|
Metro Exodus Enhanced Edition bu yıl yeni nesil konsollar ve PC için yayınlanacak
-
-
ŞU BAHSİ GEÇEN ÖZELLİKLERİ AZ DA OLSA ÇEVİRSEYDİNİZ TR YE
-
Bu serininde suyunu sıktılar artik -
Yorma editörleri, kendin oku anla -
Aynen ya bu ne ya 15. oyun oldu artık. -
Hali hazırda olanlara bedava verilecekmiş.
-
Ya 4 yada 5 oyun yaptılar ve hepside dönemine göre gayet güzel romanı+oyunı şeklinde tamamlayımca daha da güzelleşiyor -
Biliyorum. Ben de arkadaşla dalga geçtim zaten. Her oyunu yeterince başarılı bi seriye sıktı artık diyor. Sanki 20 30 oyun falan çıkarmış gibi. -
Oyun vardı ama daha oynamadım, bu versiyonu dediğiniz gibi bedava verilirse harika olur.
-
Efsane seri, romanlarıda bir o kadar güzel.
-
Gerçekten çok yazık. Şimdiye kadar tüm konsollar, tüm nesil başlangıcı, başladığı dönemde PC ile aynı güçte olabilmişti. Az bir süre dayanabilse de en azından çıkışında aynı kalitede götürebilmişti. Ama bu nesil resmen insanları yolma amaçlı başladı. Güçsüz donanımla çıkış yapıp 3 sene sonra Pro'lar duyurulacak resmen. PC'de senelerdir oynanabilirken sen çıkışında 4K 60 FPS yapamıyorsun, ray tracing'i çok basic seviyede yapabiliyorsun, hele PS5 olanı üstüne bir de yeni nesil görüntü ve ses desteklerinden yoksun. Ve kendilerine yeni nesil diyorlar. Çok yazık. Bu kadar güç olarak ölü doğulur.
Önceki neslin oyununun bu nesilde PC ile aynı ray tracing kalitesinde gelemiyor olmasına rağmen firmalar nasıl next-gen diyor nasıl gözünün içine baka baka yalan söylüyorlar inanılır gibi değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 18 Şubat 2021; 20:2:56 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ŞU BAHSİ GEÇEN ÖZELLİKLERİ AZ DA OLSA ÇEVİRSEYDİNİZ TR YE
|
Yorma editörleri, kendin oku anla
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X