Şimdi Ara

Metro Turizm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
0
Favori
5.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı arkadaşların ısrarı üzerine "Otomobil Genel" Bölümünde paylaştığım olayı buraya da yazıyorum arkadaşlar.

Önce linkler:

Ekşi Sözlükte metro turizm anıları(çok komik kaçmaz): http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=metro+turizm

Metro Turizm şikayetvar.com da 1. sırada: http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/515/f/87/g/Metro+Turizm

Metro Turizm DH Otomobil Genelde : http://forum.donanimhaber.com/m_36260171/mpage_1/key_/tm.htm

Yaşanan Hadise:

Arkadaşlar hepsini kısaca yazmaya çalışacağım:

Acil işim çıktı ve biletimi telefonla 5 saat içinde satın almak üzere rezerve ettirdim,bilgisayarlarına kaydını yaptırdım.2 saat sonra almaya gittiğimde (son alma vaktinden 3 saat evvel) biletim başkasına satılmıştı.Yazıhanedekiler "biz satmadık biz birşey yapamayız" dediler.Hemen halkla ilişkileri aradım.Rezerve ettiğiniz bileti falanca il bölge müdürlüğü satmış,orayla görüşün dediler.Halkla ilişkiler dedikleri safsata benim sorunumu çözmek yerine bana rezerve edilen bileti başkasına satan bölge müdürünün telefonunu bana verip benim konuşmamı istedi!..Hemen aradım aramızdaki konuşmanın özeti şu:

Bölge Müdürü:O bileti satılmış size yardımcı olamam

Ben:Ben rezerve etmiştim o bileti,acil işim var,o yeri bana vermelisiniz

Bölge Müdürü:Artık birşey yapamayız

Ben:Neden benim ayırttığım bileti başkasına sattınız?

Bölge Müdürü::Çift bilet kesilmiş ne olacak?

Ben:Sizin firmanızda 1 koltuğa 2 bilet kesilmesi normal yani öylemi?Bunun sorumlusu kim?

Bölge Müdürü:Farzet ki ben yaptım,ne olacak?Seninle farklı türlü mü konuşmam gerek?

Konuşma aynen böyle geçtikten sonra acilen gitmem gerektiği için otobüste 3 kere yerim değiştirilerek en son 5 saati de hostes koltuğu olmak üzere yolculuğumu tamamladım.

Şikayetvar sitesine koymaktan güvenliğimden korktuğum için vazgeçtim,burada da detayları yazmaktan çekindim.

Bu durumu şikayet edebileceğim ulaşılabilir kimse yok,yukarda belirttiğim üzere.

Bir daha metro turizmle seyahat eder miyim yorumu size bırakıyorum.

Sadece yaşadıklarımı yazdım,yorum yine sizin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dharma Girişimcisi -- 13 Aralık 2009; 11:59:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dharma Girişimcisi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bende izmirden bursaya gitmek için mecburen bayramda tercih etmek zorunda kalmıştım.kemalpaşaya yolcu almak için girdi bayan yanına bay bilet kesmişler.bayan itiraz etti.muavinde otursun işte ne var gibilerinden konuşmaya başladı.kız nişanlıydı anladığım kadarıyla parmağındaki yüzükten ve bayağı rahatsız olmuştu devreye benimle birlikte birkaç kişi daha girip bayanın rahatsız olduğunu ve başka çözüm bulmasını istememiz sonucu diğer arabaya aktardılar o kişiyi.çok lakayıt muavinleri var ve en çok kaza yapan otobüs firması sanırım.izmirden bursaya sağsalim indiğim için şanslıyım.çok mecbur kalmadıkça asla tercih etmem

• Bagajda tavuk falan taşıyordu bu şirket
  • Otobüs firmalarının eline düşünce öyle çirkef oluyorlar ki.. Hele de bayram zamanları.. Ama diğer zamanlar yalakalıkta sınır tanımıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MartNisan

Otobüs firmalarının eline düşünce öyle çirkef oluyorlar ki.. Hele de bayram zamanları.. Ama diğer zamanlar yalakalıkta sınır tanımıyorlar.
    Bir ara bende yazmıştım bir şikayet konusu..

Gayri ahlaki fim oynattılar diye..

Ogünden beridir tövbeliyim binmemeye..

Muavinlerinin lakaytlığına tamamen katılıyorum.

Lütfen binmeyelim arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

gayri ahlaki film

Allah ıslah etsin bunları..uzak durmak gerek...
  • quote:

quote:

gayri ahlaki film

Allah ıslah etsin bunları..uzak durmak gerek...

Alıntıları Göster
    Bu arada sahibi galip öztürk tür..

mafyadır..

dikkat.. fazla deşifre omayın..

• quote:

mafyadır..

ne olabilir merak ettim ?
  • quote:

quote:

mafyadır..

Alıntıları Göster
    quote:

Adrenalin dolu bir yolculuk için Metro Turizm

• quote:

Orijinalden alıntı: ocb

quote:

Adrenalin dolu bir yolculuk için Metro Turizm

Alıntıları Göster
    neden korkuyorsunuz ki ? zaten bu ülkenin en büyük sorunu hakkını aramamak. sonuna kadar gidin bence. yapabileceğiniz her şeyi yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chakra

neden korkuyorsunuz ki ? zaten bu ülkenin en büyük sorunu hakkını aramamak. sonuna kadar gidin bence. yapabileceğiniz her şeyi yapın.

ne yani şimdi kaliteli hizmet vermiyorlar diye otobüslere bomba mı koyalım???
  • quote:

yapılabilecek en iyi şey bir daha bunlara kuruş kaptırmamak,yakınlarına kaptırtmamak ve mümkün olan en çok insanı uyarmak bilgilendirmek..

O yüzden bu konuyu arada uplarsanız daha çok insanı uyandırmış oluruz diye düşünüyorum.En güzel cevap bu olur...
  • quote:

quote:

yapılabilecek en iyi şey bir daha bunlara kuruş kaptırmamak,yakınlarına kaptırtmamak ve mümkün olan en çok insanı uyarmak bilgilendirmek..

O yüzden bu konuyu arada uplarsanız daha çok insanı uyandırmış oluruz diye düşünüyorum.En güzel cevap bu olur...

Alıntıları Göster
    eğer izmir den geliceksem nilüfer diğer yerler içinde ulusoyu tek geçerim

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    metro seçmek hata zaten.

seyehatlerimin vazgeçilmezi.

http://www.dailymotion.com/video/xbfjiz_pamukkale-turizm-pamukyol-21_travel

• quote:

Orijinalden alıntı: Or_By

metro seçmek hata zaten.

seyehatlerimin vazgeçilmezi.

http://www.dailymotion.com/video/xbfjiz_pamukkale-turizm-pamukyol-21_travel

Alıntıları Göster
    sürekli izmir bursa gider gelirim ayda 5-6 kez hep kamilkoçu seçerim servis imkanından dolayı.ondan sonra nilüfer gelir.onun dışında anadolu ve pamukkale iyidir.başka bir firmaya mecbur kalmadıkça binmem.çok mecbur kalırsam uludağa binerim onlarda az çok iyidir en kötüleri kesinlikle metro..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kemal Fırat

quote:

mafyadır..

işin şakasındaydım..

bende şikayetvar a yazdım.

hemde müşteri hizmetlerine mail attım.

birde ulaştırma bakanlığına yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su Samuru

sürekli izmir bursa gider gelirim ayda 5-6 kez hep kamilkoçu seçerim servis imkanından dolayı.ondan sonra nilüfer gelir.onun dışında anadolu ve pamukkale iyidir.başka bir firmaya mecbur kalmadıkça binmem.çok mecbur kalırsam uludağa binerim onlarda az çok iyidir en kötüleri kesinlikle metro..

Alıntıları Göster
    Öbür tarafta alırsın hocam hakkını..Helal etme hakkını felan böyle haysiyetsizlere..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudal

quote:

• quote:

quote:

quote:

aynı şeyi düşünüyorum aslında komik

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yıllardır metro turizm kullanırım hiçbir sorun yaşamadım niye bunlar beni bulmuyor?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.