Hz. Muhammed S.A.A. efendimizin doğduğunu kutladığımız bu güzel günde ayrıca mutlu olmanız ve dualarınızın kabul olması dileklerimle Mutlu kandiller DH Forum ekibi ve üyeleri
Dh ailesinin ve tüm müslümanların mübarek olsun
tüm islam aleminin kandilini kutluyorum buradan..
Ne güzel günde doğum günüm.)), tüm islam aleminin mevlid kandili mübarek olsun...
Herkezin kandili mübarek olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Okaliptys
Ne güzel günde doğum günüm.)), tüm islam aleminin mevlid kandili mübarek olsun...
Bütün İslam aleminin kandili mübarek olsun, Ayrıca doğum günün kutlu olsun Okaliptys
cümlemizin kandilim übarek olsun arkadaşlar... HAYIRLI KANDİLLER...
Tüm Müslüman kardeşlerimizin mevlid kandili mübarek olsun İnşaAllah Müslüman kardeşlerimizin uyanmasına vesile olur...
Bütün İslam Aleminin Mevlid Kandili Mübarek Olsun.
Tüm Müslüman kardeslerimizin Mevlid Kandili mübarek olsun... Tvde Mevlid Kandili ile ilgili birsey demiyorlar ancak sevgililer gününü gösteriyorlar >.<
kandiliniz mübarek olsun...
Herkesin Mevlid kandilini mübarek olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: I-C-O
Tüm Müslüman kardeslerimizin Mevlid Kandili mübarek olsun... Tvde Mevlid Kandili ile ilgili birsey demiyorlar ancak sevgililer gününü gösteriyorlar >.<
Ticari gün para kazanma amaçlı, kadınların ayrıca zengin olduğu bir gün, insan sevdiğini alalade bir zamanda hediyelerle kutlayabilir bir günü özel kılan Valentine ise herkes Valentine e çiçekler göndersin olsun bitsin ne de olsa onun günü bugün.
@PracticeMan: Dogrudur, katiliyorum sana. Ama iste tv biraz dengeyi tuttursa cok daha güzel olacak diye düsünüyorum.
Herkeze selamlar. Herkezin ve Dh ekibinin Mevlit kandili Mubarek olsun.
tüm islam aleminin kandili mübarek olsun
Mevlid kandiliniz mübarek olsun.
Bütün islam alemi ve Hz.Peygamber'e inanların kutlu olsun NİCE KANDİLLERE.