Şimdi Ara

MEYVE SUYU DEĞİL ZEHİR İÇİYORSUNUZ ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
1
Favori
36.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • doğal olmayan her şey öyle ,kendinizi kandırmayın zararsız gıda artık yok gibi
    ruslar bile habire bizim meyve sebzemizi iade ediyor ,peki iade edilenler ne oluyor ,çöpe mi atılıyor ?
    dgo-ilaç kullanımı-hormon-kimyasal katkılar ne ararsan var ama sadece sigara kanser yapıyor

birisi rakı demiş ama cidden öyle ,içkiler en az zararlı içecek artık :)
  • Meyvenin kendisi bile bir noktada vücuda zarar veriyor, düşünün doğal olmayan gıdalar neler yapar :)

Şu gıda zararlı bu gıda zararsız demeye gerek yok, zararlı katkı maddeleri belli onların olduğu ne varsa tüketmeyin...

Vücudumuz zararlı katkı maddelerine tolerans gösterdiği dönemlerde, herkes görmezden geliyor fakat bir noktada hastalıklar baş gösterince, hastane koridorlarında insan keşke diyor ama maalesef :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyuncu11790 -- 2 Ekim 2019; 3:52:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marketten alabileceğiniz her ürün çok zararlı. Kanser olmasan bile zamanla başka sorunlara da sebebiyet veriyorlar. Doğal beslenmeye çalışın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 6 Ekim 2019; 7:57:41 >
  • Açılın gıda mühendisi geldi
    Arkadaşlar şeker veya tatlandırıcı iki amaçla kullanılır..
    1. İnsan şekeri seviyor. Sizi mutlu ediyor ve enerji veriyor. Önümüze tatlı bişey konduğunda mutlu oluruz .
    2.Endüstri de amaç çok satmaktır. İnsan şekeri seviyor. Bu durumda firma ürününün beğenilip daha çok satması için şeker veya tatlandırıcıyı bol bol kullanıyor. Annelerimiz bile hoşafa, komposto ya, reçele şeker koyma gereği duyuyor. Bunun nedeni şeker katınca daha güzel olması. Şekersiz tadı çok keskin olacak ve beğenilmeyecektir.
    Şeker, tuz, yağ üçlüsü endüstrinin ve mutfağın gizli silahıdır. Bunlar ne kadar çok katılırsa insanlar o kadar sever ve tercih eder. Sevdiğimiz için çok tüketiyoruz ve hasta oluyoruz.
    Çözüm: Şeker ihtiyacınız için meyve tüketin ama vereceği haz olarak saf şekerin yerini asla tutmaz tabiki.

• quote:

Orijinalden alıntı: ghostweb

hayır 4 gram araştırabilirsin. alternatif olarak maden suyuna limon sıkmak ama bardağa konmamalı bardağa konduğu anda maden suyunun içindeki faydalı mineraller uçup gider. ayran, (en azından tek şekerli) çay, kahve. bir çok tadı güzel bitki çayları içilebilir. elbette bu ürünleri satan insanların işine gelmiyor ama ciddi bir kanser patlaması var zaten dört bir koldan zararlı etkenlere maruz kalıyoruz. vücudunda bir dayanma kapasitesi var. elbette bu yazdıklarımı herkes biliyor ama benim bunları yazmamdaki amaç çevremde eskiden hiç kanser duymamama rağmen şimdi çok ciddi şekilde duyup gördüğüm insanlar var. sadece hatırlatmak amaçlı yazdım.
    Mineraller nasıl uçuyo ya

• taze sikilmis meyve suyununda seker anlaminda bir farki yok

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Düşünebiliyor olman bile mucize

• Dimes'in %100 olanını için arkadaşlar. Ayrıca %100 Türk malı
  • vexra V kullanıcısına yanıt
    Protein değeri oradan geliyor işte?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARTALIZMA kullanıcısına yanıt
    Ulan şu konuyu okuyp yorum yapın bari adam diyor babam dimes te yıllarca çalıştı diyor onlar çürük ezik yenmeyen portakallarla hazırlıyorlar diyor sen ne diyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ESER14 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu toz şekeri falan hiç kullanmam, annem komposto yaparsa şekersiz yapar. Dışarıdan yemek yemem. Pasta ve diğer hazır tatlıların yüzüne bile bakmam. Bu şekeri hayatımdan çıkarmak istiyorum, yol gösterir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anteplee35

Ulan şu konuyu okuyp yorum yapın bari adam diyor babam dimes te yıllarca çalıştı diyor onlar çürük ezik yenmeyen portakallarla hazırlıyorlar diyor sen ne diyorsun
    Artist artist konuşma akıllı ol. Her okuduğuna inanma. 5 sayfa yorumları tek tek okuyup mu yorum yapıcam.

İzmir'deki ve Tokat'taki fabrikalarına defalarca gittim. Bahçelerinde gezdim. Kendi gözlerimle gördüm. Gönül rahatlığıyla içebilirsiniz (%100 olanı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARTALIZMA -- 2 Ekim 2019; 8:25:56 >
    Hadi bakalım artist artist konuşuyorum akıllı da olmuyorjm ne yapabileceksin de böyle konuşuyorsun ? Ben sana ona inandım dedim de sen inanma diyorsun ? Madem yorumları okumadan yorum yapıyorsun konuyla ne kadar alakasız yazdığını görünce de böyle saçma salak konuşma. Sana zaten ooo sen gelmissin gel bakalım bak burada çürük portakal dan meyve suyu yapıyoruz sende iciyorsun demeyecekler zaten her işin bir arka tarafı vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: anteplee35

Hadi bakalım artist artist konuşuyorum akıllı da olmuyorjm ne yapabileceksin de böyle konuşuyorsun ? Ben sana ona inandım dedim de sen inanma diyorsun ? Madem yorumları okumadan yorum yapıyorsun konuyla ne kadar alakasız yazdığını görünce de böyle saçma salak konuşma. Sana zaten ooo sen gelmissin gel bakalım bak burada çürük portakal dan meyve suyu yapıyoruz sende iciyorsun demeyecekler zaten her işin bir arka tarafı vardır.
    Önce üslubunu düzelt... Direk tanımadığın bir kişiye "ulan" kelimesini kullanıyorsun. sonra ne yapıcaksın diyorsun. Bu mu senin terbiyen. Eline klavyeyi alan aslan kesiliyor. Belki senden 10-15 yaş büyüğüm ? gerçi önemi yoktur senin için.

Ben kendi gözlerimle gördüm diyorum. Süreklide gidiyorum. 11 meyve suyu firmasından mısır şurubu kullanmayan 2 firmadan birisidir Dimes.

Her firmaya iftira atılır. Rakip firmanın adamıda olabilir yada işten çıkartılanların firmayı karalayan biride olabilir.

Yolunuz düşerse gidin gezin, kendi gözlerinizle görün.

• Nası bir cahillik yahu, yok organik içinmiş yok %100 olanlarından içinmiş, hiçbirinin birbirinden farkı yok hepsi aynı şekilde zararlı, biri 10 gram şeker içeryorsa ötekisi 8-9 gram şeker içeriyor.
  • Wjéasz kullanıcısına yanıt
    öğrendiğim iyi oldu. Bundan sonra bende elma suyu ve normal sudan başka içmem
    şekerin her türlüsü zararlı ve zehirdir, fruktoz kullanıp kullanmamasının hiçbir önemi yok.
    O zaman Ankaralı lar da la demesin gibi bir şey bu ulan kelimesi hakaret olarak mı algılıyorsun ? Diyelim benden 10 15 yaş büyük ol hiç sanmıyorum da ne olacak büyük olunca bir şey mi oluyor ? Yaş önemli mi bu kadar o zaman 70 yanındakileri kral ilan edelim ? Arkadaşım oku mesajımi sana diyorum ki ben ne ona inanıyorum ne senin dediğine sana cevabımda bir onceki mesajda gösterdim sen yüz kere de gitsen sana çürük portakal dan meyve suyu yapıyoruz demeyecekler elbette bir yerde çalışan insanlardan gercekleri gizlemeleri zordur sadece çünkü o isi yapmak zorunda olan bir insan oluyor. Her neyse ya sana neyi anlatıyorsam afiyet olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: slowfood

Bir sağlıkçı olarak (Hekimim.) öncelikle şekersiz, sıfır şeker ya da zero ibaresi olan ürünlerden diğerlerinden fazla uzak durun.

https://merakettim.coca-colaturkiye.com/cola-zero-da-seker-varmi-ve-kullanilan-yapay-tatlandirici-sagliga-zararli-mi--28959

Maddelerin ne olduğunu kaynağından paylaşmak adına linki verdim. Aspartam, asesulfam potasyum ve sukraloz yapay tatlandırıcılardır. Bunları tüketeceğinize gerçek sofra şekerini tüketin. Ya da hiç tüketmeyin.

https://www.sozcu.com.tr/2017/saglik/tatlandiricilar-kilo-aldirir-mi-1600794/

(Küçük bir not; bilimsel araştırmaların büyük çoğunluğu araştırmayla bağlantılı şirketler tarafından sponsorize, finanse edilir. ;) )
    kardeşim askeri pilottur, 1991 yılında genelkurmay light, zero, şekersiz ibareli içeceklerin uzun vadede göz ve beyin fonksiyonlarını etkilediğinden pilotların içmesini yasaklamıştır,

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.