Şimdi Ara

Mevcut hükümet ve araç fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes araç fiyatlarının diğer ülkere göre phalılığından ve alım gücünün orantısızlığından şikayetçi forumda. 2002'den önce bu ülke güllük gülistanlık değildi ki. sayın Cumhurbaşkanımız ülkeyi batık bir haldeyken aldı. hiç düşünmüyormusunuz malum zihniyet devam etseydi bu fiyata araç alabilir miydik. karı koca çalışan bir memur rahatlıkla sıfır c segment biraz zorlanırlarsa d segment araç alabiliyorlar. Ama 20 sene önce böyle miydi? eskiden millet ekmeği tüpü bile sıralara girerek alıyor. Bence sürekli eleştirmek yerine biraz şükredin.

• Eksiler buradan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blok
  • Eskiden ekmeği karneyle alıyoduk falan diyosun yani

• 2002 de telefonlar hep antenliydi , bak simdi iphone var herkesde

• Elduin isimli arkadaşım bu konuyu bu şekilde dile getirmemen lazımdı. Sen şu şekilde söyleseydin burada bir sürü kişi sana artı verirdi. "2002 yılından önce bu ülke güllük gülistanlıktı, herkes istediği sınıfta ki aracı, istediği zaman alıyordu, ama şimdi kimse araç alamıyor, hepimiz fakiriz, öldük, bittik, geçen sene bu ülkede 1.000.000 tane araç satılmış o araçları da uzaylılar almış zaten yapacak bir şey yok" deseydin eğer seni (+) yağmuruna tutarlardı.
  • Hüloooooooooooooğğğğğğğğğğ.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden bu kadar yalayıcı da yoktu.

• Fazla makarna beyni öldürüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç fiyatlarını boşver de biraz et ve balık ye

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayın Cumhurbaşkanından sonrasını okumadım. Çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sidar2000 -- 3 Ağustos 2017; 13:57:4 >
  • Görende sanayi devrimi yaptılar sanacak 15 senede.Ona buna amme hizmeti yapıp ülke değerlerini satmaktan başka ne yaptılar?
    Ne huzur kaldı insanlarda ne saygı.Şıhların şeyhlerin önünde yatanlar makam sahibi oluyor.Doğruları söyleyenler tek tek sindiriliyor.Feto gerçeğini bile tank kapısına dayanınca anca anladı bu millet.Ne desek boş.
  • Her zaman ayni konular bi bitmediniz.

• Hüloğğğ

• Bu kadar vergi ile ben Rome Total War 2 de Britanya'yı tek çatı altında topladım üstüne Kuzey Avrupa'yı ve İspanya-Fransa sınırına kadar toprak genişlettim.
  • trol arkadaşım. sen de haklısın, bak bakalım aylık maaşın yatmış mı?

konu başı mı ücret alıyorsunuz yoksa sabit aylık mı?

• Sorma ya troll kardeş, 2 Kasım 2002'de (seçimden 1 gün önce) tüp kuyruğunda beklediğimi, damacana su almak için 100 km ötedeki ilçeye gittiğimi, akaryakıtı litresi 10 liradan aldığımı ve etin kilosunu 150 liradan aldığımı bilirim. Ne günlerdi ama.

• Sana maaşlar ve fiyatlar diyorum ve susuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreudeAmFahren -- 3 Ağustos 2017; 15:14:59 >
  • D.Baran kullanıcısına yanıt
    Haha güldürme beni... eskiden bu kadar yalayici yokmusmus... bosversene sen...yalancak çanak kalmamisti be... herseyi birak batmis onca banka var paralari kimlere peskes cekildi... yillik butcenin bir cogu terorle mucadele icin askeriyeye ayriliyordu teror ne oldu??? Simdi 2002 oncesindeki butcenin daha azi ayriliyor askeriyeye ve bir cok projeler var... hic kimse iktidarda iken arkasindan vuracak adami guclendirmez herkes destekcisini yandasini guclendirir bu cumhuriyet tarihinin ilk yillarindan beri boyle oldu ve boyle olacak...

• 2002'de sıfır arabalar bile 2002 modeldi. Şimdi öyle mi? Hepsi 2017 model sıfır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devilmaybad -- 3 Ağustos 2017; 15:21:53 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.