Şimdi Ara

Metro Exodus (2019) [ANA KONU] (79. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.803
Cevap
15
Favori
98.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne gibi bir sıkıntılar varmış. Birde burası PC başlığı biliyorsunuz değil mi.
  • desi116 kullanıcısına yanıt
    Ara demolar uzun diyen kimse ömründe başka oyunlar oynamamış insanlar olsa gerek. Ne oyunlar var ara demoları aşırı uzun.
  • Sam Story oynamaya başladım. Oyunun başlarında bir yerde dürbünle bir denizaltıya bakıyoruz. Denizaltıyı görür görmez aklıma Metro 2034 kitabında geçen bir diyalog geldi. Kitabı çok önceden okuduğum için yarı yamalak hatırlıyorum. Savaştan sağ kurtulan bir denizaltıdan bahsediyordu. Acaba bu denizaltı o denizaltı mı diye merak ederken kitabı açtım ve bahsi geçen diyalogu buldum. Bombalardan sonra mürettebatıyla sağ kurtulan denizaltının Viladivostok'ta bir havuza çekildiğini ve reaktörüyle bölgenin beslendiğini anlatıyordu. Kitapta iki cümlelik kimsenin dikkatini bile çekmeyen bir ayrıntıdan adamlar hikaye çıkarmışlar gerçekten takdir ettim ve bir kez daha hayran oldum bu seriye.
  • Arkadaşlar oyunu oynarken bi süre sonra oyun donuyo anca reset atarak çıkabiliyorum bilgisayarım iyi bi bilgisayar başına böyle bi sorun gelen varmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gold edition'ı yeniden oynuyorum, oyun çok hantal. İlk hali daha iyiydi sanki ve saçma sapan buglar var. En çok rahatsız edeni ise hızlı koşarken rampa veya merdiven gibi bir şeye denk gelince karakter uçuyor lol.

Sam story'e başladım sanırım ortalarındayım bence ana oyundan daha iyi. Konusan bir karakter var en azından.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

Gold edition'ı yeniden oynuyorum, oyun çok hantal. İlk hali daha iyiydi sanki ve saçma sapan buglar var. En çok rahatsız edeni ise hızlı koşarken rampa veya merdiven gibi bir şeye denk gelince karakter uçuyor lol.

Sam story'e başladım sanırım ortalarındayım bence ana oyundan daha iyi. Konusan bir karakter var en azından.
    Evet o dlcde Samin konuşması güzel. Bazı replikler birbirini tekrarlıyor ama Artyom gibi olaylara sıfır tepki bir karakter olmaması güzel olmuş. Olaylara espriyle tepki vermesi güzel. Artyom gibi vur kafasına ağzındaki lokmayı al karakteri biraz 3. oyunda bayıyordu. Burda Sam daha yaşayan bir karakter gibi. Ana oyunda artyom çantasını alan adamdan bile çantayı geri isterken elini kaldırıp rica minnet alıyordu. Sam olsa kafasını dağıtır döve döve alır ve arkasındanda espriyi patlatır

• Oyun ve DLC ler bitti. Ilerde sistem toplayinca tekrar oynicam sanirim yada bastan baslarim ilk seriden bilemedim...
  • Malum yollarla oynayanlar save dosyası neredeydi?

Daha önce biraz oynayıp bırakmıştım.Muhtemelen saveyi yedeklemişim ama malum yolla edinildiği için başka klasör ismi ile görünüyor.
  • Nette baktım bulamadım yardımcı olucak var mı dlss acıkken sürekli crash yiyorum. daha önce gamepass ile oynamıştım. 68gb kadar oyun sonra 20 gb patch atmıştı. Ama epicte sadece 68 gb indirdi. var mı acaba şu crash olayını nasıl çözerim
  • arkadaşlar gold versiyonunu oynuyorum da bir türlü türkçe yapamadım nereden gold versiyonuna uyumlu Türkçe yama indirebilirim acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: savcı963

arkadaşlar gold versiyonunu oynuyorum da bir türlü türkçe yapamadım nereden gold versiyonuna uyumlu Türkçe yama indirebilirim acaba ?
    Oyun exesinin internete olan bağlantısını kes yoksa yama olmuyor. Ben şöyle çözmüştüm:

Arkadaşlar şöyle bir çözüm bulmuşlar, ilk önce oyunun kurulu olduğu konuma gidip steam_emu.ini dosyasını açıp Offline=0 yazan satırın bir alt satırına BlockConnection=1 ekliyoruz yani şöyle olucak

###
    Offline=0
    BlockConnection=1
    ###

Bundan sonra oyuna girip istediğiniz dili seçebilirsiniz. Hali hazırda türkçe yama kurulu olduğu için İngilizceyi seçince Türkçe oldu oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Oyun exesinin internete olan bağlantısını kes yoksa yama olmuyor. Ben şöyle çözmüştüm:

Arkadaşlar şöyle bir çözüm bulmuşlar, ilk önce oyunun kurulu olduğu konuma gidip steam_emu.ini dosyasını açıp Offline=0 yazan satırın bir alt satırına BlockConnection=1 ekliyoruz yani şöyle olucak

###
    Offline=0
    BlockConnection=1
    ###

Bundan sonra oyuna girip istediğiniz dili seçebilirsiniz. Hali hazırda türkçe yama kurulu olduğu için İngilizceyi seçince Türkçe oldu oyun.

Alıntıları Göster
    Peki senin bu dediğin yöntemi yaparsam interneti kesmeye gerek varmi pc nin . Yoksa oyunu oynarken internetsiz olmasimi gerekecek gep pc nin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Peki senin bu dediğin yöntemi yaparsam interneti kesmeye gerek varmi pc nin . Yoksa oyunu oynarken internetsiz olmasimi gerekecek gep pc nin ?

Alıntıları Göster
    Normalde metro exesini internete engellemek gerekiyor yoksa yama aktif olmuyor oyun gidip internetten bakıp dili düzeltiyor. Bu yöntem sağda solda programla veya başka ayarlar exeyi engellemeye uğraşmadan engelleme işini basitleştiriyor. Yani o kodu ekledikten sonra başka işlem yapmana gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

Normalde metro exesini internete engellemek gerekiyor yoksa yama aktif olmuyor oyun gidip internetten bakıp dili düzeltiyor. Bu yöntem sağda solda programla veya başka ayarlar exeyi engellemeye uğraşmadan engelleme işini basitleştiriyor. Yani o kodu ekledikten sonra başka işlem yapmana gerek yok.

Alıntıları Göster
    dediğin işlemi uygulamadım ingilizce oldu oyun ancak türkçe olmadı . yamayı indirdim ama nedendir anlamadım
  • quote:

dediğin işlemi uygulamadım ingilizce oldu oyun ancak türkçe olmadı . yamayı indirdim ama nedendir anlamadım

Alıntıları Göster
    Yamayı tekrar kur. Ben bu yöntemle oynamıştım.
  • Arkadaşlar an itibariyle PC'de oyunu bitirdim. Çok güzel bir oyundu eleştirilecek yanları tabi ki var ama ben gayette keyif aldım. Oynadığınıza sonuna kadar değiyor diye düşünüyorum.

Ancak birşey sormak istiyorum. Oyunun PC'de ki sonu ile PS4'te ki sonu aynı değil sanki doğru mu ?
  • nolamaz kullanıcısına yanıt
    Oyunda 2 farklı son var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R-10

Oyunda 2 farklı son var.
    O nasıl oluyor ki acaba. Son yarım saati sinematik zaten pek birşey oynanmıyor
  • nolamaz kullanıcısına yanıt
    Konsol bazlı farklılık yok. Oyunda yaptığınız tercihlere göre iyi veya kötü sona ulaşıyorsunuz. Yan karakterlerden en az ikisinin son göreve sizinle kalması gerekiyordu, birde yan görev yapma ve kölelere davranma şekli vardı. Ayrıntılarını araştırın, spoiler oluyor biraz.
  • İki albayın hikayesi kısa olsada oldukça duygusal ve güzel olmuş Ama Sam story oldukça uzun ve keyifli baya götürüyor

Türkçe yamayı yapan arkadaşın tekrardan eline sağlık
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.