Şimdi Ara

MEYVE SUYU DEĞİL ZEHİR İÇİYORSUNUZ ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
1
Favori
36.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
176 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    içinde bir şey katılıp katılmaması önemsiz, zaten çok yüksek şeker miktarına sahip, elmayı kendi başına yediğinde vücuda şekerin geçme süresi çok uzun sürüyor, bu tarz işlenmiş ürünlerin zararlı olmasının sebebi anında kana karışan şekere sahipler ve posaları yok, yararlı hiçbir şeye de sahip değiller. %100 diye yazan meyve sularını inceleyin, hemen hepsinde ayrıca aroma da ekli oluyor, çünkü meyve tadını tamamen kaybedip çürüyüp gidiyor.
  • sadece meyve suyu değil pakete girmiş hiçbirşeyi tüketmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ciddi birşey bekliyordum şekere takılmış.

Isıl işlem görmüş, paketlenmiş, raf ömrü uzun veya kısa vs gıdalar hakkında geniş bir araştırma yaparsan o şeker olayı artık lokum gibi gelir.
  • zortak Z kullanıcısına yanıt
    Elma suyuda mı içmeyelim anlamadım.
  • Kola- Asitli İçecek uzak dur
    Fanta-Gazoz- Asitli İçecek uzak dur.
    Meyve Suyu- Şeker çok İçme
    Kahve- Kafein, şeker,suyun içinde tamamen ayrışıyor. Uzak dur.
    Meyveli Maden Suyu- Uzak dur.
    İce Tea -Şeker var. Uzak dur.
    Ayran---- Kutsal içecek hiç düşünme doldur doldur iç :)

Yani Su harici 1 tane içebileceğimiz sağlıklı bir şey satılmaz mı yaa...
  • Eksiğin var hocam. En ağır kesme şeker 1000/360= 2.77 gram. Hafifi de 750/360=2.08 gram. Yani kutularda çok daha fazla kesme şeker olması gerek.

• Bende de şu xpress hastalığı var yaw. Günde 3 tane içtiğim oluyor bazen. Ne biçim bağımlılık yapıyor zıkkım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Meyvenin kendi şeker oranı yok mu?
    Doğal bir meyva suyunda şeker oranı zaten yüksek çıkar.
    Burda olayı küp şeker olarak adlandırmış ve anlatmışsın ama hiçbirinde gerçek şeker kullanılmıyor. Yapay tatlandırıcı ve şurup kullanıldığı için çok daha fazla zararlı . Çünkü direk karaciğerde depolanan türden bu maddeler.
    Yanı olay küp şeker olsa yine iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok önemli bir konuya parmak bastın mevye suyu değil şekerli su içiyoruz

• meyve suyu içeceğime kola içiyorum.
  • Portakalı dalından koparıp sıkıp meyve suyu yapın o bile zararlıyken hazır meyve sularından bir şey beklemeyin

• ghostweb kullanıcısına yanıt
    Portakal
    Porsiyon Miktarı: 100 g
    Kalori (kcal) 47
    Toplam yağ 0,1 g
    Kolesterol 0 mg
    Sodyum 0 mg
    Potasyum 181 mg
    Karbonhidrat 12 g
    Diyet Lifi 2,4 g
    Şeker 9 g
    Protein 0,9

Tükettiğimiz bir çok üründe şeker vardır ve şeker vücut için gerekli bir besindir tabi ki fazlası zarar
    Ama bu ürünlerin zararlı olmasının sebebi şeker değil

• Kolada 40 küp vardı lan hani

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Hocam bu toz şekeri falan hiç kullanmam, annem komposto yaparsa şekersiz yapar. Dışarıdan yemek yemem. Pasta ve diğer hazır tatlıların yüzüne bile bakmam. Bu şekeri hayatımdan çıkarmak istiyorum, yol gösterir misiniz?
    Benim birader inat edip 2 ay şeker kullanmadı. Söylediğine göre hayattan zevk almamaya başlamış ve sürekli kendini yorgun hissetmiş . Kafam çalışmamaya başladı diyordu bir de. Sonra sanayi devrimi bence şeker sayesinde oldu filan demeye başladı. İnsanları fiziki ve zeka anlamında geliştirdiğini ve sanayi devrimi başlatan şeyin aslında şeker olduğunu iddia ediyordu bu yaşadıklarından sonra.

• Attığımız adım zarar hepsinden nasıl sakınıcazki her yanımız bunlar millet saldı artık kendini bu yuzden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhafız. kullanıcısına yanıt
    Fruktoz meyve şekeridir yalnız dalından kopardığında da meyvenin kendisinde vardır

• İçersinde bulunan şekerden çok daha tehlikeli olan glukoz şurubu var. Keşke şeker ile kalsa. Asit var. Var da var.

• Piyasada "meyveli içecek veya meyve içeceği" mevcut, bunlar düşük kaliteli olanlardır. Bir de "meyve suyu veya meyve nektarı" olanlar var bunlar 1. kalite ürünlerdir. Ne yazık ki tüm bunlarda şeker ilavesi var. İlave şeker içermeyen meyve nektar veya suyu var marketlerde, onlar bir nebze daha iyi. Ben olsam bunlardan alıp maden suyu ile karıştırıp içerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MamiSTARK

Kaliteli marka içilebir günde 1 defa fakat 2. Zarar verir , kalitesiz marka ise 1 tane işsen bile zarar hem kollayı yazmışın madem şekersizini içer .
    Kola,gazoz ,meyve suyu,limonata gibi ürünlerde şekersiz yazması sizi aldatmasın. Tam tersi şekersiz yazanlar çok daha tehlikeli dikkatli bakılırsa içerisinde yapay tatlandırıcı olan sakkarin vardır ki bu normal bir şekerden binlerce kat daha tehlikelidir vücudumuz için.

• ghostweb kullanıcısına yanıt
    Araştırmaya gerek yok evde hassas tarti var atiyorum kup seker 2 gram geliyor

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.