Şimdi Ara

metin2 icin notebook ariyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar metin2 ve lol icin notebook ariyorum istedigim ozellikler ise mumkun oldukca az isinmasi ve mumkunse ekraninin iyi ve 1080p olasi metin2 actigim zamanda 3-4metin2 yi rahatca acmasini istiyorum butce ise 2000 ile 3000 civari ayni zaman da harita muh. Okudugum icinde bazi muhendislik programlarini outocad netcad bunlari acmasi gerekiyor simdiden oneriler icin tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeş 3 bin tl ye monster pc ler var örneğin :
    www.monsternotebook.com.tr
    MONSTER® ABRA A5 V4.1 15.6" - Abra A5 Oyun Bilgisayarı Modelleri | Monster Notebook
    http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V4-1.html#.VbYOv7Ptmko,
    metin2 yi hiç kasamdan kaldırır diğer güncel oyunları da rahatlıkla kaldırabilir,çizim konusunda da işlemcisi gayet yeterli olur,monster al arkana bakma sana tavsiyem çünkü artık pc firmaları uygun fiyatlı pc ler 128 bit ekran kartı takmıyor çoğu 64 bit artık yani oyun oynamak biraz zor.

• Aslinda monster herkez tarafindan yavas yavas tavsiye edilen bir marka ama soyle bur sorun var ben int uzerinden alamam sivastada elden satan yoktur bide win 8 alincak benim sinirini asicak bir notebook aybi zamandada tasinadada sikinti cikarabilir gibi orneg8n bende lenovo z510 var suanda i5mq islemci 6ram gt745m ekran karti az isiniyodu 4 5 metin2 aciyodu ama malesef berbat bir ekrani vardi ve ekran karti sikinti oluyodu daha cok max 2800 cunki virus prog rami kalvye mause 3000tl yi bukur full hd az isinan bisey lazim oneriniz icin sagolun yinede

• Win 8 ve i 7 metin2 de çok sıkıntı yapıyor

• Sebep ?

• quote:

Orijinalden alıntı: xmen64

Sebep ?

Hiç bi fikrim yok ama bak wom2 konusuna bak giremiyor cogu

• quote:

Orijinalden alıntı: SivHD00

quote:

Sebep ?

Sıkıntı başka bişeydendir kullandığım laptop i7 ve win 8 bi sıkıntısını görmedim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SivHD00

quote:

Sebep ?

Sıkıntı başka bişeydendir kullandığım laptop i7 ve win 8 bi sıkıntısını görmedim

i7 5.nesil de sanırım.
  • ben 4. nesil kullanıyorum bilemem olabilir
  • Arkadaslar sorun soyle win 8.1 a guncellendiginde intel ekran karti da guncelleniyi ce metin2 le uyum saglamiyor ve donuyor cildiriyor resmen untelin eski surum driverini yuklenince duzrliyo yok win 8 win 7 de %100 uyumludur hirbir sikinti yok siz notebook onerin

• windows 8.1 kullaniyorum hiçbirşey olmuyor olmazda al oyna dostum neyin tartışması bu anlamadım
    lol ve metin2 oynayacaksan sadece özelden yaz sana uygun pc toplayalım yada yol göstereyim gidip parani çarçur etme
  • Gunceldir arkadaslar onerilerinizi bekliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.