Şimdi Ara

Metronet İstanbul'da Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İstanbul-Ümraniye'de metronet kullanan varmı?Herhangi bir sorunla karşılaştınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efepks -- 29 Aralık 2013; 17:44:43 >

• Ben her akşam eve geldiğimde kesilmiş internet için METRONET i arıyorum bulunduğum yer kiptaş 2 ömerli konutları, ve 1 senedir metronet kullanıcıısıyım,haftada 3 gun veya hergun gıdıp gelme lı kesıntıler zaten yaşıyordum,ama son 1 aydır her akşam dediğim gibi metroneti arıyorum,evde 2 pc kullanıyorum routerli hifi aldım, dışarı çıkıyoruz geliyoruz pc lerı acıyoruz ve müşteri temsilcisini aramadan internet açılmıyor son 1 aydır bu şekilde, ben 40 lira net için oduyorum aylık 50 lirada tel parası ödüyorum aramaktan, 1 ay evvel elektrık lı modem aletının altındakı pin nosunu ıstedı, ve sorgulama yaptı, ip uyuşmazlıgı var dedı,ayar yaptı, daha olmayacak dedi bunun uzerine sorun yinede devam ettı,hemen sizin router li wifi nize *ok atıyorlar,ben sorun çoz dediğmde ip algılama problemı dıyor, yıne dun aksam bır gorusmemde artık sınırımden çıldıracakken , müşteri temsilcisi bana şu nolu ip adresı kullanıyorsunuz bu problemlı bır ip dedi, bende dedım kardesım 1 ay evel bu soylendı neden duzeltılmedı, 1 aydır aradıgım arkadslar neden wi-fi me *ok atıyor pekı dedım, bu hizmeti ne internet olarak verebılıyor nede yeterli terbiyede ve bılglı musterı destek hattına sahıp , ıptal işlermleri içinde 350-400 tl utanmadan para ıstıyorlar, neden hem hızmet yok hemde bu cayma bedelı dedıgım de bir sözleşme imzaladığımı söyleyecek kadarda geniş terbiyeye sahip bir kurum vede ciddiyet yok, hani sen bunu imzaladın işine gelirse diyor yardımcıda olmuyor,başına bela almak isteyen varsa buyursun kullansın, bır arıyorsun musterı hızmetlerını tel yuzune kapanır bır ararsın mesaj bırakın der,zaten temsılcı en son arkadaşlara yonlendırdım 3 gun ıcınde aranacaksınız dıyor başka da bir şey olmuyor ondan sonra... bana ve benım gıbılere geçmiş olsun, ben bu yazımı benım gıbı madurlar olmasın ve bılınçlenme açısından METRONET ile alakalı bütün konulara müsadenizle copy leyeceğim.bizim başımız yandı başkasını yanmasın.

sevgiler saygılar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.