Şimdi Ara

Metro TV 'D Plus' Olmuş yaa...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün metro tv i açim dedim baktim reklam falan var dedim nooluyo yaa bi baktım kanal D Plus adına geçmiş..
    Desenize artık yabancı şarkı zar zor seyretcez..
    Bence D Plus olması kötü olmuş..Siz nediyosunuz bu işe???

• herhalde zart diye kapatmazlar ,gerçi doğan grubu aldı galiba metroyu ,öyleyse kapatırlar zaten dream varken 2. yabancı kanalı yük olarak görürler
  • bence de biraz kötü olmuş
  • Abicim kapatmışlar bile yaa baktım hemen iğrenç iğrenç belgesel oynatıyolar..
    Reklam falan acayip kötü olmuş...
  • sorması ayıp sırf o kanalmı ?
    ben dun uyduda bircok kanalin logosunda kanal d'nin logosunu gordum hepsinimi aldilar naptilar ?
  • kesinlikle harika olmuş

ne anlıyodunuz şu metro dan anlamıyorum habire aynı klipleri verip duruyordu
  • metro'yu fazla izlemezdim ama her pazar ailecek izlediğimiz sineklasik D max olmuş. müzik dediğinizde (yabancı müzik olarakta) bir sürü kanal var ama bir sinema kanalımız yok (digitürk saymazsak oda paralı)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

kesinlikle harika olmuş

ne anlıyodunuz şu metro dan anlamıyorum habire aynı klipleri verip duruyordu

buda aynı klipleri veriyo
  • d plus kültür ve sanat ağırlıklı yayın yapacakmış. nasıl programlar yayınlayacaklar merak ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blueboytr

d plus kültür ve sanat ağırlıklı yayın yapacakmış. nasıl programlar yayınlayacaklar merak ediyorum.

Biri bizi gözetliyor, Popstar, Türkiye'nin yıldızları, Superstar gibi programları yayınlar bence nasıl olsa Doğan'nın değilmi....Doğan'a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorunvar -- 11 Temmuz 2006; 13:29:21 >
  • Bir de KARE diye kanal var o neci acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.