Şimdi Ara

Metin 2 Aninizi yazin(herkes1 ani yazsin) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
518
Cevap
26
Favori
24.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sürekli hile vardı oyunda vadide güzel güzel dolaşırken sinirlimi katil mi ne deniyodu onlara tam hatırlmaıyorum gelip keserdi adam beni büyük booslar olurdu oyunda gider onları keserdik metin taşı keserdik herkes koyun sürüsü gibi savaşcı alırdı bazen mapta onlardan başka karakter olmazdı .bi gün arkadaşım vardı senin dolunaya artı bascam ver nolur demişti sonra artı basrıktan sonra vermeyince dövmüştüm çocuğu ne günlerdi be.ayrıca oyunun içinde trojen varmış sonradan öğrenmiştim ama baya şok olmuştum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demirci alnını silerken basınca kırmıyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: RamycoLd

+elindeki arti kac?
    -arti 7 niye sordun?
    +kardes verde +9 yapam onu

Aynen birader bak bunu unutmuştum .hatırlarsan şöyle bir sahne vardır verirsin +7 doluyu adam aldıktan az sonra yanından pis bir sırıtışla uzaklara doğru giderde sen arkasından bakarsın ya işte o çok koyar çocukluğumun büyük hayal kırıklıklığıdır bu sahne

• Metin2 Tramola efsane :) Capoo , ISPANAK , aTiSER , TheNeo , arif , LeGoLaSaGu , yit , MeDuSa loncası , ßlack loncası , 57inciAlay , ProblemTeam , StreetFighTR
    diye gider

Sırf şu 1.koy muzigi yeter su muzigi dinleyip suan bile duygulanmayan yoktur....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrSAVIOR -- 26 Haziran 2015; 15:26:52 >
  • Zar zor 27 level olmuştum. Kendi imkanlarımla +9 Kaplan ve +9 savaş tırpanı basmistim sonra bi ilham geldi ikisini de toplam 60 m e sattim. Bi süre dolandıktan sonra envanterimde hiç bişey olmadığını farkettim. Sattiklarimi almak istedim ama alamadım Sonra da sildim oyunu Iki hafta sonra yine başladım ve bende "Elindekini iki tane yapmak ister misin" e yenik düştüm

• Metin 2 Aninizi
  • 2. köyde karşıma çıkan bir adama /set_w yazınca 1m geliyor demiştim (Yavaş yürüme komutu oysa). Adam bunu yazınca koşamaz hale geldi bana 1m ver düzelteyim dedim. O da tamam dedi parayı verdi ben kaçtım.
  • Edille

• 2. köyde yabani okçuların ulunduğu bir yer vardı hani şu kahverengi kıyafetli çinli şapkası giyen okçular. Bir efsanedir yürüyordu dolunay oradan düşüyor diye. Neyse bende oturdum başladım kesmeye 4-5 saat geçti ki dolunay düşmüştü harbiden nasıl sevindim anlatamam arkadaşları falan anlattım hemen evlerine gidip dolunay düşürdüm falan diye. Eve geldim o envanter kısmının resmini falan çiziyorum kağıda dolunayı çiziyiroum içine ama yani çizimim iyi falanda değil ne yapacağımı şaşırdım okul defterlerine dolunay çizdim 1 hafta Herkes at madalyonu düşürüp satmaya çalışırdı para kasmak için ama ben farklı yöntem buldum. Pazarda +0 dolunay satan kişilerden idare eder ortalamalı dolularını 10 m den alıp +4 basıp 15 m den satıyordum 4 tanede 1 i anca yanıyordu böyle böyle köşeyi döndüm

• yenidenmi başlasak özledim valla oynayan varsa durumu yazsın
  • Milletin hesabını çalmak için site açmıştık bedava em ep diye :D nick şifre girip istedikleri ep veya em miktarını yazıyorlardı 2 dk içinde adamların hesaplarını boşaltıyorduk :D Taa ki biri sitenizi kapatmazsanız sizi şikayet edicem diyene kadar :D korkup siteyi kapatmıştık
  • anılar çok iyi bir tane de ben yazayım

üst kat komşusu abinin hesabıyla oynuyordum birisi geldi işte bana <burayı hatırlamıyorum sallıyorum> 5m ver sana yarın 2 katını getireyim dedi
    sonra

bir de nasıl olduğunu hatırlamıyorum kargı diye bir silah vardı onu çaldırmıştım sanırım, köyün merkezine geri dönerken yolda gördüğüm herkese -Kargı var mı? diye sormuştum

• Baya iyi bi itemim vardı +9 a basıcaktım, demirci yaktı itemi ben de sohbet yerinden demirciye sövmüştüm. Sonra mail geldi metin 2 ailesi ile ilgili konuşmanızdan 2056 yılına kadar uzaklaştırıldınız diye.

• Metinin birinden iyi bi' beceri kitabı düşürmüştüm, arkadaşa sordum kaça gider bu? 50 M'den sat dedi. Alıcı bulduk adam ticareti açtı 5M koydu, bende yedim, kabul ettim. Sonra adama yalvardık falan ama vermedi geri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lightclaw -- 26 Haziran 2015; 16:33:06 >
  • üniversitedeyiz finaller bitmiş birkaç aydır sınıfı geçelim artık diye ugramadıgımız internet cafeye CS takımını toplayıp gittik . bi baktık ki heryer çoluk çocuk kaynıyor oturacak yer yok , kendi sesimizi zor duyuyoruz . "noldu buraya bu ne " dedik , "moda olmuş bu hergün buradalar artık, alıştım ben " dedi cafenin sahibi abimiz .
    bir çuval kürfü oraya yığıp gitmiştik . tabi sonra çocukların yatma vaktinden sonra gelmiştik . güzel günlerdi be
  • İlk oynadığım online oyun oyun Türkiyede ilk açıldığında daha 4. sınıfa gidiyordum ilk oyuncularından biriydim Alesta Yakamoz vardı sadece galiba 5-6 yıl oynadım o item kopyalamayı biri bana yapıcakdı bende alışkanlık sürekli z ye basıyorum birşey düşünce yapdı itemim düştü adam alamadı ben aldım iyi bir sövdüm adama sonra ilk işim milletten indirmek oldu dolu item yapmışdım. Sadece 1 kere dolandırıldım oda ticaret hilesiyle efsane sanardım adam harbiden ticarete ben kabul demeden aldı itemleri birde arkasından kovalıyorum sanki yakalasam birşey yapıcam işin tuhafı o da kaçıyor :D

-Surayla kanka olmuşdum +9 dolu vardı bunda kasılıyorduk durduk yere sana güvenmem için bu dolunayı geri vermen lazım diyip ticaretten bana verdi bende vermiyorum güvenme bana diyip ch değiştirdim. 1 hafta sonra başka hesapla bunu buldum elinde gene +9 dolu vardı nasıl buluyorsa o zamanlar neyse gene kanka olduk bu sefer ben ona itemler vermeye başladım güvendi işde sonra dolunayını verdi bende eyvallah diyip ch attım adam sonradan hesabı bırakmış.

-Gözümün önünde adama +8 Kdp düştü şok oldum +2 den fazla düşmeyen şeydi o gün yılbaşı eventi varmış meğer +9 zırhlar felan düşüyordu efsaneydi.

-İlk Kırmızı Ejderi vadide gördüğümde internet kafedeydim daha dogrusu ayak sesleri oluyordu vadi kararıyordu korkup oyunu kapatmışdım meğer ejdermiş.

-En çokda ilk metin2 pvp buldugumda sevinmişdim Metin35 efsaneydi çinlilerindi 30 leveli 1 günde olurdun birdahada Türk oynamadım.

En son 2 yıl once oynamışdım artık oynamıyorum bağımlı oldugum tek oyundu artık bağımlı olmamayı ogrendim saygılar.

-Pvpde adam 200tllik editli felan hesabını satıyordu editlilerde ticarete konulmuyor diye adam hesabı verdi şifre değişmek için karakter silme kodunu bilmek lazımdı bende takıldım dedim güzel hesap alıcam felan karakter şifre silmeyi denedim 1234567 olmuyor sonra 7654321 denedim bakdım şifre değişti hesabı aldım free takıldım adamda birdaha mesaj atmadı.

Birdahada kimseyi dolandırmadım pişmandım çocukluk hali kötü şeyler sakın yapmayın.

Edit : Bizim zamanımızda 10m - 20m ye +0 dolunay satılmazdı 3-4m ye +9 unu bulurduk para satışı yokdu o zamanlar +9 kaplanlar felan 1m idi efsaneydi oyun sonra t ler havada uçdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 26 Haziran 2015; 16:43:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: adnan mersedes

Demirci alnını silerken basınca kırmıyormuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Oha, forumdaki çoğu kişi metin2yi 10-11 yaşında falan oynuyormuş belli ki. Forumun yaş ort. 15falan o zaman

• Hiç unutmam vadide 1 hafta boyunca sınırsız yaratık öldürüp, sayısız pot harcayıp KDP düşürmuştüm +0 dı.gittim şehire elimde kdp böyle herkes yanıma falan geldi daha oyunda herkes yeni .demircinin yanına gidip gururla yükseltmeyi seçtim +1 yapacaktım, parayı koydum ve yükselt e bastım ama o damg sesini duyunca bayılıyordum az kalsın sabaha kadar demirciye küfür etmiştim oyundan sogumustum ,metin 2 dendi mi aklıma ilk bu anim gelir

• Kuzenim başlamıştı.Bende hesap açtım.Kuzenim zihinsel savaşçı idi, beni de ninja yaptı anasını satim :(
    Sonra başladık.O benden öndeydi.İşte aç yabancı köpek filan kesiyoruz. Görev yapıyoruz.Ordan oraya getir götür işleri yapıyoruz.
    Ileride
    Balık avlamaya başladım.

Sonda grup kurut kasılırdık.25 level birine para ile kastırılırdık. Para önce yarısı, level altayınca diğer yarısı.
    Bi gün başka ni grupta zalim varmış, bende zalim olmuştum.Çaresini çok geç bulmuştum.Gelen geçen saldırıyordu.

--
    Org kesilen yerde, önce grupta orglara ok atıp, savaşçılar keserdi. Win-Win yani, exp alırdık aynı grupta.Sonra orglar beni kovalarken yatıyordum diye, başka ninja aldılar.Bende artık hep o anıtın arkasına saklanıp, sürekli para toplama tuşuna basardım.Bakkala giderken mesela, klavyeye kalem+su bardağı+ kalem kutusu filan bi düzenek kurmuştum.Sürekli para toplamaya ilgili.
    Hatta sonradan otomatik " tuşuna otomatik basma programı buldum sonradan.Para toplardım. Sonradan adamlar afk görünüp para topladığımı fark etmiş biraz ileride kesiyorlardı,

--
    Mercedes: karizma, ihtişam
    BMW: yakışıklı, sportif

Suralar BMW gibi çok yakışıklı idi.Savaşçılar karizmatik.

--
    Maymunlar cehenneminden hep korkardım.Kendimi oyunda hissettiğimden olsa gerek.
    --
    41 level iken, kendi loncamı kurdum.Bizzat bana bağlı adamlarım vardı. 43, 47, 26,32,35 gibi levellerde çoğunluğu 40 level altı ama, 3-4 tane de 40 level üstü adamlarım vardı.

Biz mavi 1. Köydük. Kırmızılardan hep nefret ederdik.4-5 adamımı aldım. Org keserken edindiğim büyük levelli Abi'lere de söyledim. Köy çıkışı, Kırmızılara saldıracaz diye, benden büyük levellerde, kapıdan 2-3 adam daha toplayıp maviden kırmızıya gittik.Barbarlar gibi, zenci gangster çeteleri gibi önümüze geleni kesiyorduk.Bir süre sonra, potlar azalıyordu.Kavgayı gören kırmızılılar pazar merkezinin içerisindeki kapıya Akın ediyor.Adamlarımı kesiyorlardı.Pot yükleniyoruz işe yaramıyor. 61 levellik altın zırhlı adamlar mı dersin, gm gibi zırhlı adamlar mı dersin.Amacımız barbarlıktı aslında, bizim dilden anlayan biri, buraya neden saldırmaya geldiniz dedi.Biz "Biz ticarete geldik, bumu sizin tüccarlara saygınız, böyle ekonominiz gelişmez.Satmaya getirdiğimiz potları içirdiniz bize.Ama bizden çok kan aktı, sizdende dökeceğiz, köyden 2 lonca, kervan buraya gelmek üzere yola çıktı" filan diyorum korkutmaya.Adamlarım doğduğu gibi, dönmeli kılıçla skill yiyor.En son adamlara dedim, ch değiştirin pazarda buluşalım.Kaybolun izinizi kaybettirin, bunlar bizi yaşatmaz."
    --
    41 level bir ninja iken, itemlerim az, para sınırlı, ve savaşçı gibi saygın değil bir ninja iken Yanıma çektiğim güçlü level abiler sayesinde, ortalamanın üstü bir lonca kurmuştum.
    Bu başarımdan etkilenip, Siyasi Parti kurmayı veya Şirket kurmayı düşünürdüm çocukken :((

Çok cüzeldi yaw :((

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.