Şimdi Ara

Metin 2 Aninizi yazin(herkes1 ani yazsin) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
26
Favori
24.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun yeni başladığı zamanlar +9 abanoz küpe almak için gece gündüz metin taşı keser ticaret yapardım bir şekilde +9 abanoz küpe alacak kadar yang kazanmıştım. en uygun fiyata sarı bayraktan buldum maviden sarıya 10 dk da atla gittim adamı uzun uğraşlar sonucu ikna ettim. bana dediki hemen çek başkası çekmeden pazarı kurunca çektim bi baktım +2 koymuş 1 hafta kendime gelemedim
  • Lise 1'de arkadaş tavsiyesi ben bu oyunu indirdim, akşam arkadaşlarla msn'den konuşuyoruz falan ben açtım oyunu. Biraz ilerledim ve gördüğüm yaratığın ismi: "Aç Alfa Mavi Kurt". Oyunu sildim çok şükür o an.

Bu arada adettendir:

Metin 2 Aninizi
    1 ani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

quote:

Orijinalden alıntı: pybs147

Saat 6 da kalķmış oynuyordum.Babamın da o gün tatiliydi.Oyuna o kadar bağımlıydım ki mause u saklamışlardı.Bende internete girip mause olmadan bilgisayar kullanma taktiklerine bakıp ögrenmiştim.Öyle klavyeden oynuyordum.Adamın biri +9 dolunayı efsunlu falan 10 yang koymuş tam çekecekken babam arkadan geldi bi tane geçirdi kafama bilgisayarı da kırdı hiç unutmam o anı.a*k... Aklıma geldikçe sövüyorum ....

Yalana bak, mouse olmadan server seçmen imkansız, mouse olmadan oyunun başlat butonuna basmanda imkansız, pazardon dolu alman hele hele tamamen imkansız.

O kadar emin olma mause olmadan internet Explorer a girip cok rahat bi şekilde arama yapip tab ile gecebilirsin ha o oku kullanmak icin ise numaralar var sagda klavyede o tuşları kullanarak imleci oynatabilirsiniz internette azıcik araştirsaniz bulabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üstümdeki bütün slotları eşyaları çıkarır depoya koyardım ch1 de gm , +70 lvl adamlar filan gelince yalvarırıdım item atsınlar diye atarlardı böyle peşinden koşuştururlardı beni alırdım itemleri satardım her gün aynı taktik en sonunda anladılar beni ana avrad girdiler :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

Çok özledim 2009 yılını

İlk başlayıp bıraktığımda ninja erkek bile yoktu server turkey ch1di

Pitayadaki necati abi(asicabbar) ninjaydı serverda ilk çeliği düşürmüştü.

Daha bir sür anı bir sürü dolandırma bir sürü kardeşlik çoğu şeyi öğretti oyun. Belki o yaşlarda oynamasam şuanki lisem bi tık daha yüksek olabilirdi ama hiç pişman değilim.

Bende o dönemlerde Pitayada oynuyordum hangi bayraktın sen?

• O zamanlar 50m ye 2k hpli kolye satılırdı.Bende çölden düşürmüştüm.Sonra sohbete yazdım 2k hpli kolye düştü diye.Biri pm attı kaça satıyorsun diye.Bende mal gibi 20m dedim ve sattım.
  • Bilen vardır belki metin2 Pvp serveri vardı hala da var herhalde m2-tr idi adı galiba . Uzuuun uğraşlar sonucu +60 savaşçı kasmıştım 7x 10x gibi hileler vardı tabi onları kullanıyordum. Sonra marketten ilk defa gerçek para ile eşya satın aldım. 25 tl verip bir kılıç ve zırh aldım. Ve baya da güçlü bir hesap olmuştu . Ama hep bu suralara şamanlara ninjalara özeniyordum. Tek atmaları falan. Takas teklifinde bulunmuştum biriyle adam beni kandırıp 25 tl lik Kılıç yerine max 5 tl lik dandik bir çan vermişti ( şamanlar için ) . Bende sonradan çaktım durumu tabi bir kaç gün kraliyet Zırhı ile oynadım Bilmeyenler için kraliyet Zırhı satın alınıyor sadece ve takas edilmiyor yere falan da atılmıyor . Sonra oyunu bıraktım ama çok üzülmüştüm şu an aklıma geldi gene üzüldüm

• İlk defa hilesiz 34 falan olmuştum. İyiydim yani yine de. Hesap bir kere folloş olmuştu sonra görev bug'ı vardı onunla düzelttim. Sonra tabi küçüğüm biri gelsin yang hilesi var dedi id şifre yazdım hemen. Sonra hesap şok. Oyunu da o salak bıraktım zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarchist.

Yüksek levellı bi abimizden 10k istemiştim 100k atmıştı, insanlık ölmemiş lan eyvallah yazmıştım, lazımsa 1m daha atıyım dedi, ticareti açtı 1m koydu kabule bastı, ben kabul etmedim. O da "harbiden ölmemiş lan insanlık" dedi. Hala gurur duyuyorum

Ağladım.

• İlk başladığım sıralarda ikinci köy falan bilmezdim millete bakıyorum 40-50 level ulan diyorum bunlar nasıl kasmış köpeklerle ayılarla olacak iş değil. Sonra 20 level oldum köpekleri keserek :) gece gündüz kestim sonra dolanırken yanlışlıkla 2.köyü keşfettim :D

• Hiç oynamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filezort

Ya bigün biri bana pm attı ben gm yim dedi. Daha çocuğum hemen inandım.
    Elim ayağım birbirine dolaştı tabi gm sonuçta. Onuda abimden öğrendim gm ney falan.
    Nickide gm bilmem neydi korktum.
    Sonra şu karaktere küfür etmişsiniz dedi. Hesap id ve şifresini istedi.
    Bende korkudan pc nin modemin falan fişi takılı olan 5linin fişini çektim.
    Sonra gittim oturdum titreyerek evde napcam diye düşündüm.
    Bide hiç küfretmem pcden bi insana ama gm sonuçta benden iyi bilir diye düşündüm heralde.
    Sonra titreye titreye açtım metin2 yi yine adam tekrar başladı çarın id şifresini istemeye bende valla küfretmedim falan diyom yalvarıyom adama.
    Sonunda neyseki yine korkudan fişi çekip kurtulmuştum soyulmaktan.
    Abim eve gelince anlattım lan gm niye sana şifreni sorsun mal dedi çok mantıklı geldi tabi.
    Ah ah bunları anlatırken aklımda 1.köy müziği çalıyo valla bu nasıl bi oyundur.
    Böyle iz bırakan bi oyun daha bilmiyom ben be.
    İsteyenler için ::: Metin2 1.köy müziği ENTER THE EAST

Süper ya.

• Zamanında benden çalınan eşyalarımı vs. hiç birini helal etmiyorum hem maddi olarak çok kaybım olmuştu hemde manevi olarak çok üzülmüştüm umarım onların acısı çıkar oyun diye geçmeyin emek veriyorsunuz sizden çalıyorlar buda bir nevi hırsızlık
  • balıkçının orda yerde botların yanında birsürü inci bulmuştum

• ya aynısını banada yapmışlardı içim acımıstı sonra toparlamıştım neyseki
  • 6-7 yıl önce filan alesta serverinde oynuyorum o zamanlar arkadaş başlatmıştı oyuna 30 level char verip sürekli balık tut demişti ben de sabah akşam balık tutuyorum tabi bilenler bilir balığa sağ tıklayınca istidtre çıkar eğer sanslıysanız istidreyi sağ tıklarsanız inci çıkar bunun için de çok sanslı olmanız lazım neyse ben balıkları açıp envarterin en sonuna istidreleri biriktiriyorum bi 20 civarı kadar istidre olmuştu ben de yanlışlıkla 1 tanesini açtım inci çıkmıştı tabi ben incinin ne olduğunu bile bilmiyorum üzülmüştüm istditre boşa gitti diye
    sonra 1 kaç güm sonra envanteri düzenleyim dedim baktım bi inci var ama değerli olduğunu bilmiyorum üstünde de bayanlar sever yazıyor ben de rastgele bayan bi şamana vermiştim o da beni kutsamıştı çok teşekkür etmişti ben de olayı sonradan çaktım tabi

1 keresinde de nickini hiç unutmam horoz diye biri pm attı leveli yüksek sana yardımcı olucam vs. filan bana düşük bütçeli item veriyor azıcık kasıyor koruyor filan sonrasında bu beni çağırdı bir gün zırhı ve silahını verir misin düşük levellerle vs atıcam dedi ben de güveni sarsılmasın diye verdim sonra uzaklaşarak ortamı terkedip beni loncadan attı

• Heart Of Tarasque kullanıcısına yanıt
    İyi sallamısın efsun yoktu ozamanlar

• Trtaokuldayken baya güzel bi hesabım vardı zaten o aralar çok şanslıydım normal demirciye hiç yakmadan herşeyimi +9 falan yapabiliyodum,sonra yine bi gün oyundan arkadaşlarla duruyoruz öyle başım ağrımaya başladı 2 saat gidim yatim dedim kalktığımda hesabım abuk subuk biyerde soyulmustu aşırı sinirlenmiştim onun hırsıyla 78 levela kadar kasmıştım anubis server'ında ardından yeni açılan bi serverda avery diye bi isim koymuştum ban yedim gm taklidinden ondan sonra yine hesap açmıştım 42'ye kadar kasıp arkaşa vermiştim oda soydurdu hesabı ben geri aldıgımda 56 yaptım oda ban yemişti bırakmıştım oyunu.Tekrar başladığımda ban yemişim ticket felan attım niye yedim diye ilk 6 ay müdahale edilmediği için hesabınız açılmicak tarzı bişey yazdılar dahada offical girmedim zaten.
  • ben bloklamaktan yoruldum beyler ara veriyorum size kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.