Şimdi Ara

metin uca cumhurbaşkanlığına adaylığını koydu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
3.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen katılıorum kardeş akp ülkeyi eritti eritmeyede devam edio
    quote:

Orjinalden alıntı: shadow006

quote:

Orjinalden alıntı: qtq

quote:

Orjinalden alıntı: irish

quote:

Orjinalden alıntı: qtq

Metin Uca ne mezunu?

Jeoloji diye biliyorum ama emin değilim....

Aslında ne iş yaptığıda çok önemli değil ama işin asıl tarafı gazetecilik ile cumhurbaşkanlığının aynı şeyler olmadığıdır..

KATILMIYORUM........ O ZAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞIYLA BAŞBAKANLIKTA AYNI ŞEY DEĞİL AMA TAYYİP BEY PEK ALA BAŞBAKAN OLDU. BURADA ÖNEMLİ OLAN ULUSUN ÇIKARLARINI SAVUNUP SAVUNAMIYACAĞI.

KAÇINIZIN YAKINDA MECLİSTEN ÇIKACAK PETROL YASASINDAN HABERİNİZ VAR. TTYİ ARABLARA SATTILARDA NE OLDU, RESMEN DEVLET DÖNEMİNİ MUMLA ARIYORUZ. UYUMAYA DEVAM EDİN. AMPÜL KAFALILAR YÜZÜNDEN KIÇINIZDAKİ DONDA GİDİNCE AYILIRSINIZ.

• ah bi Zülfü Livaneli gibi bir adam Ülkemizin başına geçse keşke...

• teroristleri affeden bir ch başkanı olursa,

neden , metin uca cum baba olmasın??

click!
    click!2
  • quote:

Orjinalden alıntı: POWER64

Bu adamlar ortalıkta gezinen ve ipleri birilerinin ellerinde olan uşaklardır. Bu yapılan oyun, bunu çocuklar bile yemez. Neymiş afiş yaptırmış diğerleri merdeymiş, akıllarınca basın ve yayın aracılığıyla birşeyleri açığa çıkartmanın ve birilerinin ağzından laf almanın derdindeler. Kalitesiz ve seviyesiz insanlara alışmış gözlerimiz çok yazık...

Cumhurbaşkanı seçilirken her zaman bir kitle o adamı istemez. Bu hep olmuştur bu ülkede. Neden gelişemiyoruz işte bu yüzden, insanlara birşeyleri beğendirmek çok zordur. Herkes kendine göre adam teklif ederse bu işin suyu çıkar. Sezerden çokta iyi başkanlık yapacak adamlar gelecektir eminim. Sezerin yaptıklarını unutmadık, kitapcık şubu diyerek bizi fakirdende fakir hale getirdirler. Ayrımcılık yaptılar, davetlerde inançlara takıldılar, bunlar bir yöneticiye yakışmayan hareketlerdir. İşiyle duygularını karıştıran, inanca saygısız, toplumun değerlerinden uzak bir insan benim gözümde bana saygısızdır.

bizi fakir hale Sezer mi getirdi?
    onun tek yapabildiği tayyipin çakallılarını geciktirmek

cumhurbaşkanı mı daha yetkili hükümet mi bunu bi düşünmek lazım

• quote:

Orjinalden alıntı: yamru

quote:

Orjinalden alıntı: narada

önemli not: yukarıdaki laflar sayın başbakanımız r. tayyip erdoğan a aittir.

lütfen karıştırmayın. m. uca ile ilgisi yok...

o yukardaki yazılar için

bu ülke insanı sömürülmeyi hak ediyor eger RTE başa gelirse

Aynen katılıyorum.
    Emeğine sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g.tuncer -- 26 Mart 2007; 4:36:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3310

Hüseyin Kıvrıkoğlu

İmzanız dahil, fikirlerinize katılıyorum.
    saygılar
  • quote:

Hüseyin Kıvrıkoğlu

Yaşa! Kıvrıkoğlu bizdendir Bozüyüklü yani
    Hem de Kenan evren e benzemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavizaman -- 26 Mart 2007; 6:35:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: everst

quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

quote:

Orjinalden alıntı: .Taner.

Akp milletvekilleri dışında kimse cumhurbaşkanı olamaz, demokrasinin gereği budur ve cumhurbaşkanının nasıl seçileceği bellidir. İçine sinmeyenler olacaktır ama benim gibi sinenler de olacaktır. Önümüzdeki seçime çalışın, birinci parti olun, cumhurbaşkanı seçecek kadar yeter sayıyı bulun bir daha ki sefere sizin içinize sinsin.
    Metin Uca'da yeni cumhurbaşkanımızın animatör kadrosunda görev alabilir, tavsiye ederim yani.

Cumhurbaşkanı tarafsız olmak zorundadır.Dilerim, Cumhurbaşkanı AKPden seçilse bile AKPli sıfatını bırakması gerektiğinin farkındasınızdır(Sn Başbakan farkında değil galiba ama).Kaldı ki Cumhurbaşkanı AKP den seçilmek zorunda değil anayasanın gereği bu

Cumhurbaşkanı tarafsız olmalı diye bir madde yok,sadece adayın herhangi bir partiyle ilişiği olmaması lazım,Tayyip Erdoğan aday olmak isterse partisinden istifa eder,cumhurbaşkanı elbette meclis dışından da seçilebilir ama büyük ihtimal akp'nin istediği aday seçilecek,yani ortada garip bir durum yok,daha önce cumhurnaşkanlığı seçimini görmediniz galiba,Turgut özal,süleyman demirel...

Kanunların herşeyi söylemesini bekleyemezsiniz.Kanunun özünden,ruhundan ne anlaşıldığı da önemlidir.Herhangi bir parti ile ilişiğinin bulunmaması tarafsızlık dışında başka ne ile ilgili olabilir sizce?Ortada tabiki garip durum yok isteyen aday gösterilmesi halinde istifa etsin aday olsun,benim dileğim seçildikten sonra gariplik yapmaması.

• Metin uca kim ya, tvde komedyenlik yapan adamı cumhurbaşkanı yaptınız
  • quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: **EDİTÖR**

BENCE MUHTEMEL ADAYLARIN HEPSİNE TOZ YUTTURUR. AMA BU ÜLKEDE VE MEDYADA TANINMIŞ OLANLARDAN EN İYİ DÜRÜST KİŞİ, VE ONUN YOLUNA KENDİNİ FEDA EDECEK BİR KİŞİ TANIYORUM...

UĞUR DÜNDAR

en dürüst mü tesettür faciasını unutmadık

evet, u.dündar'ın kariyerşde kara bir lekedir o tesettür faciası. O yalan haber asla unutulmaz !

Birde Haili Bezmen olayı vardır ki evlere şenlik

• quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Naughty

Terörist ele başına SAyın Dyien Bir adamın arkasında duranları hala anlamış değilim.iq yetersizliğinden ve düşünememelerinden dolayi onları kınıyorum yazık sizlere sizlerin istediği gibi olursa ve Türkiye Kötü hallere düşer ise Hesabını sizlerden soracağız...

inşallah demokrasi kuralları içerisinde istediğimiz gibi olacak. hesap sormak isteyeni de her zaman beklerim.

demokrasi kuralları içinde teröriste sayın demek , suçluyu övmek yoktur.
    demokrasi her şeyin serbest olduğu bir sitem değildir

hesap sormak isteyenler davet beklemez

Demokrasi köken olarak demokratesten geliyor bildiğim kadarıyla. Demokrates ise yalan demektir.
    Sana demokrasi örneği vereyim ABD nin Irak'a getirdiği demokrasi. Türkiye'ye getirilen ve hala var olduğu sanılan demokrasi.

Şu bunu söylemiş bu böyle yapmış diyen arkadaşlar. Ben hayvanlar kadar özgür sex yapmak istiyorum diyen adama karşı çıkmayan bu zihniyet dine ve kendi kültürüne bu kadar düşman oluyor anlamsız ve çok reklam kokan hareketler bunlar arkadaşlar.
    Bu ülke sosyal demokratları, halkçıları, sağcıları, solcuları gördü siz hala gerçekçeri göremiyorsunuz şahıslara takılıp kalıyorsunuz.

Demokrasi bir elbise gibidir kimine dar gelir kimine ise bol gelir. Bunun orta mesafesi yoktur sadece tüm kadroları ve tüm yapıları demokratik düzene getirilerek gerçek özgürlük ve refah sağlanabilir. Buda devletin her kademesinde eğitimli ve bilinçli vatandaşlar sayesinde olacaktır.

quote:

Orjinalden alıntı: crazy_07

genelkurmay başkanımız bence o koltuğa geçmeli

Koltuğa genelkurmay başkanımız oturmalı diyen arkadaş bu ülkede bundan kaç sene önce 17 yaşındaki çocukların asıldığını unutmayalım hemde keyfi kararlar ve göz dağı vermek için. O koltuğa oturan (buna darbe derler) genel kurmay başkanının emriyle seninde aynı akibete uğraman dileğiyle. Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 26 Mart 2007; 12:20:22 >

• M.Ali Erbil Cumhurbaşkanı olsun, reyting tavana vursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackHawK72

quote:

Orjinalden alıntı: kaşifmert

tayipten sağlam olduğu kesin

Sn. Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanımı onla ne alaka?
    Not:Bu arada asker arkadaşınla konuşmuyosun.Devlet büyüklerine hitap ederken biraz saygılı ol sevmesen bile..

1. si Tayip cumhurbaşkanlığına şimdilik aday olmasa bile olma ihtimali gayet yüksek..O yüzden kıyasladım..
    2. si Ben askere gitmedim tecilliyim..
    3. sü Onu seçen halka Argo konuşarak ''ananı da al git'' diyen bir başbakan görünümlü şahsiyete sayın diye hitap etmem.. O ilk önce halka saygılı olmayı öğrensin..

• BOYUMUZUN ÖLÇÜSÜNÜ GÖSTEREN VATANDAŞA...

Sen NE dersen de... ister yüzde 35 ol, ister yüzde 99.9999. isterse bu topraklar üstünde tek başıma kalayım.

ama kimse, hiç kimse bana,
    benim ŞEHİTLERİME, "KELLE" diyen, şehitlerimin katiline ise "SAYIN" diye seslenen birisine SAYGI duymamı kabul ettiremez.

o şehitler, mezarlarından kalkıp YÜZÜME TÜKÜRÜR ve ters dönüp uyurlar...
    sen, o tükürüğü yiyip "YARABBİ ŞÜKÜR, HAMDOLSUN" diyebilirsin. bu senin hakkın.

ben karşı koyuşumu sürdürürüm, sürdüreceğimde; bu da benim hakkım.

bu topraklar üstünden çok ALİ KEMAL'lar geçti.

bu da geçer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narada -- 26 Mart 2007; 18:46:49 >
  • şeytan bile bu hükümetten daha iyidir

görmüş oldukki bu topikte yazanların beyinlerine o kadar çok örümcek dadanmış ki yaklaşan felaketi kurtuluş gibi görüyorlar. gerçi doğaldır. anlayışları nokta(.) kadardır. dini kullanıyorlar, şahsi menfaatlerini yerine getiriyorlar. halk da bunları din örtüsü altında yapanları görmüyor. zaten fakir halk fakirliğinin kader! olduğunu düşünüp başlıyolar yine dine sarılmaya!!! allahım size akıll versin!!!!!

bu arada uğur dündarı karalayacak sözler söylenmiş. siz de onun kadar adam olsanız keşke. türban faciası da tam cuk diye oturmuş bu millete!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **EDİTÖR** -- 26 Mart 2007; 18:46:44 >
  • quote:

şeytan bile bu hükümetten daha iyidir

görmüş oldukki bu topikte yazanların beyinlerine o kadar çok örümcek dadanmış ki yaklaşan felaketi kurtuluş gibi görüyorlar. gerçi doğaldır. anlayışları nokta(.) kadardır. dini kullanıyorlar, şahsi menfaatlerini yerine getiriyorlar. halk da bunları din örtüsü altında yapanları görmüyor. zaten fakir halk fakirliğinin kader! olduğunu düşünüp başlıyolar yine dine sarılmaya!!! allahım size akıll versin!!!!!

bu arada uğur dündarı karalayacak sözler söylenmiş. siz de onun kadar adam olsanız keşke. türban faciası da tam cuk diye oturmuş bu millete!!!!

seçimlerde şeytana oyunu atarsın o zaman başa gelir

• quote:

Peh peh peh ,bizimde Allah ,peygamber,başörtü düşmanı olmamızı istiyorsunuz yazık ,ayrıca "cehepe bile hükümetten daha iyidir" diyorsunuz vazgeçin bu kömür kadar kara düşüncelerinizden,

• Biz peygamber, Allah, başörtü düşmanı değiliz..sadece bunları, dini kullanarak sizin gibi insanları kandırmasına karşıyız...onlar dini kullanarak ne dolaplar çeviriyorlar..bizim üniversite okumuş eğitimli gençlerimizi atamıyorlar sadece din öğretmenlerini atıyorlar..bizim halkımıza sadece din eğitimi mi gerekli.. diğer eğitimlerin hiç mi önemi yok...onca yıl eğitim görmüş gençlerin çoğunluğu işsiz..atama bekliyor...
    biz dine değil dini sömürenlere karşıyız...Kur'an da bizden dini sömürmemiz mi isteniyor...insanların işsiz, aç bırakılması mı isteniyor...din dışında diğer eğitimler gereksiz midir deniyor...sen daha iyi bilirsin...
    Ayrıca şu an kullandığın internet din sayesinde değil, bilim sayesinde bulundu...ancak bu insanlar bilimin de önünü kapatıyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChaiShe -- 27 Mart 2007; 3:16:29 >
  • Arkadaşlar,
    Böyle birbirimizi incilterek bir yere varamayız.
    Ben bir müslümanım, kim benim dini yaşamıma engel ?
    Din yüce bir kavramdır, yaşam şeklidir, inanç meselesidir.
    Küba'dada yaşasam, S.Arabistan'dada, içimdeki duygularımı, Yüce Yaratan'a olan hislerimi kimse bilemez, engel olamaz. Rab'bimiz kendisiyle olan ilişkilerimin arasında Peygamberimize bile yer vermemiştir.
    Vitrinlerine; Yüce dinimizle süsleme yapan, Dinimize, Ulusumuza, Vatanımıza, Ecdatımıza, Geleceğimize zarar veren herkim olursa olsun, uyumamalı, bu konuda çok ama çok hassas olmalıyız.
    Bu konuda söylenecek çok şey var. Saf dini duygulu kardeşlerim, Herşeyimizi sömüren emperyalizmin oyunlarından biri olan, günümüz Türkiye'sini çok acımasızca sömüren, bu felaketin lütfen farkına varmalıyız. Kişilerle dalaşmanın biz bu Anadolu çocuklarına hiç zaman fayda getirmediği, tarih önünde sarih, bunu iyi hatırlamalıyız. Bu günümüze borçlu olduğumuz, Fatih Sultan Mehmet'in, Kanuni Sultan Süleyman'ın, Mustafa Kemal Atatürk'ün; yaşamını, felsefesini, İdeallerini çok iyi incelemeli ve algılamalıyız. Tek kurtuluşumuz buradan geçiyor olduğunu iyi bilmeliyiz. Tarihin pusulasıyla doğru hedefe hepberaber kilitlenmeliyiz. Yoksa, peşinde ahkam kestiğimiz kişiler, bir gün gelir 6.ıncı filo'ya ait bir gemiyle, bu diyardan kaçıp giderler. Bu kanla sulanmış Anadolu toprağını, torunlarımız için tekrar sulamamız gerekebilir.
    Allah'ıma yalvarırımki; o günler gelmeden, bizlere akıl ve mantığımızı kullanmayı nasip etsin, Bu günden Vatan topraklarımızın kıymetini bilme, sahiplenme iradesi versin.
    Hepimiz bu günü lütfen iyi analiz edelim, Birbirimizi inciltmeyelim. Vatanımızı sahip çıkalım. Yoksa yarın çok geç olacak.
    Hepinize saygılar.

• quote:

quote:

Peh peh peh ,bizimde Allah ,peygamber,başörtü düşmanı olmamızı istiyorsunuz yazık ,ayrıca "cehepe bile hükümetten daha iyidir" diyorsunuz vazgeçin bu kömür kadar kara düşüncelerinizden,

R.T.E. Allah dostu mu? Başörtüsü sorununu çözeceğim diye gelmedi mi başa? Ne yaptı. Kim başçrtü süşmanı şimdi deyiver hele.
    Ayrıca dokunulmazlıkları kaldıracağına söz vermişti. Nerede? Kaldırılsa kendi tayfasından kaç kişinin dava dosyalarının beklediğini de bi söyleyiver. Saf ısınız cahil mi? Dini kullanarak rant sağlayanlara, Besmele çekip lafa başladıkları için bu kadar mı körü körüne inanılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafeinn -- 27 Mart 2007; 4:25:45 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.