Şimdi Ara

metin uca cumhurbaşkanlığına adaylığını koydu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
145
Cevap
0
Favori
3.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Metin Uca, gerçekten bilgili,görgülü ve esprili bir adam. Bu arada , Metin Uca'nın tepki gösterdiği dizi, Kurtlar Vadisi Terör değil, Kurtlar Vadisi Mafya'dır

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moviemetal -- 23 Mart 2007; 12:33:51 >
  • sayın sky__walker

Kişilerin düşünceleri ne olursa olsun yaptıkları ne olursa olsun bu ;forumda sizin ona hakaret etmeniz , aşağılamanız hakkını vermez.
  • espri yapmıştır siz de ciddiye alıyorsunuz...

ama Metin Uca'nın sabah haber programını özledim yav süperdi keşke tekrar başlasa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CARNIVALE

espri yapmıştır siz de ciddiye alıyorsunuz...

ama Metin Uca'nın sabah haber programını özledim yav süperdi keşke tekrar başlasa...
    valla pek espiri değildi 3 ay önceden başlamış çalışmalara afişler hazırlatmış anlattığı kadarıyla ve birçok milletvekiliyle temaslarda bulunmuş yani çok istekliydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_07 -- 23 Mart 2007; 14:14:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazy_07

skytürk te haber masası programında cumhurbaşkanlığına aday olduğunu açıkladı biraz önce düşünceleriniz neleredir arkadaşlar?

• 110 kadar millet vekili arkamda demiş
  • adam kominist yaw siz ne diyonuz
  • Metin Uca ne mezunu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

Metin Uca ne mezunu?

Jeoloji diye biliyorum ama emin değilim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sro_qaan

adam kominist yaw siz ne diyonuz

eee ne olmuş mecliste sayılsa bir çok pkk yandaşı veya rejim düşmanı çıkar koministleri biliyor onları tekrarlıyorsunuz koministlik nedir bilmeden

ha koministlerin eksiği yok mu var mesela beyaz çorapları ağızlarında aralıksız küfürleri çizgili uyduruk takımları bellerinde süslü silahları uyuşturucudan kazanılma ihtimali yüksek paraları yok ne azık ki

aşın artık

• Metin programındaki kızlarla dans etmeye devam etsin,siyaset ciddiyet ister,yılışık,magazinsel bir de sosyalist kişilerin bu ülkeye faydası olmaz,o geleceğine Ajdar gelsin daha iyi,okumak diyorsanız kendisi makine mühendisidir
  • BENCE MUHTEMEL ADAYLARIN HEPSİNE TOZ YUTTURUR. AMA BU ÜLKEDE VE MEDYADA TANINMIŞ OLANLARDAN EN İYİ DÜRÜST KİŞİ, VE ONUN YOLUNA KENDİNİ FEDA EDECEK BİR KİŞİ TANIYORUM...

UĞUR DÜNDAR
  • İŞİN MOKU ÇIKTI
  • quote:

Orjinalden alıntı: **EDİTÖR**

BENCE MUHTEMEL ADAYLARIN HEPSİNE TOZ YUTTURUR. AMA BU ÜLKEDE VE MEDYADA TANINMIŞ OLANLARDAN EN İYİ DÜRÜST KİŞİ, VE ONUN YOLUNA KENDİNİ FEDA EDECEK BİR KİŞİ TANIYORUM...

UĞUR DÜNDAR

en dürüst mü tesettür faciasını unutmadık
  • Kıyamet alametlerinden birisi; (duymuştum, ama okumadım hiç)

"Cahil insanlar başa geçecek"

Şebnem Scheffer da örnek verilebilir.

Ama Metin Uca aslında bu duruma kesinlikle pek örnek verilemez. Her ne kadar gevezenin, herşeye b** atanın, sivridillinin teki de olsa da Tayyip'ten kat kat iyi olduğu kesindir. Ama CUMHURBAŞKANI olacak kadar...???
  • quote:

Orjinalden alıntı: everst

quote:

BENCE MUHTEMEL ADAYLARIN HEPSİNE TOZ YUTTURUR. AMA BU ÜLKEDE VE MEDYADA TANINMIŞ OLANLARDAN EN İYİ DÜRÜST KİŞİ, VE ONUN YOLUNA KENDİNİ FEDA EDECEK BİR KİŞİ TANIYORUM...

UĞUR DÜNDAR

evet, u.dündar'ın kariyerşde kara bir lekedir o tesettür faciası. O yalan haber asla unutulmaz !

• Tayyipten iyidir diyenler dua etsinler Tayyip erdoğan aktifde kalsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaşifmert

tayipten sağlam olduğu kesin

Sn. Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanımı onla ne alaka?
    Not:Bu arada asker arkadaşınla konuşmuyosun.Devlet büyüklerine hitap ederken biraz saygılı ol sevmesen bile..
  • Halkın dikkatini Cumhurbaşkanlığı seçimlerine çekmek için böyle bir çalışmaya girmiştir...

Ek:Varsayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: everst

quote:

UĞUR DÜNDAR

Tesettür faciası?Biri bana anlatsın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.