Şimdi Ara

metin uca cumhurbaşkanlığına adaylığını koydu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
3.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • skytürk te haber masası programında cumhurbaşkanlığına aday olduğunu açıkladı biraz önce düşünceleriniz neleredir arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_07 -- 22 Mart 2007; 23:59:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emreee85

Cıvıklığın son safhası bence.Bu adama oldum olası ısınamadım nedendir bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: subsonic

Alıntıları Göster
    metin uca cumhurbaşkanı olsun demiyorum ama artık birilerinin kavga etmesini izlemektense adayları görmek daha iyi olucağını düşünüyorum
  • Cumhurbaskani'nin görev ve yetkileri Türkiye Cumhuriyeti Anayasasi'nin 101, 102, 103, 104, 105, ve 106. maddelerinde belirtilmistir.

A. Nitelikleri ve Tarafsızlığı (Madde 101)

Cumhurbaşkanı, Türkiye Büyük Millet Meclisince kırk yaşını doldurmuş ve yüksek öğrenim yapmış kendi üyeleri veya bu niteliklere ve milletvekili seçilme yeterliğine sahip Türk Vatandaşları arasından yedi yıllık bir süre için seçilir.

Cumhurbaşkanlığına Türkiye Büyük Millet Meclisi üyeleri dışından aday gösterilebilmesi, Meclis üye tamsayısının en az beşte birinin yazılı önerisiyle mümkündür.

Bir kimse, iki defa Cumhurbaşkanı seçilemez. Cumhurbaşkanı seçilenin, varsa partisi ile ilişiği kesilir ve Türkiye Büyük Millet Meclisi üyeliği sona erer.

http://www.cankaya.gov.tr/tr_html/gorev.html

bu özelliklere uyanlar aday olabilirler.

• quote:

Alıntıları Göster
    o adamin ciddi olduguna inanmiyorum + istedigi kadar olsun onu secen olmaz
  • quote:

Alıntıları Göster
    Tamamen şova yönelik bir açıklama. Kurtlar vadisinde polat'ı canlandıran kişiye ve kurtlar vadisine karşı kampanyası ve karalaması ile gündeme geldi, elbette ciddiye alınmayacağını biliyor ama yine amacı popüler olmak ve provokasyon yapmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Suyu fazla kaçmış ondandır

• quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Tamamen şova yönelik bir açıklama. Kurtlar vadisinde polat'ı canlandıran kişiye ve kurtlar vadisine karşı kampanyası ve karalaması ile gündeme geldi, elbette ciddiye alınmayacağını biliyor ama yine amacı popüler olmak ve provokasyon yapmak.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: .Taner.

kendsinin açıklmasına göre tam 3 aydır bu iş üzerine çalışıyormuş birçok millet vekiliyle görüşmüş ve ankarada afişler hazırlatmış

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy_07

quote:

kendsinin açıklmasına göre tam 3 aydır bu iş üzerine çalışıyormuş birçok millet vekiliyle görüşmüş ve ankarada afişler hazırlatmış

Alıntıları Göster
    Keşke meclisteki her kişi onun kadar olabilse...

gerçeklerin farkında olan insanlardan biri...

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayd

Bu mesaj silindi.
    Pişti olmasın sonra. Piştiiiiiiiiiiiiiii
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

Alıntıları Göster
    quote:

kurtlar vadisi ile ilgili bir açıklamasından ötürü bir üniversite öğrencisi tarafından çizilmişti

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

çok haklısın,meclistekiler onun kadar olabilse... ve arkadaşlar adam adayım demekle aday olunamayacağını pekçok kişiden iyi biliyor.Birşeyleri anlatmak için böyle davranmış tabi anlayabilene

• quote:

Orijinalden alıntı: komoli

quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

çok haklısın,meclistekiler onun kadar olabilse... ve arkadaşlar adam adayım demekle aday olunamayacağını pekçok kişiden iyi biliyor.Birşeyleri anlatmak için böyle davranmış tabi anlayabilene

Alıntıları Göster
    tayipten sağlam olduğu kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: kaşifmert

tayipten sağlam olduğu kesin

Alıntıları Göster
    Adamın genel kültür bilgisini ve dilindeki sivriliği bilen ve onu az çok programlardan takip eden bilir ki bu işi hepimizden iyi biliyor ve ben bu cümlenin altında kesin bir iğneleme yattığını düşünüyorum.Metin Uca gerçekten bilgisine hayran olduğum birisidir.Dilindeki sivrilik ise onu "provakatör" gibi damgalar yemesine sebep olmuş.Ama şuan Cumhurbaşkanlığını yapacak olsa da ANS den daha iyi yapacağına inanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Adamın genel kültür bilgisini ve dilindeki sivriliği bilen ve onu az çok programlardan takip eden bilir ki bu işi hepimizden iyi biliyor ve ben bu cümlenin altında kesin bir iğneleme yattığını düşünüyorum.Metin Uca gerçekten bilgisine hayran olduğum birisidir.Dilindeki sivrilik ise onu "provakatör" gibi damgalar yemesine sebep olmuş.Ama şuan Cumhurbaşkanlığını yapacak olsa da ANS den daha iyi yapacağına inanıyorum

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

bütün söylediklerine katılıyorum ve tabiki Ahmet Necdet Sezerden daha iyisini yapamaz,kaldıkı Ahmet Necdet Sezerde onun yaptıklarını yapamaz.Yani kulvarlar farklı

• quote:

Orijinalden alıntı: komoli

quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

bütün söylediklerine katılıyorum ve tabiki Ahmet Necdet Sezerden daha iyisini yapamaz,kaldıkı Ahmet Necdet Sezerde onun yaptıklarını yapamaz.Yani kulvarlar farklı

Alıntıları Göster
    Kanal D'de basit bir muhabirken benim dikkatimi çekmişti. O zamanlar popüler falan değildi. Popüleritesi arttıkça olumsuzlukları da arttı. Cumhurbaşkanlığı falan hikaye de Metin Uca insan olarak bence bizim insanımıza sıcak gelecek bir insan değil.

Düzeltme:Yazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StranGe_PassenGer -- 23 Mart 2007; 10:06:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGer

Kanal D'de basit bir muhabirken benim dikkatimi çekmişti. O zamanlar popüler falan değildi. Popüleritesi arttıkça olumsuzlukları da arttı. Cumhurbaşkanlığı falan hikaye de Metin Uca insan olarak bence bizim insanımıza sıcak gelecek bir insan değil.

Düzeltme:Yazım

Alıntıları Göster
    Şu an için daha bir aday var da ben mi bilmiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: irish

Şu an için daha bir aday var da ben mi bilmiyorum...

Alıntıları Göster
    metin uca iyi bir insan,iyi bir gazeteci va sanatçıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurcan1

metin uca iyi bir insan,iyi bir gazeteci va sanatçıdır

Alıntıları Göster
    Metin Uca, gerçekten bilgili,görgülü ve esprili bir adam. Bu arada , Metin Uca'nın tepki gösterdiği dizi, Kurtlar Vadisi Terör değil, Kurtlar Vadisi Mafya'dır
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.