Dostlar selam herkese, 28 Temmuz Çarşamba günü BİMCell'in yeni paketleri geliyor, hem zamlı hem de paketler deki içerikler azaltılmış ne yazık ki. Bu konu'yu açma sebebim; Mevcut BİMCell kullanıcılarının eski paketler den yararlanmaya devam etmesi. ![]() Mevcut paketler için 2 gün süreniz var arkadaşlar, SMS atın ve pakete kayıt olun, 29 gün içerisinde alacağınız paketin fiyatı kadar yükleme yaparak, pakete sahip olabilir ve zamlı paketler den almak zorunda kalmazsınız. Acele edin, paketlere kayıt olun arkadaşlar... Yeni ve zamlı paketler listesi; ![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mevcut BİMCell kullanıcıları 28 Temmuz'a kadar süreniz var
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yeni paketler rezalet, acilen eski paketlere kayıt olun derim. Garibanın bir BİMcell'i vardı o da gitti. Bakalım Teknosacell'den ümitliyiz bu sene.
Eski paketlere geçemeyen arkadaşlar Vodafone var haberiniz olsun hem Vodafone BİMcell'den daha iyi (çekim olarak)
Vodafone 15 GB Kolay Paket 35 ₺ haberiniz olsun (TKÜ'de dahildir.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 26 Temmuz 2021; 14:47:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A0BECBC3
Yeni paketler rezalet, acilen eski paketlere kayıt olun derim. Garibanın bir BİMcell'i vardı o da gitti. Bakalım Teknosacell'den ümitliyiz bu sene.
Eski paketlere geçemeyen arkadaşlar Vodafone var haberiniz olsun hem Vodafone BİMcell'den daha iyi (çekim olarak)
Vodafone 15 GB Kolay Paket 35 ₺ haberiniz olsun (TKÜ'de dahildir.)O paketlere de hemen zam geliyor ya...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu paketler rezalet, Vodafone faturasız kullanmak daha mantıklı, yani bizim için 2 gün sonra BİMcell'in ölüm günüdür
Ya da Turkcell RaHat alabilirler.
Dün benimle tartışmaya giren biri vardı. Ben BİMcell'in 2 milyon abonesi olmadığını iddia etmiştim, dediğim rakamın çok çok altına inecek kısa bir sürede.
Sonunun böyle olacağı belliydi. Ben hiç şaşırmadım açıkçası.
-
Her güzel şeyin bir sonu vardır hocam
quote:
Hocam bu paketler rezalet, Vodafone faturasız kullanmak daha mantıklı, yani bizim için 2 gün sonra BİMcell'in ölüm günüdür
Ya da Turkcell RaHat alabilirler.Bence Hazır Kart'ın yıllık 299 TL olan paketi daha mantıklı. Tabii benim gibi aylık 4-8 GB yeterli olan kullanıcılar için.
Öylesi daha mantıklı ama 10-15 GB kullanan birisi Tekno 12 GB 35 ₺ ya da VF 15 GB 35 ₺
tercih etmelidir. BİMcell acayip abone kaybedecek.
Acaba o paketler de 6 ay sonra zam yiyor mu? Yemiyorsa bayağı iyi.
Sanırsam yiyor, ben olsam Vodafone 15 GB 35 ₺ seçerim, Vodafone'u özlemiyor değilim, şebekesi bana daha güven veriyor.
Bir de 12 GB 35 ₺ olanı var, Süper Kolay Paket 12 olması lazımdı.
Kim bu dönemde ucuza verirse patlama yapar net.
Çok mesaj yazalım ki forumda öne çıksın, herkes görsün. Hayır duası alırız belki
90 liraya 3 aylık 30 gb veriyordu, 3'e bölersek 10 GB, 1000 dk 300 SMS vergi dahil 30 TL tutuyor.
quote:
Öylesi daha mantıklı ama 10-15 GB kullanan birisi Tekno 12 GB 35 ₺ ya da VF 15 GB 35 ₺
tercih etmelidir. BİMcell acayip abone kaybedecek.299 TL'lik paket + Galatasaray veya Bursaspor gibi destek paketeri alınarak da aylık 10 GB'ın üstüne rahatlıkla çıkılabilir aslında. 299 TL'lik paket ve destek paketi aylık 34 TL'ye falan geliyor.
Vodafone ve TeknosaCell'de 12 ay içinde zam kesin olur bence. Ki 'Kolay Paketler'e 6 ay fiyat garantisi veriliyordu bildiğim kadarıyla.
-
Hocam o dediğiniz paketler yeni hat alanlar için 1 aylık değil miydi?
15 GB 35 ₺ olan diyorsanız yeni hat alımında geçerli.
Ama 12 GB kolay paket 35 ₺ numara taşıma da geçerli.
Gerçekten Rezaletmiş.
Umarım şuan kullandığımız paketler iptal olmaz..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
SMS yoluyla aldıysan iptal olmaz hocam. Bu arada paketin bittikten sonra 28 gün içinde paketini yenilemeyi unutma, yoksa iptal olacaktır paketiniz.
Eski paketim için sms göndermez isem mecbur bu tarifelerden mi devam etmek zorundayım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Eski paketlere geçemeyen arkadaşlar Vodafone var haberiniz olsun hem Vodafone BİMcell'den daha iyi (çekim olarak) Vodafone 15 GB Kolay Paket 35 ₺ haberiniz olsun (TKÜ'de dahildir.) |
Bence Hazır Kart'ın yıllık 299 TL olan paketi daha mantıklı. Tabii benim gibi aylık 4-8 GB yeterli olan kullanıcılar için. |
Ne varsa eskilerde vardı, herşey ucuzdu, ülke güllük gülistanlıktı, geldiğimiz hale bak..
|
Biz neler hayal ediyorduk, BİMcell tokadı vurdu suratımıza, ne güzel sınırsız youtube gelecekti..
|
Benzer içerikler
- 444 lü numara nasıl alınır
- türk telekom fatura son ödeme tarihi geçerse ne olur
- sabit hattan numara engelleme
- numara taşıma sonrası eski operatör fatura
- telefon numarasından tc bulma
- türk telekom internet çekmiyor
- iphone servis yok hatası
- özel numara bulma
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- wifi araması nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X