mew yada mewetoo ya karşılık bunlardan biri charizart 100 lvl moltres 100 lvl shiny metagros 100 lvl venusar 42 lvl zapdos 100 lvl nick gamermehmet tradede lütfen yardımcı olun
quote:Orijinalden alıntı: Droogiebunlar çok değersiz pokemonlar shiny metagross değerli ama mew mewtwo'ya değmezben veririm de mew sanırım yok mewthoya shiny metagros 100 lvl yeter sen tradeye koy ben teklifi yaparım
quote:Orijinalden alıntı: Droogiebunlar çok değersiz pokemonlar shiny metagross değerli ama mew mewtwo'ya değmeztmm ben tekLif yaptim
quote:Orijinalden alıntı: enlem_06_crazy_01bende teklıf yaptımAlıntıları Göster hepinize çok tşklr şimdi bakıyorum tradeye
quote:Orijinalden alıntı: ozntunertrhepinize çok tşklr şimdi bakıyorum tradeyeAlıntıları Göster bana s.metagross ver veriyim mew yada mew2
quote:Orijinalden alıntı: Mr.Mbana s.metagross ver veriyim mew yada mew2Alıntıları Göster gec kaldın ya naapalım 2 dk once verdım
quote:Orijinalden alıntı: Mr.Mbana s.metagross ver veriyim mew yada mew2Alıntıları Göster TeşekkürLer "ozntunertr"
quote:Orijinalden alıntı: CLauDio_1907TeşekkürLer "ozntunertr" Alıntıları Göster ya ben çok istiyodum s.metagross çok güzel rengi
quote:Orijinalden alıntı: Mr.Mya ben çok istiyodum s.metagross çok güzel rengiAlıntıları Göster shiny olduğu için ama sen mesaj yazmadan 2 dk önce satıldı çok ihtiyacın ılduğunu bilseydim sana verirdim gerçekten
quote:Orijinalden alıntı: ozntunertrshiny olduğu için ama sen mesaj yazmadan 2 dk önce satıldı çok ihtiyacın ılduğunu bilseydim sana verirdim gerçektenAlıntıları Göster kardeş sende hangisi var vede s metagross tan başka 100 lwl d s m varmı?
quote:Orijinalden alıntı: gosp07kardeş sende hangisi var vede s metagross tan başka 100 lwl d s m varmı?Alıntıları Göster malesef diyeradresimde vardı ama onunda şifresini kaybettim
quote:Orijinalden alıntı: ozntunertrmalesef diyeradresimde vardı ama onunda şifresini kaybettimAlıntıları Göster ok ben şimdi nickine bakıcam mew ve mewtwo var bende am sende hangisi eksik? ona göre hazırlıyam
quote:Orijinalden alıntı: gosp07ok ben şimdi nickine bakıcam mew ve mewtwo var bende am sende hangisi eksik? ona göre hazırlıyamAlıntıları Göster kardeş baktım mew veriyim sana charizard+venusaur ver ayrıca hayrına sen bana metalic horsea yi ver bende sende olmayan bi efsane verem tabi istersen
quote:Orijinalden alıntı: ozntunertrBu mesaj silindi.Alıntıları Göster işte bende baktım mew verem charizard+venusaur ver ok?
quote:Orijinalden alıntı: gosp07işte bende baktım mew verem charizard+venusaur ver ok?Alıntıları Göster kardeş ben tradeden pokeleri çektim ama
quote:Orijinalden alıntı: ozntunertrkardeş ben tradeden pokeleri çektim amaAlıntıları Göster tekrar ykoyamıyomusun
quote:Orijinalden alıntı: ozntunertrkardeş ben tradeden pokeleri çektim amaAlıntıları Göster shiny metagroosa veririm mew veya mewtu
quote:Orijinalden alıntı: Death_Huntershiny metagroosa veririm mew veya mewtuAlıntıları Göster arkadaşlar ben mewtoomu buldum pokelerimide tradeden çektim ya mesajları bi okuyun bi de charizart + venusar işi yaş ama metalik horsea yı tradeye koyiyim sen ordan bana teklif yap