Yeni biR online oyun ! Lwl kasmakTan bıkMayanlar baksın! oyun daha çoq silkroad tarzı ama farkları war oyunun türkçesi war %99 u türkçe oynamaktan hiç sıkılmıyorsunuz ! lwl en fazla 80 knightta olduğu gibi at felan da alabiliyorsunuz ! oyuna yeni başlayanları her zmn kasarım The_JoKe_39@hotmail.com ekleyn ! bi pm atmanıza bağlı
1=oyun iğrenç grafikleri war 2=moblar 3 er 3 er geliyor 3=hiç gelişmemiş 4=çok zor lvl kasıyor ve 5 =biraz konulara bak yaw kaç kere açıldı metin2 konusu
1-yeni bir online oyun değillTr versiyonu biras yeni 2- at binmek knight kadar kolay değil bunda binicilik madalyası falan var
kusucam artık bu metin 2 topiclerinden.
özür dilerim ! ben konuyu açarken bakmamıştım ama daha önce bu konu açılmış görmemiştim kusura bakmayın ama şahsen ben oyunu oynuorm bence Tr sunucusu gayet qüsell!
mod lar şu oyuna bi bölüm açsalarda kurtulsak artık konusu en çok olan ve o oranda en az ilgi gören oyun bu
quote:
Orjinalden alıntı: yaman01
mod lar şu oyuna bi bölüm açsalarda kurtulsak artık konusu en çok olan ve o oranda en az ilgi gören oyun bu
Katılıyorum Hem Bende Oynadım Okadarda Ahım Sahım Bişiy Digil Sıkılıyo İnsan
niye bu kadar topic açılıo bu oyun için anlamadım çok ilginç ve oyunda tutmadı işin garibi türkçe server ı olduğu halde ki neden türkçe server ı var onuda anlamadım türkiyeden nasıl bir büyük talep geldikide eklediler server ı çok ilginç
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme