse..

55kankalar55 lideri bu yaziyi okuyosan hakkim helal olsun la

• helena bertinelli H kullanıcısına yanıt
    Liderin ismi kankalar tarzı bişey miydi ve server neydi?

• Açık konuşmak gerekirse bir çok kişiyi oyun içinde kandirdim. Bunun 2 tane sebebi vardı. Aslinda bir çok sebeb vardı ama ben ikiye ayırdım.

Aşırı çocuk oyuncunun fazla olması.

Evet yanlış duymadiniz. Çocuklar aptal oluyordu ve nedense iki tane yapmak ister misin dediğimde hep abi nolur öğret bana gibi terimler ile karşılaşiyordum.

Knight Online de elindekinden 2 tane yapmak ister misin dediğimde 10/3 gibiyken bu sayı metin2 de 10/6-7 arasıdır.

Aceleci düşünme.
    Evet pazarda bu hataya çok düşerler. Birden fazla online oyun oynadım. 1m'lik itemlerden birini 10 m yapmıştım. Bütün internet cafe sabırsızlıkla bekliyordu. Ve bum. Sazanin teki atladı ve hepsini almıştı.

Knight Online de, UO'da Metin2 de ciddi bir miktar cevirdim.
    Benim anımda bu kadar insanı kazıklamak olmuştu.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.