Şimdi Ara

Mevcut Ekonomik Durumda 140.000 TL'ye 0 km Citroen C3 Aircross alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sizin ilacınız Opel Astra Sedan 1.4Turbo Manuel veya Otomatik. Özel seri adı altında Edition üstüne 7" ekran, Kol dayama, Otomatik Park Frenli araçlar geldi. Manueli 132 Otomatiği 142ydi. Çevre bayileri arayın, bulursanız aldığınıza değecek bir araba. Çoğu satıldı diyorlardı umarım bulursunuz. Eğer bulamazsanız;

Opel Astra Hb 1.2 145 Hp Özel seri alsanız, LED farları, ön koltuklar ve direksiyon ısıtması da var, 157-159 gibi bayilerde bulunuyor.

Peugeot 308 1.2 130Hp Eat8 otomatik de 161 li rakamlara var, Style donanım üstüne cam tavanlı. Hatta Allure Dynamic diye bir donanımı da geliyor, birçok sürüş destek sistemi olacakmış içinde.

Arada verdiğiniz 20.000 Tl sizi zorlamazsa bunları değerlendirin en azından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar limite çıktıktan sonra benim alacağım araba bu olur :
  • Önceki aracınızla tamamen zıt karakterli onu bilin yeni hevesi geçince darlığı yükseklik sebebiyle savrulusu vs aratabilir.tek çocuklu bebekli aileler en fazla idare eder ama siz 4 kişi kullanımda rahat edemezsiniz.butce artmiyorsa egea daha iyi olur 110 bine benzinli full veriyorlarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgay0651 -- 7 Mayıs 2020; 22:53:59 >
  • turgay0651 T kullanıcısına yanıt
    Egea benzinlinin yakıt tüketimi ne olacak peki?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • birinci sorunun cevabı biraz karışık. araç yaşlıymış, değiştirmekte fayda var. diğer yandan baban maaşına enflasyon kadar zam alamayacak yılbaşına muhtemelen. bir çok insana maaş indirimi dahi yaptılar.

sertliğe gelince. aynı gruptaki pejo gibiyse eğer bunun da, pejonun gaz, debriyaj, fren hepsi kazık gibi sert.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakk0131

Şimdi almazsan seneye 200 bine almak zorunda kalırsın.
    seneye 400 olur bu hızla.

• Arkadaşlar merhaba c3 aircross 1.2 130 hp otomatik shine için 235000tl ye anlaştım kaporta verdim. Mayıs başı gelecek. Sizce fiyatı nasıl?

• Muradx M kullanıcısına yanıt
    2020 aralık ayında 235 bine 1.2 shine paket aldım.

Eksileri içi sert plastik hiç yumuşak plastiği yok, saklama gözü yok denecek kadar az. telefonu koyacak yeri zor buluyorsunuz neyse ki android auto ile sorun değil. kendi navigasyonu olmasa da olurmuş. ön park sensörü yok. farlar halojen led far değil. çarpışma uyarısı yok. şerit takip şeritten çıkarsanız sadece uyarı veriyor şerit ortalama yok. kör nokta uyarısı yok. bagajı çift kademeli üst kademede kullanınca abs büyük boy valiz dikine sığmıyor. çift bölge klima yok. arkada usb yok yerine çakmak girişi var. zaten tek usb girişi önde var. bagajda çakmak girişi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 24 Nisan 2021; 20:48:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enflasyon böylesine yüksek ve her ay artıyorken , alacağın ürünü vs alacak gücün varsa hemen almalısın çünkü bir sonraki ay 160 bine alacağın araba 180 bin olabilir , alın ve koyun kapıya arabayı derim ben

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.