x (formerly twitter) Ozer Sencar (@ozersencar1) on X https://x.com/ozersencar1/status/1794066371749290351Eyy cehape! Şuraya bir adet furkan bölükbaşı destekli ekşisözlük "mopan" hesabının paylaşımı ekleyelim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 24 Mayıs 2024; 22:55:52 > |
Metropoll Sokak Hayvanları Anketinde Halkın Sadece %2.7'sinin Köpeklerin Uyutulmasını İstemesi
-
-
Normal, bu ülkede her şey normal artık.
Kimse de çıkıp demiyor, 20 yıldır varolan kanun neden adam gibi uygulanmadı? Bunun hesabı belediyelerden sorulmuyor…
Veteriner şubelerinin bütçeleri kimlere ihale parası olarak verildi, sorulmuyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sığınmacılar yerine kendi sorunlarımıza para harcansa idi, bunları tartışmazdık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hep söylüyorum akp düşmanını dışarda aramasın içerde vekilleri ona yeter
Hazırladıkları tasarıya kendi seçmeninin desteği %2,4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 24 Mayıs 2024; 23:7:22 > -
şimdi aynı halka sorun : "barınaklarda bakım için hepizinden 12 ay boyunca 100er lira alınacak". bakalım kaçı barınak diyecek.
hayır yeşil solcu algı kasacak "sadece % bla bla uyutulsun diyiyah" :D
bu sol akıl da işte bu kadar uyanık olabiliyor.
%75'i sokakta hayvan istemiyor.
-
Buna inanan varsa elimde 2. El köprü var satılık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 25 Mayıs 2024; 0:7:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bardağın boş tarafına bakmış başlığı atan kişi. Ben bardağın dolu tarafını göstereyim:
halkin sadece yüzde 17 si şu anki durumun devam etmesini istemiş. Halkın yüzde 83 ü sokakta beslenmesini istemiyor. Yüzde 79'u barınaklarıdan çıkmasın demiş. Bu da benim çözüm önerimle örtüşüyor.
https://mini.donanimhaber.com/basibos-kopek-sorununa-alternatif-cozum-onerisi--158756293
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 25 Mayıs 2024; 0:18:2 >
Gercek ama
-
bir canlıyı öldürmek kimse istemez.
seçeneklerde köpekler sokakta rahatça insan çocuk avlasın sonucu galip gelmemiş nasıl okuduysan artık. uyutulmanın vicdani olanı galip gelmiş.
Bu sonucu sen sokaklarda elinde mamayla dolanan chp li teyzelere söyle seni döverler onlar özgürdür istediğini ısırır yer diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Mayıs 2024; 0:41:7 > -
Ulan birisi "Almanya'da yaşıyorum yeaa" diye milleti trollüyor. Herif Almanya'dan foruma bir tane fiş veya resim atamadı. Bir diğeri "akrabam texas'da sürünüyo yeaa" diye sahte akraba uyduruyor. İkisinin ortak noktası evinden dışarı çıkmamaları diyebilirim. Kedi veya köpek falan umrunda bile değil bunların.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 25 Mayıs 2024; 0:44:21 > -
Sen kendi derdine yan yaklaşık 10+ senedir bir türlü cennet ab abd ye taşınıp gidip $ euro içine yüzemiyorsun yaşayan yaşıyor senin yerine boşver.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Mayıs 2024; 0:46:6 > -
Yüzde 17 mevcut durum devam etsin demiş. Yüzde 83 mevcut durum değişsin demiş. Sadece uyutma istememiş, onun yerine barınaklarıda ölene kadar bakılsınlar demişler.
Üstün zekalı sıradan halk istemiyorsa kesin doğrudur ben inanırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 25 Mayıs 2024; 0:54:44 > -
Kerocan senin abilerin kaçak köçek yaşıyor. Benim burada kurulu düzenim var. Senin gibi forumda 7/24 yatan işsiz birisi değilim. Özellikle dikkat ettim ban yiyince bile forumda dolaşıyorsunuz. Bu bölümde ban yesen bu sefer başka bölüme girip salça oluyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 25 Mayıs 2024; 1:6:46 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X