Şimdi Ara

Metro Market PAG (personel indirim günleri)10-11-12 Aralık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
4.998
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Personel ve yakınları için sınırlı alışveriş günleri 10-11-12 aralık şu tarihi günlerde metro personel tanıdıgınız varsa gercekten stoklu almaya deyicek bazı ürünleri yazdım paylaştım unutmayın çalışan ve yakınları için-
    ————————————————————

İndirimli ürünlerden bazıları :

Pınar şölen kangal sucuk200g 14,90
    Dana köftelik kıyma kg 56,99
    Dana antrikot dilim kg 114,99
    Mesnevi çiftligi marka süt ürünl-%40ind
    Sütaş kaşar peyniri 700g 29,99
    Pınar süt1lt %2,5yaglı 6,50
    Pınar 1lt laktozsuz süt 6,25
    Red tiger alimar kaplamalı-
    ton balıgı 500g 20tl
    Dr oetker giuseppe pizzalar %50ind
    Tüm “Metro chef” marka Makarna,dondurulmuş meyve sebzeler,dondurmalar,kaplamalı deniz ürünleri,ekmek ve unlu mamüller %40
    İçim tereyağ kg 57,95
    Tüm meyve sebzeler reyon fiyatı üzerinden %25
    Doğanay şalgam suyu 1lt cam 4,95
    Tüm skechers marka ayakkabılar %20
    4mevsim lastikler %10
    Clear şampuan 600g 26,90
    Tüm evcil hayvan ürünleri %40 (aksesuarhariç)
    Feast churros patates 1kg 9,99
    Dana kürek kuşbaşı kg 62,99
    Nutbari fıstık ezmesi 360g 12,99
    Pringlesss 160gr 12tl
    Pfanner mevye suyu 2lt 15,99
    Milka tabletler ,oreo 220gr ,tobleron 100gr 1alana 1bedava
    Tüm toz ve sıvı detarjanlar %25ind
    Tüm tablet ve sıvı bulaşık detarjanları %25ind
    Elidor 650g 20,90
    Tüm duş jelleri 1alana 1bedava
    Tüm bebek bezleri %30
    Sırma sade soda(6lı)4,95meyveli 5,95 (6lı)
    4*1lt coca cola 14,95
    16lı familia kagıt havlu 52tl familia 40lı tuvalet kagıdı 72tl ama vermeyebilirler

ARKADASLAR BANA SORU SORMAYIN LÜTFEN LİSTE PAYLAŞMAK İSTEMİYORUM GEÇMİŞTE SORUNLAR OLDU YAPMANIZ GEREKEN ÇOK BASİT YARIN X METRO MAGAZASINA GDİP DANIŞMADAN PAG KATALOGU İSTEYİN BEN 4AY ÖNCE ÖYLE YAPTIM.
    METRO MARKET ÇALIŞAN YAKININIZ VARSA ŞİFRE ALMAYI UNUTMAYIN SINIR VAR HER PERSONELE SINIRLI SAYIDA ALIŞVERİŞ HAKKI TANINIYOR KASADA PERSONEL NUMARASININ DIŞINDA ŞİFREDE SORUCAKLAR SİZE…

• Hocam emeğine sağlık

ama

zaten Metro çalışanı tanıdığı olanlar kapmanyayı biliyordur. Ki burada personel sicil vs. de paylaşmadın.

Yani bu başlığı gereksiz açtın. Bir de sanki gelip seni rahatsız etmişler gibi "ARKADAŞLAR BANA YAZMAYIN" yazmışsın. Garip bir kafa.

Ayrıca o listede genellikle alkollü içecekler de oluyor. Asıl vurgun oradan yapılır. He bu sefer koymamış olabilirler, o ayrı.

Son olarak Red Tiger markasının hiçbir ürününü tüketmenizi önermem. Çok kötü. Paşa paşa metronun tezgahından tazesini alın veya dondurulmuş haşde Metro Chef olanlardan. Hiç macera aramaya gerek yok.

• Nuri Bilge Ceylan'nın Uzak filminde bir torpil sahnesi vardı.

Köyden gelen vasıfsız dangalak akraba, Adamın tanıdığı ABC firmasına rica etmesini ve ona torpille iş bulmasını söylüyordu.

Adamda

Gurur onur diye birşey vardır paldır küldür harcanmaz , bu sahsiyeti oluşturmak yıllarımı aldı böyle dandik birşey için harcanmaz diyordu.

Konuyu görünce aklıma o sahne geldi. Adamda olan herkeste yok tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 10 Aralık 2021; 7:44:42 >
  • Carrefour en azından kod veriyor olmazsa kasiyerler yardımcı oluyor. Metro bu konuda eskiden çok sıkıydı.

Konu gereksiz olmuş.
  • Hocam emeğine sağlık

ama

zaten Metro çalışanı tanıdığı olanlar kapmanyayı biliyordur. Ki burada personel sicil vs. de paylaşmadın.

Yani bu başlığı gereksiz açtın. Bir de sanki gelip seni rahatsız etmişler gibi "ARKADAŞLAR BANA YAZMAYIN" yazmışsın. Garip bir kafa.

Ayrıca o listede genellikle alkollü içecekler de oluyor. Asıl vurgun oradan yapılır. He bu sefer koymamış olabilirler, o ayrı.

Son olarak Red Tiger markasının hiçbir ürününü tüketmenizi önermem. Çok kötü. Paşa paşa metronun tezgahından tazesini alın veya dondurulmuş haşde Metro Chef olanlardan. Hiç macera aramaya gerek yok.

• Katologlar basili gelmiyor artik
  • ilk zamanlar bizde yralandık şimdi işi sıkı tutuyorlar. zaten bakınca eskisi gibi indirimler de yok

• metro kazıkçı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesnevi ürünleri % 40 demiş...Zaten şu anda genel katalogda % 25 indirim yapıyor...Ama Mesnevi ürünleri kaliteli,öneririm...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.