Şimdi Ara

Metin2 Son Halini Açıklıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yaklaşık 4-5 yıldır bu oyunu oynuyorum.Niye bu oyun diye sorarsanız bence metin2 gayet güzel bir oyundu herkes illaki oynamıştır fakat bana göre online oyunlardan en iyilerinden biriydi.Bu tarz oyun çok fazla var ama metin2 gibi değil çok karışık her şey.Oyun eskiden gerçekten çok güzeldi.Şuan da 75 lv + birçok çarım var fakat oyuna girmesim gelmiyor oyun öyle bir hal aldıki yeni başlıcak arkadaşlar tavsiyem başlamayın.Neden mi? Artık eski ortam yok eskiden botlardan şikayet ederdik fakat şimdi onları arar olduk.Düşünün botları bile özledik onların yaptığı kalabalığı özledim.Oyun çoluk cocuk dolu diyorsunuzda öyle değil işte siz sadece eskiden oynamışsınız bırakmışsınız öle diyip duruyorsunuz.Çoluk çocuk olsaydı şuan oyunda oyun çok canlı olurdu onlar zaten kalabalık birbirleriyle tartışıp dururlardı aşadan sürekli yazılar felan yazardı eksiden.Oyun artık öle bi hale geldiki aşada yazılar bile yazılmıyor,pazarlar bom boş öle kalabalık gibi dursada bakınca çok az bir oyuncu kitlesi var pazardaki itemlerde zaten kimse almaz niye kimsede para yok parası olan adamda harcamıyor bu yüzden piyasa felç.Ne alınıp satılır ne basılır satılır.BK felan düşürüp satayım zart zurt gibi şeyler deneyin isterseniz 50k hava bk bile 750k civarı para eden birşey yok onun yerine yerdeki paraları toplayın daha iyidir.Oyun artık son demlerinde.Bitti bitecek oyun takımı zaten çok ilgisiz bu oyunu bu hale getirende bence onlar etkinlikler yapıyolar fakat nedense bu lanet takım her eventte bir sorun bir gecikme bir şeyler oluyor oyundan soğutuyolar örn verirsem paskalya gerçekten hüsran geçen sene paskalya metninden geçilmezdi ne güzeldi herkes keserdi kalabalıktı bu sene koskoca mapta 1 veya 2 tane zor buluyoruz çünkü yokkk.Onu geçtim her şeyi paraya döktüler yeni yeni saçma sapan pedlerr çıkardılar oyunun dengesi bozuldu 105 lv adam kendi lvlindeki adama gidip tek atıyor saçmalık dibine vurmuşlar böyle şey mi olur.Basma oranları zaten çook zor herşey yanıyor neyle basarsanız basın çok zor geçiyor bunla kesin oynamışlar nedeni ise herkes 105lv silah basıp millete tek atayım derdinde oldugu için o yeni 105 lv silahları ve zırhları basmak için en az 15000 ep harcıyor biton para yani.Oranlar düşük olunca bu ep dahada artıyor.Şanslı olanlar var tabi ama artık herşey para için olmuş para kazanmak için.Eskiden gerçekten takım çok ilgiliydi oyun zevkliydi sarardı girerdik bir ortam vardı takılırdık şimdi heryer bom boş keşke çoluk cocuk olsada şenlik olsa oyunda ama yok oynayanlarda genellikle büyük ve oyuna para veren cinsler arada tabi cocuklar var ama onlarda bişi ypatıkları yok köyde boş boş duruyolar.Eski metin2 olsa şuan belki gene patlama yaşardı.Server alımlarını açsalar belki gene bişiler olabilir.Size tavsiyem metin2 oynanmaz bir hal aldı sakın başlamayın boşa vakit kaybı.Eğer başlıcak arkadaşlar varsa buyrun güzel kapanmıcak eski metin2 aratmayan pvp bulabileniniz varsa edit vs olmayan konu altına yazın oynayalım hep beraber...Gelen gideni aratırmış ya çok doğru bir söz eski metin2 arar olduk..

• Elder Scrolls Online oynamaya başla. Metin2'de tek bir iteme atacağın efsun parası karşılığında 2 yıl oynarsın.
  • Lan metin yuzunden hayatim karardi psikolojim bozuldu derslerim gitti neyseki biraktim artik cs forever

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Walter White

Lan metin yuzunden hayatim karardi psikolojim bozuldu derslerim gitti neyseki biraktim artik cs forever
    :D :D 2. satırdan sonra okumayı bıraktım. Metin 2 güzeldi ha :D O dandik oyun :) Zamanında bi ara oynamıştım 24 level olup bırakmıştım. Boşuna zaman kaybı yaşamışım

• quote:

Orijinalden alıntı: opusxxxx

:D :D 2. satırdan sonra okumayı bıraktım. Metin 2 güzeldi ha :D O dandik oyun :) Zamanında bi ara oynamıştım 24 level olup bırakmıştım. Boşuna zaman kaybı yaşamışım

Belkıde oynamayı bılmedıgınden sıkıldın 24 lvlde bırakmışsın oyunun %1 ını gormuşsun daha

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arsızbeladinleyen2000li

quote:

Orijinalden alıntı: opusxxxx

Belkıde oynamayı bılmedıgınden sıkıldın 24 lvlde bırakmışsın oyunun %1 ını gormuşsun daha

Alıntıları Göster
    Eskiden çok güzeldi oyun. +0 Kömür gibi çelik giyen adam görüldüğünde bütün server o adamın olduğu yere akın ederdi

Geçen gün videolarına bakiyim dedim ismini bilmediğim silahlar zırhlar gelmiş, oyunun ırzına geçmişler

• Walter White kullanıcısına yanıt
    Kendini kontrol etmeyi bilirsen hiçbişey olmaz ben mesela okul zamanında ara veriyorum yaz tatilinde ve 15 tatilde oynuyorum derslerimde hiçbir etkisi olmuyor eğer irade sahibi isen hiçbir oyun senin hayatını karartmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaans3434 -- 21 Nisan 2014; 19:28:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kanklar banaa biriniz bi hesap verse olur mu lol oynuyorum m2 ye başlıcaz arkadaşlarla az ezeyim onları .pp

• quote:

Orijinalden alıntı: cervanteslol

kanklar banaa biriniz bi hesap verse olur mu lol oynuyorum m2 ye başlıcaz arkadaşlarla az ezeyim onları .pp
    bende bıraktım ve 2seneyi geçti ama cidden bir zamanlar çok zevklıydı kı serverda en ıyılerdendım ve gerçekten bir ortam kurmussanız cok ıyı vakıt geçıyordu ama artık öyle degilmiş hey gidi günler ya duygulandım ya la
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteyen

bende bıraktım ve 2seneyi geçti ama cidden bir zamanlar çok zevklıydı kı serverda en ıyılerdendım ve gerçekten bir ortam kurmussanız cok ıyı vakıt geçıyordu ama artık öyle degilmiş hey gidi günler ya duygulandım ya la

Alıntıları Göster
    hesaplarınıza talibim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Eskiden çok güzeldi oyun. +0 Kömür gibi çelik giyen adam görüldüğünde bütün server o adamın olduğu yere akın ederdi

Geçen gün videolarına bakiyim dedim ismini bilmediğim silahlar zırhlar gelmiş, oyunun ırzına geçmişler

aynn herkes foto alırdı hemen gm gibi değer görürdü

• quote:

Orijinalden alıntı: SHIHAD

quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

aynn herkes foto alırdı hemen gm gibi değer görürdü

Alıntıları Göster
    hesapları dağıtcan mı?

• metin 2 mükemmel bir oyundu 2010'dan sonra bozuldu.
  • +70 hesaplara battlefield 3 premium verebolirim

• quote:

Orijinalden alıntı: faydeefan25

+70 hesaplara battlefield 3 premium verebolirim
    Eskiden süperdi bencede. Şimdi pvp ler bile daha zevkli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sidik_lee

Eskiden süperdi bencede. Şimdi pvp ler bile daha zevkli.

Alıntıları Göster
    yok ya o eski tat yok ama şeytan dürtüyo bakıcaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prothedop

yok ya o eski tat yok ama şeytan dürtüyo bakıcaz...

Alıntıları Göster
    Legend of Fighters'a gelin arkadaşlar on numara oyun oldu herkese tavsiye ederim
  • valla kişide bitiyor insan kendini dizginlemesi gerekiyor ben de lise hayatım boyunca oynadım fakat çok şükür şu an istediğim yerdeyim ve lise hayatım üniversite hayatım falan kararmadı. ders ve oyun arasındaki dengeyi iyi kurmak gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Theven

valla kişide bitiyor insan kendini dizginlemesi gerekiyor ben de lise hayatım boyunca oynadım fakat çok şükür şu an istediğim yerdeyim ve lise hayatım üniversite hayatım falan kararmadı. ders ve oyun arasındaki dengeyi iyi kurmak gerekiyor.

Evet o dengenin iyi kurulması gerekiyor yoksa MMORPG'ler aşırı bağımlılık yaptığı gibi reel hayatını etkileyebilir tadında bırakmak lazım ama kazanma hırsı olunca is böyle olmuyor hep daha ilerisini istiyorsun.

Ayrıca Online oyunları karalıyanlarda oyunda bir şey olamayanlar sonucu hüsranla biten oyuncunlar her oyun kendi konusuna göre zevklidir bence o yüzden şuan inkar edemem zamanımın zevkli geçtiğini ama her oyun gibi bosa geçtiğine yanarım orası ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

quote:

Orijinalden alıntı: Theven

valla kişide bitiyor insan kendini dizginlemesi gerekiyor ben de lise hayatım boyunca oynadım fakat çok şükür şu an istediğim yerdeyim ve lise hayatım üniversite hayatım falan kararmadı. ders ve oyun arasındaki dengeyi iyi kurmak gerekiyor.

Evet o dengenin iyi kurulması gerekiyor yoksa MMORPG'ler aşırı bağımlılık yaptığı gibi reel hayatını etkileyebilir tadında bırakmak lazım ama kazanma hırsı olunca is böyle olmuyor hep daha ilerisini istiyorsun.

Ayrıca Online oyunları karalıyanlarda oyunda bir şey olamayanlar sonucu hüsranla biten oyuncunlar her oyun kendi konusuna göre zevklidir bence o yüzden şuan inkar edemem zamanımın zevkli geçtiğini ama her oyun gibi bosa geçtiğine yanarım orası ayrı.

Alıntıları Göster
    6 sene önce falan oynardım çok zevkli oyundu ortamda çok iyiydi.Birde Us yani Amerikan versiyonunda da oynamışlığım var o ortamda çok iyiydi Türklerde boldu güzel ortamlardı.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.