Şimdi Ara

metin uca cumhurbaşkanlığına adaylığını koydu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
3.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben o adamı yolda gördüm omzuna dokundum korktu 2 m havaya fırladı tırsak bı cumhurbaskanımızın olmasını ıstemıyoruz
  • Bugün Bakırköyde her yerde onun afişi vardı aşifde şöyle yazıyordu

Diğer (leri) Nerde ?

• kedidir o kedi...

bence metin uca başbakan erdoğanı protesto yapıyor...anlayana tabii
  • Bülent Arınç mı Metin Uca mı ?
  • akp den biri olcagına bu olsun daha iyi ben razıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

Metin Uca ne mezunu?

Jeoloji mühendisi.Hatta bi aralar T.P.A.O(Türkiye Petrolleri A.O) da çalışmıştı
  • quote:

Orjinalden alıntı: macrolight

Bugün Bakırköyde her yerde onun afişi vardı aşifde şöyle yazıyordu

Diğer (leri) Nerde ?

"Diğer (leri) Nerde?"
    bu cümleden kastı aslında Diğeri nerde? yani Tayyip Erdoğan nerde demek istiyor

hayatımda gördüğüm en beyinsiz ukala insanlardan birisidir,adamın bütün amacı provokasyon yapmak ve medyaya malzeme olmak, emin olun başka hiç bir şey için aday olmuyor bu, sırf bunun için! satılmış bir insan bu

• Valla ilk kez duydum Sayın sezerin 3 çocugu varmış
  • adamın özellikleri uyuyo olmuş aday secme secilme her vatandasın hakkı diil mi
  • Allah'tan umut kesilmez,inşallah en azından Metin Uca olur demek isterdim ancak biraz gerçekçi olmak gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TurkishDelight

Metin programındaki kızlarla dans etmeye devam etsin,siyaset ciddiyet ister,yılışık,magazinsel bir de sosyalist kişilerin bu ülkeye faydası olmaz,o geleceğine Ajdar gelsin daha iyi,okumak diyorsanız kendisi makine mühendisidir

yuh artik.. ajdarla mukayese mi ettin onu.. tamam metin ucaya guvenip guvenmeme konusunda ben de emin deilim.. yani , hukuk bilen biri olsa daha iyi olur tabii.. ama metin ucanin da genel kulturu gayet iyi, zeki de bir insan.. yani cumhurbaskani olur veya olmaz, ama ajdar la da yuh yani, kiyaslanamaz.. ajdar makine muhendisi tamam da , cumhurbaskanliginda makine yapmayacak.. genel kulturu var mi , kafasi calisiyor mu, politik olaylara kafasi basar mi ,sevilir mi.. yani diplomayla olmuyor bu isler...

• Bir şaklabanımız eksikti o da oldu
  • Keşke olsa diyorum...ayrıca kurtlar vadisinde de kahraman olarak görülen Polat Alemdar'ı oynayan oyuncunun filmden kazandığı paraları gidip Amerikada harcamasına laf etti...kurtlar vadisini kötülemedi...
    Bir de sorum var: Bu hükümet başarılıysa, başımızda olduğundan beri Türkiye her geçen gün neden daha kötüye gitti ve gidiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaiShe -- 24 Mart 2007; 3:38:46 >
  • Her kim gekirse gelsin sSn. Ahmet Necdet Sezer'i çok arayacağız,bu kesin!
  • Bu adamlar ortalıkta gezinen ve ipleri birilerinin ellerinde olan uşaklardır. Bu yapılan oyun, bunu çocuklar bile yemez. Neymiş afiş yaptırmış diğerleri merdeymiş, akıllarınca basın ve yayın aracılığıyla birşeyleri açığa çıkartmanın ve birilerinin ağzından laf almanın derdindeler. Kalitesiz ve seviyesiz insanlara alışmış gözlerimiz çok yazık...

Cumhurbaşkanı seçilirken her zaman bir kitle o adamı istemez. Bu hep olmuştur bu ülkede. Neden gelişemiyoruz işte bu yüzden, insanlara birşeyleri beğendirmek çok zordur. Herkes kendine göre adam teklif ederse bu işin suyu çıkar. Sezerden çokta iyi başkanlık yapacak adamlar gelecektir eminim. Sezerin yaptıklarını unutmadık, kitapcık şubu diyerek bizi fakirdende fakir hale getirdirler. Ayrımcılık yaptılar, davetlerde inançlara takıldılar, bunlar bir yöneticiye yakışmayan hareketlerdir. İşiyle duygularını karıştıran, inanca saygısız, toplumun değerlerinden uzak bir insan benim gözümde bana saygısızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 24 Mart 2007; 9:36:25 >

• "kelle"lerin karşı çıkmasına bakmayın. delikten süpüreceğinize onu cumhurbaşkanı yapın...

hemi de inanca saygılı... yapalım ama de mi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narada -- 24 Mart 2007; 12:05:41 >
  • tayyip olacağına bu olsun en azından VATANIMIZ ile ilgili korkularımız azalır...

KIBRISI verelim kurtulalım dedi bu adam neler çekildiğinden haberi yok.

AKşam Ceviz Kabuğunda ailesi KANLI NOELDE kurşuna dizilen BİNBAŞI çıktı ağladım resmen.

Böyle adamları DEVLET yönetimine getirdiği için HALKIMDAN utanıyorum...
  • metin uca kötü yapmış ama passaparolada bazı siyasetçilere çok güzel ders werio gözlerini kapatıolar we kullana müzik koyuolar dioki bazılarından çok daha iyi görüp duyuo dio çok güzel konuşuo adamda bazı siyasetçilere wercek çok iyi dersler war ama onun cumhurbaşkanlına adaylını koyması biraz abaza olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: irish

quote:

Orjinalden alıntı: qtq

Metin Uca ne mezunu?

Jeoloji diye biliyorum ama emin değilim....

Aslında ne iş yaptığıda çok önemli değil ama işin asıl tarafı gazetecilik ile cumhurbaşkanlığının aynı şeyler olmadığıdır..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.