Şimdi Ara

metin uca cumhurbaşkanlığına adaylığını koydu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
3.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: subsonic

Cıvıklığın son safhası bence.Bu adama oldum olası ısınamadım nedendir bilmem

Son safhasını da geçmiş kardeş. Buna benzer birde Meshut Yar adlı birisi var. Ondan geri kalır yanı yok.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: everst

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: .Taner.

Akp milletvekilleri dışında kimse cumhurbaşkanı olamaz, demokrasinin gereği budur ve cumhurbaşkanının nasıl seçileceği bellidir. İçine sinmeyenler olacaktır ama benim gibi sinenler de olacaktır. Önümüzdeki seçime çalışın, birinci parti olun, cumhurbaşkanı seçecek kadar yeter sayıyı bulun bir daha ki sefere sizin içinize sinsin.
    Metin Uca'da yeni cumhurbaşkanımızın animatör kadrosunda görev alabilir, tavsiye ederim yani.

Cumhurbaşkanı tarafsız olmak zorundadır.Dilerim, Cumhurbaşkanı AKPden seçilse bile AKPli sıfatını bırakması gerektiğinin farkındasınızdır(Sn Başbakan farkında değil galiba ama).Kaldı ki Cumhurbaşkanı AKP den seçilmek zorunda değil anayasanın gereği bu

Cumhurbaşkanı tarafsız olmalı diye bir madde yok,sadece adayın herhangi bir partiyle ilişiği olmaması lazım,Tayyip Erdoğan aday olmak isterse partisinden istifa eder,cumhurbaşkanı elbette meclis dışından da seçilebilir ama büyük ihtimal akp'nin istediği aday seçilecek,yani ortada garip bir durum yok,daha önce cumhurnaşkanlığı seçimini görmediniz galiba,Turgut özal,süleyman demirel...

Kanunların herşeyi söylemesini bekleyemezsiniz.Kanunun özünden,ruhundan ne anlaşıldığı da önemlidir.Herhangi bir parti ile ilişiğinin bulunmaması tarafsızlık dışında başka ne ile ilgili olabilir sizce?Ortada tabiki garip durum yok isteyen aday gösterilmesi halinde istifa etsin aday olsun,benim dileğim seçildikten sonra gariplik yapmaması.

Bu arada yazmayı unutmuşum "Cumhurbaşkanı göreve başlarken tarafsız davranacağına dair and içer"...

• emin olun metin uca diğer aday gibi görünen herkesten daha iyi bir adaydır... onun kadar bilgili kültürlü bi aday bulmamız zor. gerçekten çok zeki ve bu konuda gerçekten çok çalışmış birisidir... biraz takip ederseniz hak vereceksiniz.. ayrıca gazeteciden siyasetci mi olur diyen bi arkadas vardı.. rahmetli İsmail Cem de gazetecilikten gelmedir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kafeinn

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: **EDİTÖR**

şeytan bile bu hükümetten daha iyidir

görmüş oldukki bu topikte yazanların beyinlerine o kadar çok örümcek dadanmış ki yaklaşan felaketi kurtuluş gibi görüyorlar. gerçi doğaldır. anlayışları nokta(.) kadardır. dini kullanıyorlar, şahsi menfaatlerini yerine getiriyorlar. halk da bunları din örtüsü altında yapanları görmüyor. zaten fakir halk fakirliğinin kader! olduğunu düşünüp başlıyolar yine dine sarılmaya!!! allahım size akıll versin!!!!!

bu arada uğur dündarı karalayacak sözler söylenmiş. siz de onun kadar adam olsanız keşke. türban faciası da tam cuk diye oturmuş bu millete!!!!

Peh peh peh ,bizimde Allah ,peygamber,başörtü düşmanı olmamızı istiyorsunuz yazık ,ayrıca "cehepe bile hükümetten daha iyidir" diyorsunuz vazgeçin bu kömür kadar kara düşüncelerinizden,

R.T.E. Allah dostu mu? Başörtüsü sorununu çözeceğim diye gelmedi mi başa? Ne yaptı. Kim başçrtü süşmanı şimdi deyiver hele.
    Ayrıca dokunulmazlıkları kaldıracağına söz vermişti. Nerede? Kaldırılsa kendi tayfasından kaç kişinin dava dosyalarının beklediğini de bi söyleyiver. Saf ısınız cahil mi? Dini kullanarak rant sağlayanlara, Besmele çekip lafa başladıkları için bu kadar mı körü körüne inanılır.

Tovbe tovbe bunu kim iddia edtti ,Allah dostu olan biri Allah yolunda çalışır...başörtüsü sorununa çözeceğim diye geldi doğru, korkakça davrandı hatta hiçbirşey yapmadı,yapsaydı gerici yobaz olurdu,dokunulmazlığı kaldıracağım diye oy almadı ama dokunulmazlık sadece milletvekillerinde yok bu devletin agalarının da dokunulmazlığının kalkması lazım, siz her besmele çekene din istismarcısı ya da yobaz gözüyle bakıyorsunuz,bir işe besmele ile başlamak iyidir ama kimse sırf bu yüzden dolayı bir partiye oy atmaz ama siz besmele ile konuşan insanlara düşmanlık yapıyorsunuz,bunun adına ne denir siz söyleyin,din istismarcısı inanmadığı halde dini kullanarak rant sağlayan kişidir,tıpkı Atatürk yada bayrak istismarcıları gibi,inşallah milletimizde kim gerçek dindar kim din düşmanı,kim Atatürk istismarcısı anlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

görmüş oldukki bu topikte yazanların beyinlerine o kadar çok örümcek dadanmış ki yaklaşan felaketi kurtuluş gibi görüyorlar. gerçi doğaldır. anlayışları nokta(.) kadardır. dini kullanıyorlar, şahsi menfaatlerini yerine getiriyorlar. halk da bunları din örtüsü altında yapanları görmüyor. zaten fakir halk fakirliğinin kader! olduğunu düşünüp başlıyolar yine dine sarılmaya!!! allahım size akıll versin!!!!!

bu arada uğur dündarı karalayacak sözler söylenmiş. siz de onun kadar adam olsanız keşke. türban faciası da tam cuk diye oturmuş bu millete!!!!

Peh peh peh ,bizimde Allah ,peygamber,başörtü düşmanı olmamızı istiyorsunuz yazık ,ayrıca "cehepe bile hükümetten daha iyidir" diyorsunuz vazgeçin bu kömür kadar kara düşüncelerinizden,

R.T.E. Allah dostu mu? Başörtüsü sorununu çözeceğim diye gelmedi mi başa? Ne yaptı. Kim başçrtü süşmanı şimdi deyiver hele.
    Ayrıca dokunulmazlıkları kaldıracağına söz vermişti. Nerede? Kaldırılsa kendi tayfasından kaç kişinin dava dosyalarının beklediğini de bi söyleyiver. Saf ısınız cahil mi? Dini kullanarak rant sağlayanlara, Besmele çekip lafa başladıkları için bu kadar mı körü körüne inanılır.

Tovbe tovbe bunu kim iddia edtti ,Allah dostu olan biri Allah yolunda çalışır...başörtüsü sorununa çözeceğim diye geldi doğru, korkakça davrandı hatta hiçbirşey yapmadı,yapsaydı gerici yobaz olurdu,dokunulmazlığı kaldıracağım diye oy almadı ama dokunulmazlık sadece milletvekillerinde yok bu devletin agalarının da dokunulmazlığının kalkması lazım, siz her besmele çekene din istismarcısı ya da yobaz gözüyle bakıyorsunuz,bir işe besmele ile başlamak iyidir ama kimse sırf bu yüzden dolayı bir partiye oy atmaz ama siz besmele ile konuşan insanlara düşmanlık yapıyorsunuz,bunun adına ne denir siz söyleyin,din istismarcısı inanmadığı halde dini kullanarak rant sağlayan kişidir,tıpkı Atatürk yada bayrak istismarcıları gibi,inşallah milletimizde kim gerçek dindar kim din düşmanı,kim Atatürk istismarcısı anlar

Lastik gibi uzat uzat dur. Her besmele çekene yobaz diyen mi var? Dikkatli oku.
    Her besmele çekeni dindar sanmak gibi bir saflığı kullanan sahtemüslüman ve yobzlar var. Söz verip de tutmayan yalancılar var, milletin malını dubai şeyhlerine peşkeş çeken yalakalar var, var ki var. Bz bu yalancı riyakarları, İslam'ı siyasete ve ticarete alet eden din bezirganlarını konu ediyoruz.

• MECLİS SEÇTİĞİNDEN DOLAYI HİÇ ŞANSI YOK, HALK SEÇSEYDİ, KESİN O OLURDU.
  • Uğur dündar Aydın doğan medyasının adamı değil mi yahu! Siz aklınızı Peynir ekmekle mi yediniz kurda kuzu teslim edilir mi

Konu bilgisi olanda yazıyor olmayan da..

Kalite düşük
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluetime
    Uğur dündar Aydın doğan medyasının adamı değil mi yahu! Siz aklınızı Peynir ekmekle mi yediniz kurda kuzu teslim edilir mi

Doğru söze ne denir ? şapka çıkartılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: trde

MECLİS SEÇTİĞİNDEN DOLAYI HİÇ ŞANSI YOK, HALK SEÇSEYDİ, KESİN O OLURDU.

tabi eminim o olurdu!
    başka seçecek adam kalmadı çünkü memlekette, gidip metin ucayı seçecez.
  • kanal türk ü izleyip farkına varın o zaman...diğer tüm kanallar hükümetin tehditleri altında!!! zorbalıkla ülke yönetiliyo...

quote:

Orjinalden alıntı: bluetime

Uğur dündar Aydın doğan medyasının adamı değil mi yahu! Siz aklınızı Peynir ekmekle mi yediniz kurda kuzu teslim edilir mi

Kalite düşük
  • Açıkcası çok şaşırdım ben metın ucanın afışlerını görunce şaka falan sandım.Sanırım ciddi. Metin uca ne kadar tarafsız olduğunuda söylese ben kendısını taraflı habercılık yaptığın abızzat sahıdım:eğerkı uyuyorsa katılma şartlarına bıde o katılsın ne olacakki bu ulkede başbakan secımlerıne cem uzan katıldıktan::bence bunun altından bışey cıkıcak!!
  • Selâm,
    O dediğin kanalların tümü, çoğu palavradan oluşan, ottan, samandan olayları ülke elden gidiyor diye yutturmaya çalışan 5 para etmez kanallar.
    Tabiki birileri yanlış haber yapmayın diyecek, dürüst habercilik yapıncaya kadar da baskı devam edecek.

Metin uca c.başkanı olursa artık tüm erkanıyla beraber haka dansı yaparlar herhalde çankaya köşkünde.
  • quote:

bunu diyen sen değil misin şimdi de Kanlturku izleyin diyorsun 2si zıt şeyler bende Kanalturk'u takip ediyorum
  • ne yapsaydı Uca?
    ödleri patlıyor adayları açıklamaya. bari ben oluvereyim bari deyiverdi.
    ben yaşantım boyunca böyle riyakarlık görmedim.

son günü SAYIN tayyip erdoğan (korkusunu biraz yenerse) aday olacak ve seçilecek.
    hemen arkasından baskın seçim kararı çıkacak.
    hükümet fazla yıpranmadan, kimse daha ne olduğunu anlamadan hadi seçime...

ev ev dolaşan SAYIN bacılarımız, "cumhurbaşkanı da bizden, başbakanlığıda verirseniz çatışma çıkmaz, çoooook iyi satışlar yaparız, satılmadık siz kalmıştınız hepinizi AB ye işçi olarak göndereceğiz. başbezini artık serbest de bırakabiliriz. vb" demeye başlayacaklar...

yerlerse...

yiyecekler...

gün dönecek... göreceğiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narada -- 28 Mart 2007; 22:15:55 >
  • quote:

korkusunu biraz yenerse

değil de cevabını vermişsin zaten Üzerine gelinmesini , konunun tartışılmasını engellemek adına ortada gözükmüyor hayaleti oynuyor Sir Tayyeap..
  • Pöfffffffff bir o eksikti zati aman aman deyim ben sana bu Cumhurbaşkanlığı işinide oynar başlı hale getirdiler sonunda...
  • Benim oyum NECATİ ŞAŞMAZ'a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 29 Mart 2007; 2:12:00 >
  • quote:

quote:

quote:

Ne yani Communitzlere mi verek oy ben zati boş atarım yada Mehmet Ağara anadınmı...

• quote:

Orjinalden alıntı: talefar
    Selâm,
    O dediğin kanalların tümü, çoğu palavradan oluşan, ottan, samandan olayları ülke elden gidiyor diye yutturmaya çalışan 5 para etmez kanallar.
    Tabiki birileri yanlış haber yapmayın diyecek, dürüst habercilik yapıncaya kadar da baskı devam edecek.
    Metin uca c.başkanı olursa artık tüm erkanıyla beraber haka dansı yaparlar herhalde çankaya köşkünde.

Kime, hangi kanallara ?
    Lütfen daha yalın yazarmısınız ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOZKURT_KMZ
    Ne yani Communitzlere mi verek oy ben zati boş atarım yada Mehmet Ağara anadınmı...

İsminiz baktım, sonrada yazdıklarınıza....?
    Tercih sizin ama; Düz ovaya çağrı yapan birini dişünmenizi algılıyamadım.
    Garip geldi
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.