Şimdi Ara

Metro Turizm (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
5.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Or_By

quote:

Orijinalden alıntı: memnun kaygısız

quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare_2

geçen bayram bende metroya mecbur kaldım... İzmir garajda peronlar 63-64 denildi arkadaımla bekliyoruz araba saati geçti geçecek sonra şans eseri başka bir bayan yolcu sevgilisiyle konusurken duyduk peronları değiştirmişler :D hemde öyle böyle değil 63ten 12 ye almışlar az kalsın kaçırıyorduk..

telefon açıp size haber vermeleri gerekirdi

hangi ara haber verceklerdi ki adamlar kendilerindemiydi bi sorun bakalım.

sizin dediğiniz dönem izmir metronun battığı gündü. belki birçoğunuz haberi yok olaydan metro battı, adamlar ne yapacağını sasırdı, apar topar arabaları pamukkale peronlarının yanına aldılar. galip öztürk izmir metro sahibine silah zoruyla senet imzalttı. adam gitti şikayette bulundu. galip öztürk istanbulda göz altına alındı. 1 gün bekletildikten sonra tabikide beklenen sonuç olarak serbest bırakıldı vs. vs.vs.vs.vs.

vay be bunları bilmiyordum teşekkür ederim öğrendiğim iyi oldu

• bende bedevi şansı var zaten neyi kullansam batıyo eskiden asya turu kullanırdım o da 3-5 yıl önce sizlere ömür oldu
  • bknz avatar
  • 4 Arkadaş tatil dönüşü Aydından Kayseriye firmalardan yer kalmadığından mecburiyetten binmek zorunda kaldık. Daha otobüse biner binmez ilk bombayı patlattı. Daha yerlerimize oturmadan gıcık bir muavin " beyefendi biletlerinizi görebilirmiyim diye başladı." arkadaşlarda yerleşmeye çalıştığından 1 dakika göstereceğim dedi ve ardına hemen bu cümleleri tekerrür etti. Bi kasma sakin ol biletleri göstereceğiz diye muavine cevap verip biletleri gösterdik.Ardına otobüs boş olduğundan orta kapı önünde ki koltukların geriye yatmadığından ve arasının çok geniş olmadığından yerleri değiştirmek istedik çünkü orda oturan ben ve bir arkadaşımın boyu uzun. Dedik ki arkaya geçebilirmiyiz bu koltuklara sığmıyoruz. gelen Cevap beyefendi hepsi aynı koltukların. Öylemi dedik . Evet diye cevap verdi Sonrasında dedim ki bu koltuklar arkaya yatıyor mu ? Hayır beyefendi yatmıyor dedi. E neresi aynı o zaman dedim (orda müzik sistemi olduğundan koltuklar sabitti.) ara verdiğimizde şöföre bu adamı şikayet ettik ve mecbur koltuklarımızı değiştirdi. onun hemen öncesinde bir turiste yerini bulmasında yardımcı olurken bu gene geldi ve beyefendi ne oldu sorun ne sorun ne gibi saçma sapan sorularla bunalttı beni dedim senin yapamadığın işini yapıyorum dedim ve bozuldu gitti. Ardına şöför geldi kusura bakmayın biraz dengesiz deyip özür diledi.
    Daha önce bir bayan otobüsün tuvaletinde çocuğunun bezini değiştirmek istedi ve bu hayır dedi biz orayı kullanmıyor. Bayan izah etti sadece kapalı mekan olduğu için kullanmak istiyorum yoksa tuvaleti kullanmayacağım dedi ve gene çıkıştı muavin bunada. Bayanda mecbur koltukta değiştirmek zorunda kaldı. Bayan indikten sonra ardından ne küfürler etmeye başladı. Ağıza alınmayacak küfürler ve aileler vardı otobüste. Ordan bir abimiz müdahele etti ve ayıp oluyor aileler var diye ama bu hala devam ediyor küfür etmeye. Ordan sinirlenen arkadaş Bana bak lan sarı kafa sus kes sesini diye çok sinirlenip bu kelimeleri sarf etti. Sonrasında sesini çıkartamayan ve molada yanımıza gelerek, size bağırmadım orda dedi. Arkadaşım da tepki verseydin de görseydin dedi ve sustu gitti. Arkadaşlarımızın ön koltuğunda oturan abimiz yanımıza gelip sivil polis olduğunu belirten kimliğini gösterip hakkında tutanak tutacağını ve şahit olurmusunuz diye bize sordu. Bizde seve seve dedik ve o gündür metroya lanet ettim binmiyorum.

Not : Biraz uzundur ama metroya lanet ettiğimizi gösteren bir olay.

• Varan ve Ulusoy'dan vazgeçmem ancak maddi durumum müsait olmadığında kullandığım otobüs şirketi.Muavinler ve şöförler gayet geyik insanlar ve tehlikeli gittiklerine de de denk gelmedim.

Şanslıymışım anlatılanlara göre
  • metro firmasına zorunluluktan binmeyen normal gidip direk bilet alan adamın aklından şüphe ederim
  •  Metro Turizm

Hmm.Sağol..
  • Her ay bursa- istanbul arası gidip gelirim. İlk seferimde metroyu tercih ettim . Ama ne büyük yanlış yaptığımı sonra anladım. sürekli kamil koçu kullanıyorum. Şimdiye kadarda bikere bile huzursuz edici bir olayla karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bartug148

Metro Turizm

Hmm.Sağol..

Kimsenin maddi durumuna bişey demiyoruz hemen artislik yapmayın duygusallık çabaları felan..

Ben her yaz ayında host olarak çalışıyorum yaz ayımı değerlendiriyorum...2008 yazında metrodaydım metroya 10 gün dayanabildim bukadr berbat firma görmedim hayatımda..

2009 Da pamukkaledeydim ortamı sıcakkanlılığı hizmeti yolcuya olan önemi gördük..

Ulusoydan varandan herkes bilet alamaz tabiki alamıyorsanız metroya binmek zorunda değilsiniz..Pamukkaleye binin hadi gitceğinizyere Pamukkale gitmiyorsa N,lüfer Anadolu var artı Metronun bazı hatları bu firmalardan daha pahalı..

araştırın biraz..

2010 Pamukkalenin yılı olucak ...

Yolcuya hizmeti görün..Standart arabalar kalmıyacak artık..Şuan istanbul ankara hattında Pamukkalenin tüm arabaları multimedia özellikli Pamukyol ve Teknobüsler..

teknobüsler 2 artı 2 deki uygulama 2 artı bir rahat hat şeklinde olan ise Pamukyollar Pamukkaleye binin kı yazan arkadaşlar oluyor deneyen arkadaşlar hizmeti konforu yaşayın..

Amacım reklam değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zerzavatçı -- 14 Aralık 2009; 1:27:18 >

• Adam host olarak çalışmış söylediklerine saygı duymamız gerek şahsen ben inanıp hak verdim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: memnun kaygısız

Adam host olarak çalışmış söylediklerine saygı duymamız gerek şahsen ben inanıp hak verdim..

teşekkür ederim
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: japon dostu

up

down
  • quote:

Orijinalden alıntı: dephyr

quote:

Orijinalden alıntı: japon dostu

up

down

up
  • metroya binmem gidecegim yere traktörle giderim yinede binmem gerçi ikiside aynı gibi ya neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

metroya binmem gidecegim yere traktörle giderim yinede binmem gerçi ikiside aynı gibi ya neyse

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerzavatçı

quote:

Metro Turizm

Hmm.Sağol..

Kimsenin maddi durumuna bişey demiyoruz hemen artislik yapmayın duygusallık çabaları felan..

Ben her yaz ayında host olarak çalışıyorum yaz ayımı değerlendiriyorum...2008 yazında metrodaydım metroya 10 gün dayanabildim bukadr berbat firma görmedim hayatımda..

2009 Da pamukkaledeydim ortamı sıcakkanlılığı hizmeti yolcuya olan önemi gördük..

Ulusoydan varandan herkes bilet alamaz tabiki alamıyorsanız metroya binmek zorunda değilsiniz..Pamukkaleye binin hadi gitceğinizyere Pamukkale gitmiyorsa N,lüfer Anadolu var artı Metronun bazı hatları bu firmalardan daha pahalı..

araştırın biraz..

2010 Pamukkalenin yılı olucak ...

Yolcuya hizmeti görün..Standart arabalar kalmıyacak artık..Şuan istanbul ankara hattında Pamukkalenin tüm arabaları multimedia özellikli Pamukyol ve Teknobüsler..

teknobüsler 2 artı 2 deki uygulama 2 artı bir rahat hat şeklinde olan ise Pamukyollar Pamukkaleye binin kı yazan arkadaşlar oluyor deneyen arkadaşlar hizmeti konforu yaşayın..

Amacım reklam değil.

Çok şükür bişey denilebilecek bir maddi durumum yok

• Maddi durumum müsait olmadığında kullandığım otobüs şirketi demişsin de anlayamadım ben
  • Yani acil biryere gidip 1 gün sonra geri geleceksem metro yu tercih ediyorum.Normal zamanlarda varan,ulusoy dan yanayım.

Ama bastıra bastıra pamukkale yi savunmanızı sevdim.Bir dahakinde tercih sebebim olacak.
  • quote:

Yani acil biryere gidip 1 gün sonra geri geleceksem metro yu tercih ediyorum.Normal zamanlarda varan,ulusoy dan yanayım.

Ama bastıra bastıra pamukkale yi savunmanızı sevdim.Bir dahakinde tercih sebebim olacak.

neyse canım uzatacak bir şey yok. çoğu insan pamukyolla yolculuk yaptıktan sonra memnuniyetlerini paylaşıyor zaten. sonucta 1 kere metro iyi hizmet verdi diye iyi firma olmayacağı gibi pamukkale,anadolu,varanın 1 seferinde kötü hizmet vermside onları kötü şirket yapmaz...

bu arada bugun üzücü bir olay yaşandı. denizli çivrilde otobüs şarampole devrildi. allahtan ölen yok. 37 yaralı vardı sanırım. kamil koç için geçmiş olsun ucuz atlatılmış.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.