Şimdi Ara

Metronet port sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selamlar...Ben ttnetten metronet adlı firmaya geçiş yaprım ancak steam üzerinden call of duty oynamak istediğimde nat type im strick görünüyor ve port açmam gerektiğini anladım ancak 1 aydır adamlarla uğraşmama rağmen bir türlü sorunuma çözüm bulamadılar ve bn dilediğim portları bir tüelü kullnamadım sizden ricam metronet kullanan varsa ve bu sorunu yaşayıp çözebilen arkadaşlar varsa yardım bekliyorum...Bu arada kablosuz moden ile kullanıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: slevinus

Arkadaşlar herkese selamlar...Ben ttnetten metronet adlı firmaya geçiş yaprım ancak steam üzerinden call of duty oynamak istediğimde nat type im strick görünüyor ve port açmam gerektiğini anladım ancak 1 aydır adamlarla uğraşmama rağmen bir türlü sorunuma çözüm bulamadılar ve bn dilediğim portları bir tüelü kullnamadım sizden ricam metronet kullanan varsa ve bu sorunu yaşayıp çözebilen arkadaşlar varsa yardım bekliyorum...Bu arada kablosuz moden ile kullanıyorum...

Size mail ile bir ip adresi göndermiş olmaları gerekmekte bu ip adresini routera girdiniz mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.