Şimdi Ara

**METRONET AKTİF ETHERNET FİBER KAMPANYASI** (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
3
Favori
9.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Oradan buradan 1-2 tane var kendi adamları hep onlar paylaşıyor :) Bana özel mesaj atarsanız size team wiever açık netimin kalitesini gösterebilirim :)
    Aklı olan bu firmaya bulaşmaz! Biz ettik siz etmeyin.
    http://www.pingtest.net/result/88403408.png
  • Ben hala tam olarak net 10/10 mbit kullanmaktayım.BPL 'de sorun çıkıyor ama ethernet'de sorun yok.Son 1 yıldır hızım sabit...
  • selamlar

istanbul bagcilar demirkapi mahallesinde oturuyorum burada herhangi bir internet altyapiniz mevcut mu acaba
  • merhaba, 2 yıl metronet bpl 10mbps kullandım.
    2. yılın sonunda 3 gün önce firmaya attığım maili isimleri değiştirerek buraya ekliyorum.
    firmadan(olmaz ya) ve kullanacak olanlardan sorusu olan varsa detaylandırlabilirim.
    fikir sahibi olmanız açısından yardımcı olacağını düşünüyorum.

metronet hakkında bende oluşan kanaat şudur.
    eski aboneleri bir bir yıldırma politikasıyla iptal ettirelim firmayı kapatıp gidelim.
    başka mantılklı açıklaması yok bunun.
    bu kadar ilgisizlik olmaz.
    hattı iptal ettrmek için arıyorum. memnuniyetsizliğiniz nedir?
    sorun varsa çözebiliriz, alternatif bağlantı deneyelim vs. diyen çıkmadı...

Merhaba,
    Kullanmış olduğum hizmet paketi (24 ay taahhütlü 10mpbs) EKİM AYI sonu itibariyle bitmiş bulunmaktadır.
    BPL internette, 10mpbs hızı sürekli ve sağlıklı alamama, kesilme kopma yaşandığı için fiber internete geçmeyi düşünüyordum.
    Superonline a geçmek için işlemleri başlattığım sırada daha önce açmış olduğum bir kayıt için şirketinizden tesadüfen xxxxx BEY aradı.

Neden iptal ettirdiğimi ve memnuniyetsizliğimi kendisine belirttim.

Bunun üzerine son derece çözüm odaklı olarak ETHERNET hizmetinizden bahsetti, bulunduğum sitede yer alan alt yapının daireme kadar kurulumu yapılarak kullanabileceğimi belirtti. Dilerseniz denersiniz; memnun kalırsanız taahhütlü paketlerimize geçebilirsiniz dedi.

Bunun üzerine kayıt yapılması için kendisi ile görüştüm. Kurulumun birkaç gün sürebileceğini, bu sürede mağdur olmamam için evde kullanmakta olduğum internetin açık kalacağını bildirdi.

Anlayışı ve çözüm odaklılığı için Kendisine teşekkür ettim, şu ana kadar bana METRONET’ten bu denli anlayışlı ve çözüm odaklı dönüş yapılsaydı iptal ettirmeyecektim dedim.

Buraya kadar firmanıza olan görüşüm olumlu anlamda değişmişti.

Ancak aradan geçen sürede DAİREME KURULUM SAĞLANMADI ve bununla ilgili ne zaman kurulumun yapılacağına dair bilgi verilmek için bana ulaşılmadı.
    Bunun üzerine çağrı merkezinizi 06.11.13 tarihine kadar üç gün aradım ve bilgi verilmesi yönünde talepte bulundum.
    Ancak yine dönüş olmadı.

Son aramamda vvvvv bey ile işlem yaptım.
    Kendisi kullanmakta olduğum interneti kapatması gerektiğini belirtti.
    Yeni bir paket kurulacağını ve bu sürede mağdur olmamam için firmanızdan xxxxx BEY tarafından bu şekilde memnuniyetimi gözetmek için yardımcı olunduğunu belirttim.
    Ancak prosedür neyse onu uygulaması gerektiğini belirterek internetimi kesti.

Konuyla ilgili xxxxx beyle görüşmesi ve ondan sonra kesmesini talep ettiysem de bir sonuç alamadım.
    xxxxx bey den olumlu dönüş aldığım için kendisi ile görüşmek istediğimi belirtiyorum ancak kendisinin bulunduğu birime telefonla ulaşamıyorum.

Sonuç ve talep:
    Firmanıza olan memnuniyetsizliğim eski boyutuna ulaştı. xxxxx beyle görüştükten sonra umutlanmıştım ancak hiçbir şeyin değişmediğini gördüm.
    Firmanızdan ayrılıp kesinti olmaksızın SUPERONLİNE a geçseydim evde internet kesintim olmayacak ve mağduriyet yaşamayacaktım.
    Eşim ve ben işlerimizi evden takip ediyoruz. Bugün itibariyle internetimi keserek güzel bi memnuniyet yakaladınız.

Oturduğum sitede birçok kişi gibi bana da diğer firmalara geçme yolunu gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum…
    Kalın sağlıcakla…

@Metronet Satış gerekli incelemeleri yapabilmeniz için kullanıcı adı, blok daire ve telefonumu pm olarak atıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afanesavo -- 7 Kasım 2013; 14:07:02 >

• metronet ethernet geçmeyi düşünüyorum süperonlineden oraya geçersem çayma bedelini öder mi öderse kesin geçecem artık tak etti süperonline akk 1 hafta geçmeden hızım 3 mb oluyor 24 ay taahhüde veririm birisi bana yardım etsin eğer çayma bedelini öderse kesin geçecem
  • Bende bpl kullanıyorum fakat bulundugum binada ethernete geçiş hizmeti varmı ? Nasıl öğrenebilirim.
  • adil kullanım kotası olmaması gibi süper özelliği ile fark yaratabilecekken vurdumduymazlığı ile bıkkınlık getiriyor METRONET.

bakın yukarıdaki mesajımı yazalı ne kadar oldu hala dönüş yapan yok. sadece buraya değil info@metronet.com.tr adresine de göndermiştim buraya yazmadan bir kaç gün önce oradan da geri dönüş olmadı.

sırf bu ilgisizlik ve sorunlardan dolayı superonline geçmeyi düşünüyorum.

ilginçler yani bekliyoruz bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CenTosT

Allah en kısa sürede batırır inşallah bu firmayı. Hakem heyetine başvuruyoruz sitemizdekilerle en yakın sürede...
     **METRONET AKTİF ETHERNET FİBER KAMPANYASI**

Hocam sadece size 2 farklı lokasyonda farklı bir durum olabildiğini göstermek için bu test sonuçlarını gönderiyorum:

Tabi ki bu aldığım sonuç hiç güzel bir sonuç değil fakat başka yerden dosya indirirken 1.3Mb/sn görebildiğim için speedtest sonuçlarına pek aldırış etmiyorum.

Edit: Sizinle aynı olması için Ankara üzerinden yapmıştım hız testini fakat şimdi direk başlattığımda Antalya üzerinden gerçekleştirdi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CCBD5E53F -- 20 Kasım 2013; 17:31:50 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: afanesavo

metronet hakkında bende oluşan kanaat şudur.
    eski aboneleri bir bir yıldırma politikasıyla iptal ettirelim firmayı kapatıp gidelim.
    başka mantılklı açıklaması yok bunun.
    bu kadar ilgisizlik olmaz.
    hattı iptal ettrmek için arıyorum. memnuniyetsizliğiniz nedir?
    sorun varsa çözebiliriz, alternatif bağlantı deneyelim vs. diyen çıkmadı...

bir başka başlığa benzerinide ben yazdım. 10 mbit bpl net için benden 47.5 tl istediler. ethernette bu hizmet 39 tl kapatın dedim. kapatma onayı için aranacaksınız dendi herhalde 5-8 gün sonra arandım. neden dediler, fiyat ve bağlantı problemleri dedim. işten eve gidene kadar 30 dk da kesmişler hattı.
    rekor kırdılar yani, çünkü, 28 eylülde 2 yıllık taahütüm bitecekti ve 7 eylül de başlattım süreci. 28 eylül sonrası ne olacak, hızım ne ücret ne diye sordum, ararız dediler... 27-veya 28 eylülde aramışlar görüşemedik. pat 49.99 fatura geldi, sinirlendim.. router otomtk ip almıyor 4 aydır sürekli fiş tak çıkar uğraşıyorum dedim, size statik ip verelim dediler, hadi dedim ama geçen hafta kapattırana kadar statik ip vermediler. adamların tamam not alıyorum ilgili birim sizi arayacak demeleri, sizi aramaları 7-10 gün sürecek demektir. mh de 5 kişi mi çalıştırıyorlar anlamak zor. herhalde şikayetlerden o kadar bıkmışlar ki pat kapattılar net i. neyse 28 eylül sonrası yine aradım fiyat teklifi için herhalde aramaları yine 1 hafta sürdü 49.99 u 47.5 a çektiler olmaz dedim ve kapatma süreci bitti bu konuşmadan belki 1 hafta sonra.. kısaca, 7 eylülden 13 kasım a kadar 2 aylık bir süreç devam etti, önce inidirim istemem sonra kapatma.. bu arada bana 2x 49.99 luk fatura çıktı. herhalde aldıkları bu 100 tl yi kar sanıyorlar. bizim girişte 16 daire var tek aboneleri bendim benide kaybettiler. aslında 40 tl ye düşselerdi devam edecektim, router sorununu openwrt isimli bir yazılımla çözmüştüm. öyle bir yazılım ki hat kapasitesini bile gösteriyor. nete bağlı kişi sayısı artık yazılım nereyi baz alıyorsa 150-300 arası, kapasite 20.000 civari sürekli %1-2 arası hareket ediyordu.. dedim adamların kapasitesinin %1 i çalışıyor ama müşteriye tekmeyi vurduk diyorlar sanırım.
    km lerce fiber kablo döşediler onca yatırım boşa gitti. sanırım bu gidişle devredeler. taahütü biten yanaşmıyor bir daha.

ben mesela 8 mbit 1 37.5 veriyordum, babamların sitesinde 10 mbit e 33 tl veren arkadaş vardı. şimdi yenilerken 47.5 istediler. böyle fiyat politikası bunlarda ki.

bu net firmaları neden şöyle bir şey yapmazlar ki, ne kadar ekmek o kadar köfte.. yani desinlerki her 1 mbit upload 5 tl, her 5 mbit download 7.5 tl..
    5 mbit up-20 mbit down isteyen 25+30 = 55 tl ödesin.. abuk subuk kampanyalarla nereye kadar..

turksat a geçtim yeni kampanyaları var. modem sizden, 10 mbit 32 tl.. gayet memnunum.. upload ve AKK ya ihtiyacınız yoksa metronet kahrı çekilmez.

• Firma batmıştır arkadaşlar. İnşallah çalışanları işsiz kalır
  • Firma batmadı; satıldı. Çağrı merkezini arayarak çalışanları ile görüşebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErcanD. -- 17 Mart 2014; 15:10:46 >
  • CenTosT C kullanıcısına yanıt
  • Turkcell SOL satın aldı
  • Az önce metronetlemkonuştum superonline satınaldığı için yeni abone almıyorlarmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • metronet sitesinde BPL İnternet Metronet Ethernet seçenekleri var bpl dediği elektrik sisteminden internet veriyo sanırım o baya sıkıntılıymış kimse memnun değil ethernet dediği bizim bildiğimiz ffiber altyapı mı kablolu şuan bulunduğumuz yerde metronet ve superonline hizmetleri var şuan superonline fiber kullanıyorum fakat kota saçmalıkları çakallıklarından bıktım sözleşme yenilemesi yapmayı düşünmüyorum fakat bu metronetin ethernet olayı eğer kablolu altyapısı ise (fiber) başvurmayı düşünüyorum ethernet kullanan var mı acaba ??
  • Superonline ve Metronet, Hisse Devir Sözleşmesi ile Metronet’in hisselerinin tamamının SOL devri konusunda anlaşmış bulunmaktadır. Hisse devri, düzenleyici kurumlardan gerekli onayların alınmasını takiben gerçekleşecektir.

Mevcut Metronet müşterileri, farklı bir tarife veya kampanya seçmedikleri müddetçe Metronet ile imzaladıkları sözleşme kapsamında aynı tarife/ürün ve ücret kapsamında otomatik olarak SOL müşterisi olacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: command_4

Superonline ve Metronet, Hisse Devir Sözleşmesi ile Metronet’in hisselerinin tamamının SOL devri konusunda anlaşmış bulunmaktadır. Hisse devri, düzenleyici kurumlardan gerekli onayların alınmasını takiben gerçekleşecektir.

Mevcut Metronet müşterileri, farklı bir tarife veya kampanya seçmedikleri müddetçe Metronet ile imzaladıkları sözleşme kapsamında aynı tarife/ürün ve ücret kapsamında otomatik olarak SOL müşterisi olacaklar.

Hocam o haber yayılalı çok olmadı mı ? Ben 3 aydır takip ediyorum 2 haftada bir müşteri hizmetlerini arıyorum superonline ve metronetin anlaşma sağlandı ama birkaç eksik şey var diyorlar. Ne zaman olacak bu iş anlamadım. İnşallah en geç haziranın ortalarına doğru superonline işi bitirir.

• Hort - Böyle bir sistem var mı Ankara'da firma önemli değil
  • Yok artık böyle bir firma!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.